• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Arkadaşlar dünden önceki gün bielikte olduk eşimle ye yazmıştım. Spreyle başarabilmiştim. Baya bir git gel de yaptık malum ben hiç acı hissetmeyince😄 ama iki gündür otururken resmen zorlanıyorum bazen yürürken bile sızlıyor fazla mı zorlamışım ki acaba böyle olan var mıydı normal midir
O kadar olmadı bende ama sızı ve böyle orada bir şey varmış hissi olabiliyor bir süre 🤗

Arkadaşlar dünden önceki gün bielikte olduk eşimle ye yazmıştım. Spreyle başarabilmiştim. Baya bir git gel de yaptık malum ben hiç acı hissetmeyince😄 ama iki gündür otururken resmen zorlanıyorum bazen yürürken bile sızlıyor fazla mı zorlamışım ki acaba böyle olan var mıydı normal midir
Muhtemelen tahriş olmuştur canım ama geçiyor merak etme tahriş giderici krem filan varsa sürebilrsin😍

Kendine en uygun pozisyonu bul aparata bol kayganlaştırıcı kullan ve oraya yerleştir gülü koklar gibi derin bir nefes al mumu üfler gibi nefes verirken birazcık ıkın ve apatı içeri ittir Emin ol kayıp gidecek en önemlisi orada içeri ittirmek
Kizlar birsey sorucam ben aparti aldim 4 yapabildim dün esliye gecdim aksam vajinaya girisnde siddetli acili agri oluyor kasilmiyorumda😞😞

Kizlar birsey sorucam ben aparti aldim 4 yapabildim dün esliye gecdim aksam vajinaya girisnde siddetli acili agri oluyor kasilmiyorumda😞😞
Dördüncü aparat diğerlerinden biraz daha büyük ya canım oradaki kaslar yeni açılıyor belki ondandır eşli deneme başarılı oldu mu

Dördüncü aparat diğerlerinden biraz daha büyük ya canım oradaki kaslar yeni açılıyor belki ondandır eşli deneme başarılı oldu mu
Nefes alip verdim kasilmadim da girdiginde cok kotu canim yaniyor 2 senedir bununla savasiyorum zorda olsa girdi biraz aparatlari kolayca yaptim 4 yaptigimda agri oluyor hemen biraz daha mi calisam ill.defa hisetdim vajinaya girdigini cok agri oluyor vajinaya giriste napmam.lazim 😞😔

Vajina gırısıne surun bekleyin hemen uyusuyor, aparat almadıysanız aparat alıp calısmalara başlamanızı tavsiye ederim.
Ben iki yıldır evliyim tedavi aldım bitti sanmıştım ama hala devam ediyor ilişkiye giremiyorum aparatların dördünüde kolaylıkla alıyorum ama eşimle olmuyor nasıl olcak bilmiyorum

Ben iki yıldır evliyim tedavi aldım bitti sanmıştım ama hala devam ediyor ilişkiye giremiyorum aparatların dördünüde kolaylıkla alıyorum ama eşimle olmuyor nasıl olcak bilmiyorum
Eşli denemeyi nasıl yapıyorsun öncesi aparat ne kadar çalışıyorsun pozisyon filan onlarda çok önemli

Arkadaşlar banada yardım edin 3aylık evliyim çıkmaza gidiyoruz artik olmuyor bir türlü yerinimi bulduramıyoruz anlamadım
Yönü için biraz kalçaya eğimli olmalı direk değil meryemcim 🌈 şu emojiyle daha iyi anlarsın diye düşündüm

Aparatı cıkarır cıkarmaz eslı deneyin sprey kullanıyor musunuz

Back