- 20 Ağustos 2021
- 310
- 389
- 18
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #250.881
Askim cok kuruluk oluyor ne kullanyim kayganlastirici olarak TiniminimavihanimSu bazlı olanları kullanablirisin canım ama bence azaltarak kullan
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Askim cok kuruluk oluyor ne kullanyim kayganlastirici olarak TiniminimavihanimSu bazlı olanları kullanablirisin canım ama bence azaltarak kullan
Gietgelen jel kullanıyorum kuzum ben ama şimdilerde pahalı genede sen bakAskim cok kuruluk oluyor ne kullanyim kayganlastirici olarak Tiniminimavihanim
Tamma asko olur sen ne zamandır kullanıyorsun TiniminimavihanimGietgelen jel kullanıyorum kuzum ben ama şimdilerde pahalı genede sen bak
Bunu 3 aydır filan minik minik kullanıyorum kuzum çok küçük zaten ben nohut büyüklüğünde filan kullanıyorumTamma asko olur sen ne zamandır kullanıyorsun Tiniminimavihanim
Doktorum yarım saat yaptırıyordu banaMerhaba birşey sorucam dilatorleri kaç dk yapıyorsunuz ben ilk 3 sorna 4 yapıyorum ama kaç dk yapmam lazım
Canim 3. Dilatorle bi yarim saat calis esnet girisi aparat icindeyken daire ciz henarlari esnet bedenini gevset 4. Yu yaparken heo oranin cok esnek oldugunu dusun derin bi nefes al verirken ittir kuzumMerhaba arkadaşlar ben aynı sıkıntıyla uğraşıyorum. Dilatör denemeye karar verdim sipariş ettim. 1 ve 2 yi çok rahat aldım kayganlaştırıcı ile. 3 de yapıyorum ama birkaç denemeden sonra. Ancak 4te çok zorlanıyorum yapamadım hiç.girişten geçiyor ancak kızlk zarı deliğine gelince çok baskı hissediyorum hala kasıyorum sanırım ne önerirsiniz. 3ü yapınca 4 de olur sanıyordum yapamayınca moralim yerlerde tekrardan sanki en başa dönmüş gibi hissediyorum nolur yardımcı olun.(!
Farklı bişey var mı yapmam gerekenSen bilirsin nasıl rahat hissediyorsan öyle yap ıkınmada ilişki esnasında yani diyeceğim herşeyi söyledim gerisi sana kalmış inşAllah yenersiinn bu illeti
Canım 3 ü iyice calıs sonra 4 ü yapMerhaba birşey sorucam dilatorleri kaç dk yapıyorsunuz ben ilk 3 sorna 4 yapıyorum ama kaç dk yapmam lazım
Yok canım aynı şeyleri demiştim zatenFarklı bişey var mı yapmam gereken
Banada yazarmisin lütfenCanim sana özel yazim
Tabikide bitanemmmBanada yazarmisin lütfen
Ben daha yeni yenmiş biri olarak söylüyorum 4 ten daha kolay gerçeği..Diyorum yapcaksın 4 aparatı aldım penisi daha önce aldım ağrı yok biliyorum ama 4 ü aldıysam penis daha kolay diyorum ama ön sevişmeden sonra o anda izin vermiyorum nasıl yapcam bilmyorum zamana mı bırakmalıyım
Merhaba Tiniminimavihanim ve kızlar benim hastalığımdan bahsetmiştim size 2 gün yattım çalışamadım atak geçirdim ama şunu söyliyim 2 gün bile okadar fark ediyor ki anlatamam en son 3.aparatı denemiştim bugün 2ile başlıyım dedim 2yi başta alamadım kastım kendimi canım yandı oyüzden ama pes etmedim sonra oldu 3ü aldım ama okadar rahat oldu kiNancy06 bak burası aktif burdaki mesajları oku genellikle aynı şeyler yazılır