- 11 Kasım 2014
- 307
- 199
- 33
- 37
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #207.041
Git gel yapmanin en kolayi alirkende ikin cikarirkende ve tamamen cikarma once col kucuk git gel yap sonra ama ikinmayi unutmaGit gel yapamiyom.her aparati 1 kere yapiyom
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Git gel yapmanin en kolayi alirkende ikin cikarirkende ve tamamen cikarma once col kucuk git gel yap sonra ama ikinmayi unutmaGit gel yapamiyom.her aparati 1 kere yapiyom
ben 1.5 yillik evliyim evliligimn ilk gunu normal birlesme oldu daha sonra korkuya bagli olmadi.sonra vajinismus tanisi koydular 1.5 aylik evliyken denemeler esnasinda sadece p.. bas kismini alarsak hamile kaldim hamileligim boyuncada denemedim cunku dr. um izin vermedi. dogum yaptim suan 7 aylik bi oglum var bende gecen ay evde egzersiz yaparak yendim.umutlu46 nasıl yani hamile kaldıktan sonra mı vajiyi yendin? Kısa bi süre demişsin ya ondan sordum
ben dilatör kullanmadim ama evde kendim aparat hazirladim mumla eve genislettu diyebilirim yaptigim aparat bi p... boyutundaydi esimle birlikte oldugumda hic agri vs.hissetmedim diyebilirimBir de dilatör rahimin ağzını genişletiyor mu kullandıkça
Col afedersiniz ama bir p eni kac cm oluyor?benim hazirladigim aparat 10cm kalinligindaben dilatör kullanmadim ama evde kendim aparat hazirladim mumla eve genislettu diyebilirim yaptigim aparat bi p... boyutundaydi esimle birlikte oldugumda hic agri vs.hissetmedim diyebilirim
ereksiyona gecmis bi p....12.5 cm oluyoms:)Col afedersiniz ama bir p eni kac cm oluyor?benim hazirladigim aparat 10cm kalinliginda
Arkadaşım öncelikle Tebrikler. .her insanın fitrati farklıdır. Kana takılma cnm.önemli olan oraya pnsn rahatlıkla girip çıkması. Kan çoğunda ya gelir ya gelmez. Esnek zar olabilir ne bilim çok yumuşak bi zar olabilir ondan kanamamis olabilir cnm. :)Arkadaslar merhaba çok şükür bende ilk birlesmeyi başardım darisida sizlere. Benim tek tavsiyem sizlere o an kesinlikle baska bir seye odaklanmaniz eğer esinizin yapacağı seye odaklanirsaniz yapamiyosunuz ama o an için dikkatiniz başka biseye kayarsa oluyo ki bende öyle oldu ilk girmede hic bisey anlamadım ki eşim en az 10 defa gel git yapmış yani ama sonraki iki dakika aralikli denemelerde odaklanamadigim için aci degil ama yanma hissi oldu. Yani demem o ki o an kafanizdan silip atmaniz baska bisey düşünmeniz baska biseye bakmaniz. Benim sizlere bi sorum olacak. Bu aşamada bende kan falan gelmedi cok moralim bozuldu. 3ay önce bi denememizde biraz da olsa iceri girmisti penis o zamanda kan yoktu ama tuvalette peceteyle sildigimde nokta kadar bi kan vardı sadece. Aklim almıyor su an neden kanamam olmadi bi fikri olan var mi?
Yani yendikten sonra Bi sıkıntım kalmadı çok rahat alttan muayene oluyordum bu yüzden olduH
Hayırlı olsun tebrik ederim, normal doğumu Nasıl yaptınız ya gerçekten hayret
Ne mutlu size harika hangi pozisyonda oldu acaba bende denemeye başladım kafa kısmını alıyorum ve şuan hicbisiy hissetmiyorum devamında p...biraz yumusuyo ve doğal olarak kayıyor gitmiyor ben bacaklarım havada ellerimle bacaklarımı açarak denemeye çalışıyorum daa rahat geldi sanki gözlerimi kaptiuorumArkadaslar merhaba çok şükür bende ilk birlesmeyi başardım darisida sizlere. Benim tek tavsiyem sizlere o an kesinlikle baska bir seye odaklanmaniz eğer esinizin yapacağı seye odaklanirsaniz yapamiyosunuz ama o an için dikkatiniz başka biseye kayarsa oluyo ki bende öyle oldu ilk girmede hic bisey anlamadım ki eşim en az 10 defa gel git yapmış yani ama sonraki iki dakika aralikli denemelerde odaklanamadigim için aci degil ama yanma hissi oldu. Yani demem o ki o an kafanizdan silip atmaniz baska bisey düşünmeniz baska biseye bakmaniz. Benim sizlere bi sorum olacak. Bu aşamada bende kan falan gelmedi cok moralim bozuldu. 3ay önce bi denememizde biraz da olsa iceri girmisti penis o zamanda kan yoktu ama tuvalette peceteyle sildigimde nokta kadar bi kan vardı sadece. Aklim almıyor su an neden kanamam olmadi bi fikri olan var mi?
Kizlar merhaba.Bisey sormak istiyorum.Vajinismus oldugunuzu nasil anladiniz ?Evlenmeden once anlasilmasi mumkun mu ? Ne biliyim nisanlilik veya sevgililikte yakinlasmalarda da bi urkme oluyo muydu ?Yoksa bu korku sadece birliktelik icin mi ? Yardimci olursaniz sevinirim
Canom allah buyukdur ümidini kaybetme allah yar ve yardımcın olsunMerhaba arkadaşlar...
bu dünya o kadar değişik o kadar tuhaf ki...
