- 5 Temmuz 2019
- 953
- 1.243
- 31
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #250.821
Tebrik ederim bende yarın yeniden aparatlara başlıyorum Allah nasip ederse bana çok dua edin 3 senelik vajinismusu bende geride bırakmak istiyorum artıkKızzlarrr Bende Yendim Sonunda Bu Vajinismus İlletini Bunu Yazarken Şuanda Ağlıyorum Neler Yazacağımı Bilmiyorum 2 Buçuk Senedir Evliyim Hep Erteledim Bu Hastalıgı Yarın Sonra Sonra Diye Diye 2 Buçuk Sene Yaptım Evliliğimin En Güzel Günlerini Yaşayamadım Çok Devlet Hastanelerine Gittim Bana Hep Kayğanlaştırıcılar Kremler Jeller Verdiler Asla Faydası Olmadı Gün Geçdikce Ben Umudumu Kaybediyordum Caresiz Kalıyordum Ama Eşim Her Zaman Benim Yanımda Oldu Benim En Büyük Destekcimdi Yine Yine Gidiyordum Egzersiz Veriyorlardı Korkuyordum Yapamıyordum Ve Yine Erteliyordum Muayene Olamıyordum Ço Korkuyordum Titriyordum Eve Gince Yine Hüsran Ben Her Gece Ağlayarak Yatıyordum Umudumu Artık Kaybetmiştim Ben Asla Yapamma Edemem Diyordum VeYine Bir Gece Youtubu Acdım Vajinusmus Videolarını Yorumlarını Okurken Bir Yorum Çok Dikkatimi Çekmişti Kadınlar Kulubü Var Oraya Üye Olun Çok Kendi Kendine Yenen Çok Kişi Var Birşey Kaybetmem Dedim Açdım Bütün Vajinusmus Hikayelerini Okudum Herkezin Herkeze Çok Mesaj Attım Ben ALLAH RAZI OlsunArkadaşlarım Bana Cevap Verdiler Moral Verdiler Destek Oldular Sen Güçlüsün Dediler Yeneceksin Dediler Ve Aparat Al Başla Başladım Aparata Ben Aparatları Yaptım Ama Eşlide Yine Hüsran Pes Etmedim Ama Yine Denedim Yine Hep Aynı Oldu Böyle Olmuyacak Dedim Yine Arastırdık Uzaman Vajinusmus Üzerine Doktor Bulduk Görüşmeye Gittik Ama Yalan Degil Giderken Ya Yine İyileşemesem Duygusu Vardı Bu Duygu Tedaviye Başlayınca Geçdi Ve Benim 2 Buçuk Senelik Vajinusmusum 3 Seansda Bitti Hala İnanamdım Ben Sadece 3 Gün Koca 2 buçuk Sene 3 Günde Bitti Kötü Günlerim RABBİME BİNLERCE KEZ ŞÜKÜRLER OLSUN ERTELEMEYİNNNN!!! LÜTFEN Benim Yaptıgım Hatayı Yapmayın Benim Gibi Heyecanli Herşeyden Korkan Titreyen Birisi Yendiyse Herkez Yenerrr Umutsuz Vakaydım Ben Ümitsiz Çaresiz Tabikide Evde Yenenlerde Çok Ama Ben Yenemedim Evde Buradaki Arkadaşlarımdan Da ALLAH RAZI OLSUN❤ VAJİNUSMUS GÜLE GÜLE SANA BEN YENDİYSEM HERKEZ YENER