• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Bir şey daha sorucam bı kısim var her aparatta hissettim ama 4. De daha fazla hisettim ucu girdikten sonra bu kısım var orayı geçene kadar acıyor biraz orayı geçince hiç ağrı kalmıyor heh işte o kısım ne nasıl anlatsam aparatı itince o kısıma uygulanan baskıyı hissediyorum sonra aparat o kısmı gecince bunuda hissediyorum sonra rahatlıyor zaten anlatamadım belki çok fazla ama ben o zorlayan kısmın ne olduğunu merak ediyorum bilgisi olan varmı

Bir şey daha sorucam bı kısim var her aparatta hissettim ama 4. De daha fazla hisettim ucu girdikten sonra bu kısım var orayı geçene kadar acıyor biraz orayı geçince hiç ağrı kalmıyor heh işte o kısım ne nasıl anlatsam aparatı itince o kısıma uygulanan baskıyı hissediyorum sonra aparat o kısmı gecince bunuda hissediyorum sonra rahatlıyor zaten anlatamadım belki çok fazla ama ben o zorlayan kısmın ne olduğunu merak ediyorum bilgisi olan varmı
Aşk kasi denilen kisim orasi canim vajinismus orayi kasip girisi engellemek suretiyle yasaniyor zaten dilatorlee o kaai kontrol etmeyi ogretiyor

Evet denedik ama olmadı canım öyle Bi acıdı ki ölüyorum sandım bıraktırdım bir daha deneyemedik
Merhaba ben o acı yüzünden 2 yilimi harcadim ve burda hep yaziyorlardi bana o aci saniyelik birşey. Sanki yırtılacak gibi hissediyoruz ama geçiyor😁 o an yorgan yastik falan ne bulursan sık elinle ve nefes al ver birazda rahat ol öyle küçük bir şey ki en güzel günlerimi boşuna ağlayarak korkarak geçirmişim diyorum

Kendi kendime diyorum ama yapamıyorum maalesef 😔😔
Merhaba ben o acı yüzünden 2 yilimi harcadim ve burda hep yaziyorlardi bana o aci saniyelik birşey. Sanki yırtılacak gibi hissediyoruz ama geçiyor😁 o an yorgan yastik falan ne bulursan sık elinle ve nefes al ver birazda rahat ol öyle küçük bir şey ki en güzel günlerimi boşuna ağlayarak korkarak geçirmişim diyorum

4. Aparattaydim en son ama ben şu aşk kası denilen kısmı çok kasıyorum sanırım ordan geçene kadar çok acıyor nasıl kurtulabilirim o kası kasmaktan ve eşli denemede en uygun ve rahat olucak pozisyon hangisi acaba

Kizlar ya 4. Aparat aşırı canımı yakıyor bekletemiyorum napicam ve eşim yanımdayken 4. Aparat kadar bile kendimi serbest bırakamıyorum eşim varken yine kasıyorum

Vazelin sakıncalı olabilir, ultrason jeli hem daha kullanışlı hem de zararsız.. Diğer marka kayganlaştırıcıları da kullandım, hem yakıyor hem yeterli kayganlığı sağlamıyorlar. Ben ultrason jeli ile yapabildim sonuç olarak.. Ve o şekilde de hamile kaldım, hamileliği de engellemiyor yani..
Ultrason jeli olarak hangi markayı almıştın canim

Anlatayım tabi şimdi ben psikolog bana sırf kulak çöpüyle egzersiz yap diye gitmeyi bıraktım o kadar korkuyordum sonra zamanla kendi kendime parmak sokmaya çalıştım ama fazla başarılı olamadım sonra burada aparatla yenenleri gördükçe cesaret geldi bana bence hiç doktora para vermeye gerek yok buradaki kadınlarımız doktordan daha fazla tatmin edici konusuyor her neyse aparat aldım bı üç hafta önce ama Onuda bir türlü kullanmadım erteledim hep açıkçası ama hergun buraya girip okudum yazılanları kendi kendime yapıcam dedim 4 gün önce 1. Aparata bebek yağı sürüp yaptım çok rahat bir şekilde girdi çıktı bı 20 dk denedim içinde beklettim git gel falan yaptım 2 gün sonra ise 2. Aparatı yaptım 15 dakika 2. Yi yapınca cesaret geldi 3 Üde yapabilirim dedim Onuda yaptım 15 dk sonra bı tek 4. Kalmisti tüm cesaretimi topladım Onuda yaptım onu bı 10 dk yaptım sonra bıraktım ama size bir tavsiyem var ben o aparatları yapmadan önce buraya girip yazılanları okuyup cesaretlendirip kendimi öyle yapıyordum hatta korkum gecsin diye yaparken bile bı elimde telefon burdaki yazılanları okudum dünde işte tekrar 4. Aparatı soktum açıkçası 5 dk durdu sadece akşam eşim geldi yemek falan gece adını doğru yazıyor muyum bilmiyorum vemcaine spreyden bı 4 fis içine sıktım pozisyon olarakta eşim uzandı ben üstüne oturdum o şekilde oldu şunu rahatlıkla söyleyebilirim ki eşinizle yapınca 4. Aparat kadar zor olmuyor ben 4. Aparatta çok zorlandım ama eslide onun kadar zorlanmadım ve gerçekten korktuğum kadar bir acısı yok ben 3 4 aylık evli biriyim Allah'a şükür dün yendim cabalayin keşke bende ilk ayimda bunları yapsaydım o zaman yenmiş olsaydım inşallah herkes bian önce başarır

Back