- 5 Temmuz 2019
- 953
- 1.243
- 63
- 31
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #250.861
Haklısın canım çok teşekkür çok motive çok önemli inşallah en kısa zamanda kurtuluruzValla canım sana en iyiTiniminimavihanim destek olur ben henüz o aşamalara gelemedim ama beyninin sana oyunu şuanda bu zaten beynimizin bize yıllardır kurduğu tabuları yıkmaya çalışıyoruz burda sen kendini motive et sürekli daha önceden yaptım yine yapıcam diye
Valla canım sana en iyiTiniminimavihanim destek olur ben henüz o aşamalara gelemedim ama beyninin sana oyunu şuanda bu zaten beynimizin bize yıllardır kurduğu tabuları yıkmaya çalışıyoruz burda sen kendini motive et sürekli daha önceden yaptım yine yapıcam diye
Dördüncü olan aparatla çok iyi çalış ilişki öncesii 4.aparatla tak çıkart ileri geri yap etrafında daire çiz ve içinde 20dk beklet o sırada eşin hazırlansın ve ona izin vermediğin sürece bu döngü uzar gider araya zaman koymaDiyorum yapcaksın 4 aparatı aldım penisi daha önce aldım ağrı yok biliyorum ama 4 ü aldıysam penis daha kolay diyorum ama ön sevişmeden sonra o anda izin vermiyorum nasıl yapcam bilmyorum zamana mı bırakmalıyım
Canım sen öncelikle eşine müdahele etme ve ona güvenmelisin kasıldığın anda hemen nefed egzersizlerini araya koy nefes al ver ıkın o sırada eşin devreye girsin burdaki çoğumuz bu şekilde yendiTiniminimavihanim yardımcı olur musunuz
Artık kasılmalarım geçti ıkınma hangi zamanda olsunCanım sen öncelikle eşine müdahele etme ve ona güvenmelisin kasıldığın anda hemen nefed egzersizlerini araya koy nefes al ver ıkın o sırada eşin devreye girsin burdaki çoğumuz bu şekilde yendi
Aparat görmek istemiyorum artık bbeiudsha çok rahatsız ediyor onu nasıl yapcam bilmyorum onun yerine parmak alıyorum eşim deniyor ve sıkıntı olmuyorDördüncü olan aparatla çok iyi çalış ilişki öncesii 4.aparatla tak çıkart ileri geri yap etrafında daire çiz ve içinde 20dk beklet o sırada eşin hazırlansın ve ona izin vermediğin sürece bu döngü uzar gider araya zaman koyma
Sen bilirsin nasıl rahat hissediyorsan öyle yap ıkınmada ilişki esnasında yani diyeceğim herşeyi söyledim gerisi sana kalmış inşAllah yenersiinn bu illetiAparat görmek istemiyorum artık bbeiudsha çok rahatsız ediyor onu nasıl yapcam bilmyorum onun yerine parmak alıyorum eşim deniyor ve sıkıntı olmuyor
Canım video falan var mı bilmiyorum ama vemcaine sprey var uyuşturuyor ben onu kullanıyorum sen de alabilirsin eczanedenKızlar merhaba ben doktora hiç gitmedim,bugün dilatör setim geldi. kendi başıma bu dilatorleri kullanabilir miyim ? Görselleriyle anlatan bir video vs yok mu daha önce takip ettiğiniz ?bir de sadece dilatör ve durex kayganlaştırıcı kullanarak yapabilir miyim ? yoksa burda tavsiye edilen krem ve jelleri almalı mıyım ? Alıcaksam da hangisini tercih etmeliyim ?
bu spreyi vajinanın girişine mi sıkıyoruz yoksa içine mi ? çünkü ben vaginamın içine parmağımla henüz elleyemiyorum ? yardımcı olursan sevinirim teşekkürler.Canım video falan var mı bilmiyorum ama vemcaine sprey var uyuşturuyor ben onu kullanıyorum sen de alabilirsin eczaneden
Spreyi vajinanın iç kısmına doğru sıkacaksın canımbu spreyi vajinanın girişine mi sıkıyoruz yoksa içine mi ? çünkü ben vaginamın içine parmağımla henüz elleyemiyorum ? yardımcı olursan sevinirim teşekkürler.
elimle girişi biraz açtırsam yeterli mi yoksa içine çok parmakla girmem mi gerekiyor spreyi sıkmak için ? kapısından hafif sıksam yeterli mi ???Spreyi vajinanın iç kısmına doğru sıkacaksın canım
bir de bu spreyi sıktıktan sonra acı hissetmiyorsak aynı şekilde penisi sokmadan önce de kullansam olur mu ???elimle girişi biraz açtırsam yeterli mi yoksa içine çok parmakla girmem mi gerekiyor spreyi sıkmak için ? kapısından hafif sıksam yeterli mi ???
Bende bozmadıdilatorler kizlik zarini bozuyor mu genel olarsk ??
İnşallah canım başka yapmam gereken var muSen bilirsin nasıl rahat hissediyorsan öyle yap ıkınmada ilişki esnasında yani diyeceğim herşeyi söyledim gerisi sana kalmış inşAllah yenersiinn bu illeti
Yok canım genellikle söylediğim şeyler eşine güven korkma ona bırak en önemlisi bunu yaparsan tamamdırİnşallah canım başka yapmam gereken var mu
Su bazlı olanları kullanablirisin canım ama bence azaltarak kullanKızlar Birşey Soracagım Size ilişkde Jel Kullanıyorum bebek Düsünüyoruz Zararı Varmıdır?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?