• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

İlgin için teşekkür ederim canım evet birkaç doktor araştırdık ve ilk karşımıza çıkan kaan hoca oldu..
İnşallah başlayacağız tedavimize ama iyi yorumlar kadar bu işin genetik olma ve düzelmeme yani ameliyatta sperm bulunmama ihtimali varmış ameliyat zorluymuş falan eşim çok korkuyo yazık.. sanki tersine döndük rolleri değiştik şimdi ben onu teselli ediyorum
Ama aklımda hep şu var imanımla düşününce kader diyorum Rabbim in bir bildiği vardır diyorum :KK43:

Bu arada ameliyati olan tanidigim o aksam taburcu oldu ertesi gun evde dinlendi sonraki gun isine dondu. Esin rahat olsun o kadar zor olmayacaktir

Bu arada ameliyati olan tanidigim o aksam taburcu oldu ertesi gun evde dinlendi sonraki gun isine dondu. Esin rahat olsun o kadar zor olmayacaktir
İnşallah kolay olur ve bunuda atlatırız canım
Senin benim ve isteyen herkesin Rabbim kucağını boş bırakmasın hayırlı sağlıklı evlatlar versin inşallah

İnşallah kolay olur ve bunuda atlatırız canım
Senin benim ve isteyen herkesin Rabbim kucağını boş bırakmasın hayırlı sağlıklı evlatlar versin inşallah
Canm öncelikle gecmis olsun ben olaya herksten farkli bakiyorum evet evlat cok güzel birsey ama Allahın takdiri tedavilerdede umutsuzluga kapılmayın olmazsada bir aile olmak icin cocuk sart mıdır ki benm cok tandgm var cocugu olmamis ama esiyle mutlu olan yani verende Allah alanda Allah , umutsuzluga kapilip karalar baglamanin anlami yok hele esinin girdigi psikolojiyi cok iyi anlyrm suan kendini kisir düsünyr simdide bizim vajinusmusta yasadgmz benm yüzümden esim cekmesin bosanalim.durumuna suan esin bile gelebilir benm yüzümden bebegi mi olmycak gibi , simdi destek sirasi sende onun herdaim yaninda olucagini hissettrmelisin bebek icin onu sevmediginide , ölümden baska düsünüp hayati kararticak birsey yok bence ben esimi kaybedicegime bebek olmasindan vazgecebilirim mesela esim yüzünden cocugum olmasada hic sknti degil o benm hayat arkadasm ve yoldasm o yüzden kafanizi zihnizizi kalbinizi rahat tutun ki olursa en mutlu siz olun olmazsada hayatinizi bitirmeyin buna baglamayin yolunuz acik olsun

Canm öncelikle gecmis olsun ben olaya herksten farkli bakiyorum evet evlat cok güzel birsey ama Allahın takdiri tedavilerdede umutsuzluga kapılmayın olmazsada bir aile olmak icin cocuk sart mıdır ki benm cok tandgm var cocugu olmamis ama esiyle mutlu olan yani verende Allah alanda Allah , umutsuzluga kapilip karalar baglamanin anlami yok hele esinin girdigi psikolojiyi cok iyi anlyrm suan kendini kisir düsünyr simdide bizim vajinusmusta yasadgmz benm yüzümden esim cekmesin bosanalim.durumuna suan esin bile gelebilir benm yüzümden bebegi mi olmycak gibi , simdi destek sirasi sende onun herdaim yaninda olucagini hissettrmelisin bebek icin onu sevmediginide , ölümden baska düsünüp hayati kararticak birsey yok bence ben esimi kaybedicegime bebek olmasindan vazgecebilirim mesela esim yüzünden cocugum olmasada hic sknti degil o benm hayat arkadasm ve yoldasm o yüzden kafanizi zihnizizi kalbinizi rahat tutun ki olursa en mutlu siz olun olmazsada hayatinizi bitirmeyin buna baglamayin yolunuz acik olsun

Canım ne kadar rahatlatıyor burada yazdıkların
Şu an çok sıkıntıdayım ve inan böyle şeyler duymaya ne çok ihtiyacım vsr

o sorun bendede olmustu artık herkeze hesap vermekten bıkmıstım.. hele hele kaynanam benı oldurduç..ıstemıom daha dedıkce basımın etını yıyıodu.. ben götürecem senı doktora bırseyınız var felan dıodu.. allahtan arada kocam anasına kızıodu arada sanane dıye... anladıgım kadarıyla daha yenememıssın.. egerkı egzersızlerı yapabılıosan.. tam 1 hafta üstüne düş hergün erinmeden yap.. eşli denemeye gecmeden öncede 5 dk. felan tekrar yap sontra bak gör neler oluo :))

ben mumla egzersiz yapıordum parmak pek bana göre degıldı :))

