- 20 Aralık 2020
- 17.157
- 2
- 76.195
- 548
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #250.541
Ne durumdasın canım doktora gittin mi burda çoğumuz aparatlar sayesinde yendikBana da yardım edin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ne durumdasın canım doktora gittin mi burda çoğumuz aparatlar sayesinde yendikBana da yardım edin
Aparat filan kullandın miEvet gittim hazirsiniz dedi artık iliskiye girebilirsiniziz dedi ama katmaya çalışınca çok kötü bi agri var ve duvar var sanki önünde acı hissediyorum cok
Parmak egzersizi yapıyoruz eşim ile birlikteAparat filan kullandın mi
Bana yardımcı olun acil lütfenNasil başardınız 8yildir uğraşıyorum
Banada yardımcı olur musun acilselam arkaasm öncelikle allah yardım ettsin diyorum vejinusmus hastalarına bende 2 yıllık evliyim ilaclarla amaliyatlarla anestesilerle gececek bi hastalık değilmi sistem dısı ve nekadar dişini sıksan bos ben sıktım dişim kırıldı ve gecen hafta bu vejinusmustan kurtuldum inanaın daha kendimi vejinusmus sanıyorum ilginc demi okadar izler bıraktıki kahrolsun vejinusmus:))
ben basardım ama dogru doktorla basardım cok dr gittim helak oldum tuvalete oturamaz hale geldim
bi dr buldum ve zar zor gitmeye karar verdim allah razı olsun başaramam yapamam dedim bide baktım aparatlar vajinada :)) inanamadım ilişkiyede giriyorum yavas yavas daha iyi olucak biliyorum en azından oraya bişey girdiğini anladım dr dan allah razı olsun hipnoterapi ile cozdü tavsiye ederim hatta başka doktorlara gidip kendini helak etme ben öyle olmstum sana tavsiye ede bilirim bana özelden yaz canım yardım etmek istiyorum seni cok iyi anlıyorum
Banadaselam arkaasm öncelikle allah yardım ettsin diyorum vejinusmus hastalarına bende 2 yıllık evliyim ilaclarla amaliyatlarla anestesilerle gececek bi hastalık değilmi sistem dısı ve nekadar dişini sıksan bos ben sıktım dişim kırıldı ve gecen hafta bu vejinusmustan kurtuldum inanaın daha kendimi vejinusmus sanıyorum ilginc demi okadar izler bıraktıki kahrolsun vejinusmus:))
ben basardım ama dogru doktorla basardım cok dr gittim helak oldum tuvalete oturamaz hale geldim
bi dr buldum ve zar zor gitmeye karar verdim allah razı olsun başaramam yapamam dedim bide baktım aparatlar vajinada :)) inanamadım ilişkiyede giriyorum yavas yavas daha iyi olucak biliyorum en azından oraya bişey girdiğini anladım dr dan allah razı olsun hipnoterapi ile cozdü tavsiye ederim hatta başka doktorlara gidip kendini helak etme ben öyle olmstum sana tavsiye ede bilirim bana özelden yaz canım yardım etmek istiyorum seni cok iyi anlıyorum
banada yardımcı olur musunuz bende 3 yıllık evliyimBen de artık vajinismusu yenenlerden dün itibarı ile Yeni hayatıma hoşgeldimmm. 3 yılım heba oldu boşuna...
Elbette olurum. Ama ben evde yenemedim istanbulda vajinismus tedavisi oldum. Doktorum olmasaydı asla başaramazdım şükürler olsun karşıma çıktı ben dilatör aparatları ile tedavi oldum ve doktorum hipnoz eğitimliydi bunun da faydası olduBanada
banada yardımcı olur musunuz bende 3 yıllık evliyim
Özelden yazarElbette olurum. Ama ben evde yenemedim istanbulda vajinismus tedavisi oldum. Doktorum olmasaydı asla başaramazdım şükürler olsun karşıma çıktı ben dilatör aparatları ile tedavi oldum ve doktorum hipnoz eğitimliydi bunun da faydası oldu
bana yardım edermisinizbenim önericeğim tedavi sadce 24 saat ve 3 gün gün içerisinde bitiyor dikkatinize ben okadar zor vaka olmama ragmen 2 gün aşmıstım saolsun doktorumun sayesinde
kurtulmak istiyorsanız bana yazın size yardım etmek istiyorum
3 u çok çalışıp 4 u öyle denemelisin .. bol ikin o an aparatını yağla..Kizlar 4 aparatı yapamıyorum 3 le farkı nedir yada p... Le 3 aparatta başta aciyo ama rahat giriyo ama 4 de neredeyse baş kısmında kalıyorum
Ne durumdasınBanada yardımcı olur musun acil
Dilatore devam et canım 3 ve 4 u yap..Ben dilator yeni aldım 1 ve 2 yapıyorum ondan oncedenparmak egzersizi 2 eşimle yaptım
O minicik bir sızı oluyor orda nefes kegel egzersizlerini yaparsan işin kolaylaşır milim milim ilerlet hiç çekme aparatı bırakma yaniKizlar 4 aparatı yapamıyorum 3 le farkı nedir yada p... Le 3 aparatta başta aciyo ama rahat giriyo ama 4 de neredeyse baş kısmında kalıyorum
İşte aparatla o his azalıyor çünkü egzersizle alışıyorsun tam aparatlarım bitene kadarda eşli deneme yapma benceSu huylanma hiç geçmiyor benim ilk huy eşimle deneyelim dedik değdiği an bir huylanma oluyor korktuğumdan değil ama