- 13 Haziran 2020
- 869
- 1.376
- 63
- 32
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #250.501
5 6 fıs vajınanıza sıkıp bekleyin uyusacak. Acı hıssedılmıyorVemcaın sprey alın sıkın aradan 20 dk sonra da esınızle deneyin bol kayganlaştırıcı ıle. Eger olmazsa aparat onerebılırım burda cogu aparatla yendi
Aparatı düşünüyorum aslında ama onunlada yapamazsam diye korkuyorumVemcaın sprey alın sıkın aradan 20 dk sonra da esınızle deneyin bol kayganlaştırıcı ıle. Eger olmazsa aparat onerebılırım burda cogu aparatla yendi
Aşk kasi denilen kisim orasi canim vajinismus orayi kasip girisi engellemek suretiyle yasaniyor zaten dilatorlee o kaai kontrol etmeyi ogretiyorBir şey daha sorucam bı kısim var her aparatta hissettim ama 4. De daha fazla hisettim ucu girdikten sonra bu kısım var orayı geçene kadar acıyor biraz orayı geçince hiç ağrı kalmıyor heh işte o kısım ne nasıl anlatsam aparatı itince o kısıma uygulanan baskıyı hissediyorum sonra aparat o kısmı gecince bunuda hissediyorum sonra rahatlıyor zaten anlatamadım belki çok fazla ama ben o zorlayan kısmın ne olduğunu merak ediyorum bilgisi olan varmı
Merhaba ben o acı yüzünden 2 yilimi harcadim ve burda hep yaziyorlardi bana o aci saniyelik birşey. Sanki yırtılacak gibi hissediyoruz ama geçiyorEvet denedik ama olmadı canım öyle Bi acıdı ki ölüyorum sandım bıraktırdım bir daha deneyemedik
Merhaba ben o acı yüzünden 2 yilimi harcadim ve burda hep yaziyorlardi bana o aci saniyelik birşey. Sanki yırtılacak gibi hissediyoruz ama geçiyoro an yorgan yastik falan ne bulursan sık elinle ve nefes al ver birazda rahat ol öyle küçük bir şey ki en güzel günlerimi boşuna ağlayarak korkarak geçirmişim diyorum
Yaparsınız kesın cozum o. Doktora mueyene olduysanız ve zar ıcın normal dedıyse baska problem yoksa aparatla yaparsınızAparatı düşünüyorum aslında ama onunlada yapamazsam diye korkuyorum
Doktora gitmedim dahaYaparsınız kesın cozum o. Doktora mueyene olduysanız ve zar ıcın normal dedıyse baska problem yoksa aparatla yaparsınız
Ultrason jeli olarak hangi markayı almıştın canimVazelin sakıncalı olabilir, ultrason jeli hem daha kullanışlı hem de zararsız.. Diğer marka kayganlaştırıcıları da kullandım, hem yakıyor hem yeterli kayganlığı sağlamıyorlar. Ben ultrason jeli ile yapabildim sonuç olarak.. Ve o şekilde de hamile kaldım, hamileliği de engellemiyor yani..
Ultrason jeli olarak hangi markayı almıştın canim
Bence önce bı gorunun fiziksel olarak baksın. Sonra da aparat alip calısırsınızDoktora gitmedim daha
Aqua markaUltrason jeli olarak hangi markayı almıştın canim
Gozun aydın canımOlduuu
Gözün aydın canım, nasıl başardın anlatır mısın burdaki yenmeye çalışan arkadaşlarimiz için yardımcı olursun hemOlduuu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?