- 18 Eylül 2021
- 15
- 11
- 26
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #250.501
Çok şükür bugün eşli deneyeceğim inşallah her şey yolunda giderYavas yavas acısi gecer alışırsın kasmamaya calis sakin birak kendini. Masallah basar mısın..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok şükür bugün eşli deneyeceğim inşallah her şey yolunda giderYavas yavas acısi gecer alışırsın kasmamaya calis sakin birak kendini. Masallah basar mısın..
Rabbim herkezin yardimcisi olsunn kimseyi darda birakmasınÇok şükür bugün eşli deneyeceğim inşallah her şey yolunda gider
Tebrik ederimKızlaar bende başardım çok şükür
tebrik ederimmmm çok sevindimmmmKızlaar bende başardım çok şükür
Ben iki yıldır evliyim tedavi aldım bitti sanmıştım ama hala devam ediyor ilişkiye giremiyorum aparatların dördünüde kolaylıkla alıyorum ama eşimle olmuyor nasıl olcak bilmiyorumVajina gırısıne surun bekleyin hemen uyusuyor, aparat almadıysanız aparat alıp calısmalara başlamanızı tavsiye ederim.
Eşli denemeyi nasıl yapıyorsun öncesi aparat ne kadar çalışıyorsun pozisyon filan onlarda çok önemliBen iki yıldır evliyim tedavi aldım bitti sanmıştım ama hala devam ediyor ilişkiye giremiyorum aparatların dördünüde kolaylıkla alıyorum ama eşimle olmuyor nasıl olcak bilmiyorum
Tebrikler❤Kızlaar bende başardım çok şükür
Yönü için biraz kalçaya eğimli olmalı direk değil meryemcim şu emojiyle daha iyi anlarsın diye düşündümArkadaşlar banada yardım edin 3aylık evliyim çıkmaza gidiyoruz artik olmuyor bir türlü yerinimi bulduramıyoruz anlamadım
Aparatı cıkarır cıkarmaz eslı deneyin sprey kullanıyor musunuzBen iki yıldır evliyim tedavi aldım bitti sanmıştım ama hala devam ediyor ilişkiye giremiyorum aparatların dördünüde kolaylıkla alıyorum ama eşimle olmuyor nasıl olcak bilmiyorum
bu emojiyi görene kadar bu tarif edileni ben de hiç anlamamıştım walla aklınla bin yaşa :)Yönü için biraz kalçaya eğimli olmalı direk değil meryemcim şu emojiyle daha iyi anlarsın diye düşündüm
hangi sprey acaba bu ne içinAparatı cıkarır cıkarmaz eslı deneyin sprey kullanıyor musunuz
Vemcain spreyden bahsediyor sanırım, uyuşturuyor. Ben aparat çalışırken aparata sıktım uyuşma başlayınca da eşimle denedik ve bu şekilde eşli denemem başarılı olmuştu. Aparat çalışırken aparata sıkmamın da faydası oldu sanırım içi de bu sayede uyuştu çünkü. Zararı var mıdır bilmiyorum ama ben bayağı ileri seviyeydim bakamazdım bile. O yüzden ancak böyle yenebildimhangi sprey acaba bu ne için
popo yönünde iteceksin canım hop diye giriyor zaten bolca kayganlaştırıcı sürMerhaba hanımlar. Dilatör seti aldım afedersiniz ama 1.yi bile yapamadım Bunları düz bi şekilde mi ittiriyoruz yoksa yukarı ya da aşağı mı
Aparata bol kayganlaştırıcı kullan Ve aparatı yerleştir gülü koklar gibi nefes al mumu üfler gibi nefes verirken biraz ıkınıp Aparatı içeri ittireceksin. Yönüde direk orta değil kalçaya eğimli şekilfe olmalı. şu emojiyi gözünde canlandırabilirsinMerhaba hanımlar. Dilatör seti aldım afedersiniz ama 1.yi bile yapamadım Bunları düz bi şekilde mi ittiriyoruz yoksa yukarı ya da aşağı mı