allah kolaylık versın...
:)benım kv de carsafı falan gormek ıedı olmadı mı yoksa dogru soyle falan dıye.. carsaf deyınce yok daha neler dedım. esıme de ımalarda bulundu o tepkını gösterınce bıda bısı dıyemedı oyle sadece suphelerım var falan dıyodu ıste..
hala yenemedım egzersızlerede baslıyamadım baska bı saglık sorunuyla mesgul kafam :( parmak bana görede degıl. esıme mumdan falan bahsettım olmaz oyle yapamazsn yanlış bısey yaparsn falan dedı kızdı. buraya yazdıktan sonra parmaktan korkuma bırazda ertelıyorum gıbı bı bısmıllah deyıp baslıyamıyorm :( esıme dedımkı sen parmagınla bı denermısın o_O oda yapamam ben sana yapacak olsam normalını yaparım korkuyorm senden dedı sen kendı parmagınla yap dedı :110:
bı erkekler arkadas arasında falan ayıp konusuyor galıba.. garıp garıp hıkayeler duyuyo. acıle bı adamla kadın 40-50 yaslarında gelmıs sedyede.. cıplak..ust ustelermıs de.. kadın kasılmışmış da.. kıtlenmışmışler:KK57:
banada kasıyon sıkıyon kendını cok dıyo.. benım aklımada hep bu anlattıgı hıkaye gelıyo ondan mı etkılenıyo acebaaa?
dıyorum ıcımden
yanı esımde denemeye cok yanasmıyo kendım yapcam ne yapcaksam:(
neyse.. tesekkurler mumda aklımda

:)benım kv de carsafı falan gormek ıedı olmadı mı yoksa dogru soyle falan dıye.. carsaf deyınce yok daha neler dedım. esıme de ımalarda bulundu o tepkını gösterınce bıda bısı dıyemedı oyle sadece suphelerım var falan dıyodu ıste..
hala yenemedım egzersızlerede baslıyamadım baska bı saglık sorunuyla mesgul kafam :KK43: parmak bana görede degıl. esıme mumdan falan bahsettım olmaz oyle yapamazsn yanlış bısey yaparsn falan dedı kızdı. buraya yazdıktan sonra parmaktan korkuma bırazda ertelıyorum gıbı bı bısmıllah deyıp baslıyamıyorm :KK43: esıme dedımkı sen parmagınla bı denermısın o_O oda yapamam ben sana yapacak olsam normalını yaparım korkuyorm senden dedı sen kendı parmagınla yap dedı :110:
bı erkekler arkadas arasında falan ayıp konusuyor galıba.. garıp garıp hıkayeler duyuyo. acıle bı adamla kadın 40-50 yaslarında gelmıs sedyede.. cıplak..ust ustelermıs de.. kadın kasılmışmış da.. kıtlenmışmışler:KK57:
banada kasıyon sıkıyon kendını cok dıyo.. benım aklımada hep bu anlattıgı hıkaye gelıyo ondan mı etkılenıyo acebaaa?
dıyorum ıcımden
yanı esımde denemeye cok yanasmıyo kendım yapcam ne yapcaksam:KK43:
Canım bende parmak eksersizi hayatta yapamam ama aparat ıle yapabiliyorum.aparattan kastımda kullandımız allık gırcama hergün iki tana havlu kagıt sarıp üstünü strecle sarıyorum condom kayganlasdırıcı derken hopp giriş oluyor hiç anlamıyorsun bile.tabi esin izin vermesi şart cunkü ben bu sekilde kızlıgıö gitti be hiç acı yok o kitlenme olayıda tamamen uydurmA

hala yenemedım egzersızlerede baslıyamadım baska bı saglık sorunuyla mesgul kafam :KK43: parmak bana görede degıl. esıme mumdan falan bahsettım olmaz oyle yapamazsn yanlış bısey yaparsn falan dedı kızdı. buraya yazdıktan sonra parmaktan korkuma bırazda ertelıyorum gıbı bı bısmıllah deyıp baslıyamıyorm :KK43: esıme dedımkı sen parmagınla bı denermısın o_O oda yapamam ben sana yapacak olsam normalını yaparım korkuyorm senden dedı sen kendı parmagınla yap dedı :110:
dıyorum ıcımden
Canm benm egzsrsiz cok önemli benm esimde dilatöre falan karsi ama rimelle ya da makyaj fircasi arkasiyla yapinca birsey demedi bence korkmadan yap esin evde yokken dene hatta sonra söylersin, bu arada o anlattigin hikayelerin hepsi yalan ve cok komik öyle birsey mümkün degil kadinin vajinasi pitbull mu Allahaskina kitlycek erkegn pnsini birakmycak zaten erkegn pnsi yumusar istesende istemesende cikar egzersiz yaparken vajinamda rimeli falan bekletyrdm hafif ikininca direk kendini disari atyrdu vajinaya birsey kacmaz parmakla bile disari cikarilabilir tampon, prezervatif vs onlardan bahsedyrm, kadinin vajinasi kitlenmez inanilmaz esnek , sen istemedign sürece iliski olmaz o ayri giris bile gerceklesmez bende parmakla yapamadm aparat hazrladm hicbirsey olmaz merak etme orasi zaten bosluk deligi görmek icin ikin burnundan derin nefes al agzindan ver ve ittir yoksa yerinde sayarsin vajinani taniman gerek

