Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Tebrikler cok kısa surede yenmıssın canım masallah aynen bu sekılde yapan arkadaşların da olmaması imkansız zaten, herkes yapabilir yeter ki baslayın

Çok teşekkür ederim ya bu hastalık tam bir erteleme hastalığı ben hep erteledim ertelemeseydim belki ilk ayimda yencektim lütfen üstüne gidin bu durumun inanın o beyninizde kurduğunuz gibi bir şey değilmiş ben çok korkardım bakamazdım bile ama vajinanizla sürekli ilgilendikce bı zaman sonra sevmeye bile basliyorsunuz

Ben aparat çalışması yapıyorum yarı oturur şekilde ve ayakta durarak çok rahat alıyorum içime ama tamamen uzanarak yaptığımda alamadım içime çok az giriyor neden böyle oluyor sizce

Ben aparat çalışması yapıyorum yarı oturur şekilde ve ayakta durarak çok rahat alıyorum içime ama tamamen uzanarak yaptığımda alamadım içime çok az giriyor neden böyle oluyor sizce
Aslında yatarak en rahat. Yatıp bacakları yukarı kaldırdıgınızda daha rahat oluyor (esli yatak ucu pozisyon ayrıca) ben hep oturarak calıstım 4 harıc. 4u yatarak calısınca daha rahat oldugunu anladım

Bende de 4. Den eşli daha kolay oldu

Umarım herkes yener yaa herkesi o kadar çok iyi anlıyorum ki Allah düsmanimin başına vermesin bu hastalığı ama cabalayin valla yenersiniz ben hep erteledim erteleyince geçmiyor sonra cabalamaya karar verip ilk gün birinci aparatı 2 gün sonrada diğer üç aparatı denedim ertesi günü tekrar sonuncu aparatla yapıp sonra eşli denedim ve oldu yani cabalayinca bu kadar kısa surede oluyor aslında ve şuan diyorum ki ben bunun için mi o kadar çabaladım çabama üzülüyorum çünkü aşırı basit bir olaymış ben gözümde dağ yapmışım korkmusum

Kesinlikle.. 1 yıl oldu evleneli ben de burada aparat diyenleri dinlemedim aynadan bile bakamıyorum diye ağlıyorum yazdığımı biliyorum burdan kızlara.. Halbuki onları dinleyip aparat alsam 1 yılım boşa geçmeyecekmiş. Aparat+vemcain sprey ile çok çok rahat oldu şaka gibiydi. Sıra spreysiz devam etmekte

Canım korkma. Tek sebep korku. Orada büyük bir boşluk var. Kendini rahat bırak

Peki kaçıncıdan sonra spreysiz yapmaya başladın bide ben sprey sıkınca bile hissediyorum yine yani az sıktığım için mi bilmiyorum ama bi sonrakine de hiç sprey sıkmadan denemeyi düşünüyorum

Peki kaçıncıdan sonra spreysiz yapmaya başladın bide ben sprey sıkınca bile hissediyorum yine yani az sıktığım için mi bilmiyorum ama bi sonrakine de hiç sprey sıkmadan denemeyi düşünüyorum
Henüz spreysiz senemeye cesaretim olmadı malesef o yüzden kendimi tam yenmiş saymıyorum. Ben baya 5 6 fıs sıkmıştım ilkinde ve giç biiey hissetmedim acı va. Baya da git gel yaptık sonraki bi kaç gün ağeı olmuştu sadece ama o an his 0 dı. Spreyi azaltarak deniyorum ama spreysiz 4.aparatı da yapamadım henüz.

1D
Ben ikinciyi de spreysiz denedim ve oldu spreyliden hiçbir farkı yokmuş alıştım ya sanırım ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…