- 17 Ekim 2021
- 97
- 24
- 27
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #250.881
Evet başta yanma yapıyor ama daha sonra geçiyor canım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet başta yanma yapıyor ama daha sonra geçiyor canım
Ben artık elime izin veremiyorum onları hallettimBen yatak kenarı pozisyonunu deniyorum popomun altına yastık koyarak daha rahat hissediyorum
Tekrar 4.aparati deneyip yapsanız olmuyor muBen artık elime izin veremiyorum onları hallettim
Eşime nasıl izin vercem bilmiyorum araya zaman girince böyle oldu
Aparatım varAparatın var mıydı
Öyle denemedim apartları artık görmek istemiyorum diye direk eşimle artık halletmek istiyorum eşimin parmağını aldım sıkıntı tam o anda izin vermiyorum alamıyorum iki yıl olcak yıl dönümünde bitsin istiyorum psikolojik olarak zorluyorTekrar 4.aparati deneyip yapsanız olmuyor mu
Haklısın canım artık acı yok biliyorum alıyorum ama ben herşeyi kontrol etmek istiyorum o yüzden o anda onun ilerlemesi için izin veremiyorumTekrar başla ozaman sen bir kere bunu yenmiş insansın tekrar başarırsın canım
Diyorum yapcaksın 4 aparatı aldım penisi daha önce aldım ağrı yok biliyorum ama 4 ü aldıysam penis daha kolay diyorum ama ön sevişmeden sonra o anda izin vermiyorum nasıl yapcam bilmyorum zamana mı bırakmalıyımTekrar başla ozaman sen bir kere bunu yenmiş insansın tekrar başarırsın canım
Haklısın canım çok teşekkür çok motive çok önemli inşallah en kısa zamanda kurtuluruzValla canım sana en iyi Tiniminimavihanim destek olur ben henüz o aşamalara gelemedim ama beyninin sana oyunu şuanda bu zaten beynimizin bize yıllardır kurduğu tabuları yıkmaya çalışıyoruz burda sen kendini motive et sürekli daha önceden yaptım yine yapıcam diye
Tiniminimavihanim yardımcı olur musunuzValla canım sana en iyi Tiniminimavihanim destek olur ben henüz o aşamalara gelemedim ama beyninin sana oyunu şuanda bu zaten beynimizin bize yıllardır kurduğu tabuları yıkmaya çalışıyoruz burda sen kendini motive et sürekli daha önceden yaptım yine yapıcam diye
Dördüncü olan aparatla çok iyi çalış ilişki öncesii 4.aparatla tak çıkart ileri geri yap etrafında daire çiz ve içinde 20dk beklet o sırada eşin hazırlansın ve ona izin vermediğin sürece bu döngü uzar gider araya zaman koymaDiyorum yapcaksın 4 aparatı aldım penisi daha önce aldım ağrı yok biliyorum ama 4 ü aldıysam penis daha kolay diyorum ama ön sevişmeden sonra o anda izin vermiyorum nasıl yapcam bilmyorum zamana mı bırakmalıyım
Canım sen öncelikle eşine müdahele etme ve ona güvenmelisin kasıldığın anda hemen nefed egzersizlerini araya koy nefes al ver ıkın o sırada eşin devreye girsin burdaki çoğumuz bu şekilde yendiTiniminimavihanim yardımcı olur musunuz
Artık kasılmalarım geçti ıkınma hangi zamanda olsunCanım sen öncelikle eşine müdahele etme ve ona güvenmelisin kasıldığın anda hemen nefed egzersizlerini araya koy nefes al ver ıkın o sırada eşin devreye girsin burdaki çoğumuz bu şekilde yendi
Aparat görmek istemiyorum artık bbeiudsha çok rahatsız ediyor onu nasıl yapcam bilmyorum onun yerine parmak alıyorum eşim deniyor ve sıkıntı olmuyorDördüncü olan aparatla çok iyi çalış ilişki öncesii 4.aparatla tak çıkart ileri geri yap etrafında daire çiz ve içinde 20dk beklet o sırada eşin hazırlansın ve ona izin vermediğin sürece bu döngü uzar gider araya zaman koyma
Sen bilirsin nasıl rahat hissediyorsan öyle yap ıkınmada ilişki esnasında yani diyeceğim herşeyi söyledim gerisi sana kalmış inşAllah yenersiinn bu illetiAparat görmek istemiyorum artık bbeiudsha çok rahatsız ediyor onu nasıl yapcam bilmyorum onun yerine parmak alıyorum eşim deniyor ve sıkıntı olmuyor