dıyorum ıcımden
Bu arada kayinvalidenede pes diyorum yani annem zamannda kaldi artik o isler gelsin aranzda yatsin bari utanmadan sorduguna göre cok merak ediyor demekki.gicik.oluyorum ya böyle insanlara

Merhaba arkadaşlar...
bu dünya o kadar değişik o kadar tuhaf ki...
Vajiyi yendiğimde bulutların üzerinde uçtum bir süre sanki herşey yoluna girmiş artık üzülmemi gerektirecek hiçbir şey kalmamıştı...
Acıtasyon yapmak değil niyetim ve asla sizleri olumsuz düşünceye itmek, moralinizi bozmak istemem...
Şu dünyada yaşadığımız herşey Allahtan nimetler, mutluluklar, acılar, hüzünler...
Eşim bana beterin beteri var ne olur üzülme derdi... Bende bundan beteri ne ki daha ne olabilir ki ben yaratılan vücuda söz geçiremiyorum derdim... Bundan kötüsü olamaz diye düşünürdüm..
Kızlar eşim azosperm miş ve biz bunu yeni öğrendik yani hiç sperm yok şuan testlerde çıkmadı hiç... Belli nedenleri var belki ama şuan hiçbirşey bilmiyoruz bu konuda... Eşim ameliyat olmak zorunda kalacak sperm aranacak belki bulunamayacak belki bizim hiç çocuğumuz olmayacak...çocuk hasretiyle yanan ben kahrolacağım... Belki de seneler alacak bu araştırmalar ve tedaviler... Hem maddi hem manevi çok sıkıntılar çekeceğiz....
Elbette Allah büyüktür o ki nelere kadirdir umudumuzu asla kesmemeliyiz...
Ama şu an olayın şokuyla ne hissedeceğim bilemiyorum...
Bunları bu sayfanın bendeki yerinden dolayı buraya yazdım... Belki aranızda yazdıklarıma rastlayanlar vardır...
Ben bu sayfa ve burada yardımcı olan arkadaşlar sayesinde yendim vajiyi ve elimden geldiğince bende başkalarına yardımcı olmaya çalıştım ve çalışırım hep sorularınız olursa sorabilirsiniz ...
Çok uzattım kusura bakmayın:KK43:
Benim sizlere tavsiyem ne olur ertelemeyin korkmayın beyninizi yönlendirin... Hadi harekete geçin ve yenin bu vajiyi... Asla ertelemeyin kendinizi bu duruma alıştırmayın aşmaya çalışın sakin ve planlı hareket edin.... Egzersiz yapın...

Cok geçmiş olsun canim Rabbim yar ve yardımcınız olsun insallah Allah dan ümit kesilmez bol bol dua edip Rabbim e sığınmak lazim o isterse hersey olur

Canım bende parmak eksersizi hayatta yapamam ama aparat ıle yapabiliyorum.aparattan kastımda kullandımız allık gırcama hergün iki tana havlu kagıt sarıp üstünü strecle sarıyorum condom kayganlasdırıcı derken hopp giriş oluyor hiç anlamıyorsun bile.tabi esin izin vermesi şart cunkü ben bu sekilde kızlıgıö gitti be hiç acı yok o kitlenme olayıda tamamen uydurmA
kızlık önemli degil esim kendıme yanlış bısey yaparı dıye oyle dıyo içimi falan parcalarım dıye heralde :KK48:
ama benımde aklım almıyo oraya bısı nası gırer aklım alsa olcak zaten
denemelere baslamak için uye oldum ama baslıyamadım henuz bı baslasam ah bı baslasam

