- 17 Ekim 2021
- 97
- 24
- 27
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #250.861
Bende aynı durumdayım4 yaptım 2 ay once bir daha yapmadım sonra eşim dun kendi iki parmağıyla denedi rahat oldu tek sıkıntı direk eşli olurmu ondan takıldık ve panik oluyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende aynı durumdayım4 yaptım 2 ay once bir daha yapmadım sonra eşim dun kendi iki parmağıyla denedi rahat oldu tek sıkıntı direk eşli olurmu ondan takıldık ve panik oluyorum
Sonunda yendimmm kizlarrr Herkesee çok teşekkür ediyorum tamamen burdaki yazilanlari dikkate alarak yenebildim. Çok değişik bir histi hatta zevk bile aldım diyebilirim. Hepinizin yenebilecegine inanıyorum sizde basaracaksinizz Buralarda olacağım, elimden geldiği kadar yardımcı olmaya çalışırım.
rainydyinlondon bak canım sana olan uygun pozisyon da tamda bu şekilde denemelisinBenim şu taktik çok işe yaradı aparatı içine alırken gülü kokluyormuş gibi kokla (nefes al) , daha sonra nefes verirken mumu üflüyormuş gibi (nefes ver) ve o sırada kafana takmamak için gerilmemek için ya arkada tv açık olsun, ya da müzik, konser sevdiğin bir şeyler yani bi ses olsun ki tek onu düşünüp gerilme pozitif,olumlu,mutlu olmak önemli nefesi unutursan kasarsın sakın unutma kolaylıklar dilerim
Teşekkürlerrainydyinlondon bak canım sana olan uygun pozisyon da tamda bu şekilde denemelisin
Pes etme erteleme ustune git ..Ama gördüm ki araya zaman girince en başa dönmüşüm yine acı asla hissetmedim sadece bi baskı hissettim
Bu sefer pes etmeyeceğim Allah'ın izniyle regl olmak dışında asla ara vermek istemiyorumPes etme erteleme ustune git ..
Bende yanma yapmıyordu ama uyuşturmuyordu daSlm kızlar birşey soracağım vemcaine spreyi kullananlara bu sorum aslında ilk sıktığımda çok yanıyor sizinde öyle mi
Evet başta yanma yapıyor ama daha sonra geçiyor canımBenim okadar çok yanıyor ki anlatamam ya
Aynen öyle canım o kasları çalıştırdığın zaman O hissde geçecek hadii az kaldıHiç acı hissetmedim sadece vajinaya girişte bir yer var ordan geçerken bi huylanma hissediyorum perde gibi mi kas gibi mi ne olduğunu tam anlayamadım ama
Poponun üstüne oturur vaziyette nefes egzersizleri yap o arada alırken o zaman rahat oluyor kaygılaştırıcı kullanHiç acı hissetmedim sadece vajinaya girişte bir yer var ordan geçerken bi huylanma hissediyorum perde gibi mi kas gibi mi ne olduğunu tam anlayamadım ama
Bende araya zaman girince gerileştim ona iizn veremiyorumAma gördüm ki araya zaman girince en başa dönmüşüm yine acı asla hissetmedim sadece bi baskı hissettim
Evet ama 3le biraz çalışmam lazım kendimi alıştırmam lazım halâ biraz kasıyorumAynen öyle canım o kasları çalıştırdığın zaman O hissde geçecek hadii az kaldı
E Elifrabia K Kalbim2012 bakın kızlar bu taktik size iyi gelebilirBenim şu taktik çok işe yaradı aparatı içine alırken gülü kokluyormuş gibi kokla (nefes al) , daha sonra nefes verirken mumu üflüyormuş gibi (nefes ver) ve o sırada kafana takmamak için gerilmemek için ya arkada tv açık olsun, ya da müzik, konser sevdiğin bir şeyler yani bi ses olsun ki tek onu düşünüp gerilme pozitif,olumlu,mutlu olmak önemli nefesi unutursan kasarsın sakın unutma kolaylıklar dilerim
Ben yatak kenarı pozisyonunu deniyorum popomun altına yastık koyarak daha rahat hissediyorumBana da yardımcı olur musunuz
Poponun üstüne oturur vaziyette nefes egzersizleri yap o arada alırken o zaman rahat oluyor kaygılaştırıcı kullan