Vajiyi yendiğimde bulutların üzerinde uçtum bir süre sanki herşey yoluna girmiş artık üzülmemi gerektirecek hiçbir şey kalmamıştı...
Acıtasyon yapmak değil niyetim ve asla sizleri olumsuz düşünceye itmek, moralinizi bozmak istemem...
Şu dünyada yaşadığımız herşey Allahtan nimetler, mutluluklar, acılar, hüzünler...
Eşim bana beterin beteri var ne olur üzülme derdi... Bende bundan beteri ne ki daha ne olabilir ki ben yaratılan vücuda söz geçiremiyorum derdim... Bundan kötüsü olamaz diye düşünürdüm..
Kızlar eşim azosperm miş ve biz bunu yeni öğrendik yani hiç sperm yok şuan testlerde çıkmadı hiç... Belli nedenleri var belki ama şuan hiçbirşey bilmiyoruz bu konuda... Eşim ameliyat olmak zorunda kalacak sperm aranacak belki bulunamayacak belki bizim hiç çocuğumuz olmayacak...çocuk hasretiyle yanan ben kahrolacağım... Belki de seneler alacak bu araştırmalar ve tedaviler... Hem maddi hem manevi çok sıkıntılar çekeceğiz....
Elbette Allah büyüktür o ki nelere kadirdir umudumuzu asla kesmemeliyiz...
Ama şu an olayın şokuyla ne hissedeceğim bilemiyorum...
Bunları bu sayfanın bendeki yerinden dolayı buraya yazdım... Belki aranızda yazdıklarıma rastlayanlar vardır...
Ben bu sayfa ve burada yardımcı olan arkadaşlar sayesinde yendim vajiyi ve elimden geldiğince bende başkalarına yardımcı olmaya çalıştım ve çalışırım hep sorularınız olursa sorabilirsiniz ...
Çok uzattım kusura bakmayın
Benim sizlere tavsiyem ne olur ertelemeyin korkmayın beyninizi yönlendirin... Hadi harekete geçin ve yenin bu vajiyi... Asla ertelemeyin kendinizi bu duruma alıştırmayın aşmaya çalışın sakin ve planlı hareket edin.... Egzersiz yapın...
Merhaba arkadaşlar...
bu dünya o kadar değişik o kadar tuhaf ki...
Vajiyi yendiğimde bulutların üzerinde uçtum bir süre sanki herşey yoluna girmiş artık üzülmemi gerektirecek hiçbir şey kalmamıştı...
Acıtasyon yapmak değil niyetim ve asla sizleri olumsuz düşünceye itmek, moralinizi bozmak istemem...
Şu dünyada yaşadığımız herşey Allahtan nimetler, mutluluklar, acılar, hüzünler...
Eşim bana beterin beteri var ne olur üzülme derdi... Bende bundan beteri ne ki daha ne olabilir ki ben yaratılan vücuda söz geçiremiyorum derdim... Bundan kötüsü olamaz diye düşünürdüm..
Kızlar eşim azosperm miş ve biz bunu yeni öğrendik yani hiç sperm yok şuan testlerde çıkmadı hiç... Belli nedenleri var belki ama şuan hiçbirşey bilmiyoruz bu konuda... Eşim ameliyat olmak zorunda kalacak sperm aranacak belki bulunamayacak belki bizim hiç çocuğumuz olmayacak...çocuk hasretiyle yanan ben kahrolacağım... Belki de seneler alacak bu araştırmalar ve tedaviler... Hem maddi hem manevi çok sıkıntılar çekeceğiz....
Elbette Allah büyüktür o ki nelere kadirdir umudumuzu asla kesmemeliyiz...
Ama şu an olayın şokuyla ne hissedeceğim bilemiyorum...
Bunları bu sayfanın bendeki yerinden dolayı buraya yazdım... Belki aranızda yazdıklarıma rastlayanlar vardır...
Ben bu sayfa ve burada yardımcı olan arkadaşlar sayesinde yendim vajiyi ve elimden geldiğince bende başkalarına yardımcı olmaya çalıştım ve çalışırım hep sorularınız olursa sorabilirsiniz ...
Çok uzattım kusura bakmayın
Benim sizlere tavsiyem ne olur ertelemeyin korkmayın beyninizi yönlendirin... Hadi harekete geçin ve yenin bu vajiyi... Asla ertelemeyin kendinizi bu duruma alıştırmayın aşmaya çalışın sakin ve planlı hareket edin.... Egzersiz yapın...
Yok canım bugün öğrenmedik geçen hafta...Aaa canım seni hatırladım Üzme kendini lütfen Allah büyük bununda dermanını size verecek inşallah. Bugün mü öğrendiniz?
Allah razı olsun canım dua bekliyorum herkestenCanom allah buyukdur ümidini kaybetme allah yar ve yardımcın olsun
Derdi veren Rabbim.dermaninida verir gönlünu ferah tut.dua et bol bolYok canım bugün öğrenmedik geçen hafta...
Canım doktor tüp bebek olur ameliyat lazım deyince şok olduk
Çok üzgünüm ne olur dua edin bize
çok geçmiş olsun. inşallah herşey yoluna girer. eşin kaç yaşındaYok canım bugün öğrenmedik geçen hafta...
Canım doktor tüp bebek olur ameliyat lazım deyince şok olduk
Çok üzgünüm ne olur dua edin bize