Canm benm egzsrsiz cok önemli benm esimde dilatöre falan karsi ama rimelle ya da makyaj fircasi arkasiyla yapinca birsey demedi bence korkmadan yap esin evde yokken dene hatta sonra söylersin, bu arada o anlattigin hikayelerin hepsi yalan ve cok komik öyle birsey mümkün degil kadinin vajinasi pitbull mu Allahaskina kitlycek erkegn pnsini birakmycak zaten erkegn pnsi yumusar istesende istemesende cikar egzersiz yaparken vajinamda rimeli falan bekletyrdm hafif ikininca direk kendini disari atyrdu vajinaya birsey kacmaz parmakla bile disari cikarilabilir tampon, prezervatif vs onlardan bahsedyrm, kadinin vajinasi kitlenmez inanilmaz esnek , sen istemedign sürece iliski olmaz o ayri giris bile gerceklesmez bende parmakla yapamadm aparat hazrladm hicbirsey olmaz merak etme orasi zaten bosluk deligi görmek icin ikin burnundan derin nefes al agzindan ver ve ittir yoksa yerinde sayarsin vajinani taniman gerek
:KK48:bende ınanmıyorm
yanı olabılır dıyorum herseye ama mılyonda bır olur belkı oda bıze denk gelmez-ben genel olarak hemen herseye olabılır gozuyle bakarımda :)
aynam da dustu sapının orası kırıldı sılıkonla yapıstırıp bıraz cesaretlenıp kafamı toplayıp baslamak ıstıyorum atk
esım de hazır degılsın hazır olunca olur deyıp duruyo.. dura dura nası hazırlancaksam:KK34:
dururken yapıyorum böyle ıkınma böyle nefes dıye ama hıç denemıyoruz :KK61::KK61:

kızlık önemli degil esim kendıme yanlış bısey yaparı dıye oyle dıyo içimi falan parcalarım dıye heralde :KK48:
ama benımde aklım almıyo oraya bısı nası gırer aklım alsa olcak zaten
denemelere baslamak için uye oldum ama baslıyamadım henuz bı baslasam ah bı baslasam
Canım sana sunu söyleyeyim 2011 de evlendim cok severek evlendim yıl olmus 2016 ben hale ay bu vajı nezaman gecicek eşimin iyi niyetini kullanmısım hep.gecen hafta bugun uyandım dedimki kendime sen neyapıyorsun cocuk diyede geberiyorum ama napıyorum.gittim kondom aldım kayganlastırıcı aldım oturdum aynananın karsısına inceledim.ilk denedim korktum olmadı ikinci denedim yarısı ücüncüde hepsi girdi.sonra gun asırı buyuttum aparatı şimdi tam 11cm eninde alabiliyorum es denemesine gecmedim gergün eksersiz yaptıgım için biraz tahriş var krem sürüyorum ve sunu diyeyim hiçde kendime zarar vermedim cünkü aparatı yerlesdirince akıp gidiyor

:KK48:bende ınanmıyorm
yanı olabılır dıyorum herseye ama mılyonda bır olur belkı oda bıze denk gelmez-ben genel olarak hemen herseye olabılır gozuyle bakarımda :)
aynam da dustu sapının orası kırıldı sılıkonla yapıstırıp bıraz cesaretlenıp kafamı toplayıp baslamak ıstıyorum atk
esım de hazır degılsın hazır olunca olur deyıp duruyo.. dura dura nası hazırlancaksam:KK34:
dururken yapıyorum böyle ıkınma böyle nefes dıye ama hıç denemıyoruz :KK61::KK61:
Malesef canm iste durunca aylar yillar gecer o yüzden sen yap hatta kulak cubuguyla vs basla yaparsan esine gösterrsn onun yanndada yaparsn o da umutlanr, yanlis birsey yapma olasiligin yok canm idrar deligin belli anüsün belli yani oraya sokucak degilsin vajina icini ne mum.ne rimel ne de baska birsey parcalamaz parcalamasi icin icinde parcalanicak birseyler olmasi lazim orasi zaten bosluk esin bayagi efsanelere inaniyor , sen cesaretini topla ve yap bence kendini bayagida cesaretlendrmissin zaten hatta kendi kontrolünde yaparsan bazi seyleri daha rahat olur cann acirsa cikarabilirsn birseylerin girdigine ikna olursun asil pns senn kontrolünde olmadigi icin biraz daha zor

Canım sana sunu söyleyeyim 2011 de evlendim cok severek evlendim yıl olmus 2016 ben hale ay bu vajı nezaman gecicek eşimin iyi niyetini kullanmısım hep.gecen hafta bugun uyandım dedimki kendime sen neyapıyorsun cocuk diyede geberiyorum ama napıyorum.gittim kondom aldım kayganlastırıcı aldım oturdum aynananın karsısına inceledim.ilk denedim korktum olmadı ikinci denedim yarısı ücüncüde hepsi girdi.sonra gun asırı buyuttum aparatı şimdi tam 11cm eninde alabiliyorum es denemesine gecmedim gergün eksersiz yaptıgım için biraz tahriş var krem sürüyorum ve sunu diyeyim hiçde kendime zarar vermedim cünkü aparatı yerlesdirince akıp gidiyor
bı haftada cok hızlı ılerlemıssın cok sevındım senın adına bırazda kendı adıma oluyo demek kı dıye:)
bende dıyorum bıde lambur lumbur dalıyım ölmem heralde acırsa acır gecer
ama benım canım cok az
ama baslıcam
basarmadanda bırakmıcam:KK62:

Back