• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

bı haftada cok hızlı ılerlemıssın cok sevındım senın adına bırazda kendı adıma oluyo demek kı dıye:)
bende dıyorum bıde lambur lumbur dalıyım ölmem heralde acırsa acır gecer
ama benım canım cok az
ama baslıcam
basarmadanda bırakmıcam:KK62:
Canım hiç acı yok sadece doluluk hissi var.hiç vakit kaybetme inanmak basarmanın yarısı basla bu vajiyi üç günde bile yenen var

İki tane kulak çöpüne streç flim sarıp baş kısmını soktum ve hiç bişiy olmadı hafif bir yanma var sadece pe... denedik ama olmadı yanma hissinden sonra kendimi çekiyorum nefes almak aklıma bile gelmiyor eşimde sanırım fazla abaniyor üstüme ne yapmamı oneriyorsunuz kızlar yardimci olun bugün yenmek istiyorum hepimiz birbirimize duà edelim

İki tane kulak çöpüne streç flim sarıp baş kısmını soktum ve hiç bişiy olmadı hafif bir yanma var sadece pe... denedik ama olmadı yanma hissinden sonra kendimi çekiyorum nefes almak aklıma bile gelmiyor eşimde sanırım fazla abaniyor üstüme ne yapmamı oneriyorsunuz kızlar yardimci olun bugün yenmek istiyorum hepimiz birbirimize duà edelim

Sen üstte ol. Kontrol sende olunca daha kolay olur. Ben de eşim üstteyken tedirgin oluyodum. Ama ben üstteyken yapabildim.

Hanımlar merhaba benim bugün yada yarın reglim bitiyor, iki aydır falan bişey sokmadim artık bitsin şu iş istiyorum neyse inşallah hallederim en kısa zamanda.. Evde bulduğum bişeylerle deniyorum ama hazır satılan aparatlar nerde satılıyor acaba ve fiyatları nedir biliyor musunuz? Bir de ben hiç dokunamiyorum o kısmıma ama başka şeyler sokabiliyorum dediğim gibi neyse doktor eldivenlerini en takıp kayganlastiriciyla denemeye calisicam artık ki kaslarımi elimle hissedebildiği.

Sanki koltuk kenarı yada ayaklar havada iyi geliyor ama o yanma baskı yokmu maf etti beni ki benim adet sancim saatlerce sürer eşimde diyor ki o sanciya saatlerce dayanan Karım nasıl saniyelik şu yanmaya dayanamıyor

Sanki koltuk kenarı yada ayaklar havada iyi geliyor ama o yanma baskı yokmu maf etti beni ki benim adet sancim saatlerce sürer eşimde diyor ki o sanciya saatlerce dayanan Karım nasıl saniyelik şu yanmaya dayanamıyor
Çünkü sorun acıdan korkmamız değil bu eşler bunu anlayamıyor. Benim eşimde hala haplarla kremlerle yenebileceğimize ve böyle basit bişeyin tedavisi için bu kadar para dökmenin saçma olduğuna inanıyor. Ve hatta drların sayfalarında ki başarı öykülerinin bile doktorların para kazanmak için yalan yere yazdıgına inanıyor

canlar nasılsınız hala başaramadım hala yapamıyorum nasıl olucak bılmıyorum evlenelı 9 ay oldu 3 ay once kızlık zarım yırtıldı denemelerde hala aynı hala aynı ne olucak bu sonum bılmıyorum

sprey aldım vebcaıne diye kızlık zarı yırtılması onunla başardım şimdi bıraz spreyle sıkıyorum 5 6 fıs ama yeterlı gelmediği için olmuyor ne yapmalıyım

Kızlar merhaba
Bizim hala olmadı
Ben de yumurtlama dönemini kaçırmayım belki bi ihtimal diye yine şırınga yöntemini deniyorum keşke tutsa ve hamile kalsam
Kullandığım şırınga da şu

Bu

Eklentiler

• image.jpeg
    image.jpeg
    78,4 KB · Görüntüleme: 57
Kızlar merhaba
Bizim hala olmadı
Ben de yumurtlama dönemini kaçırmayım belki bi ihtimal diye yine şırınga yöntemini deniyorum keşke tutsa ve hamile kalsam
Kullandığım şırınga da şu
Ben eşime haksızlık yaptığımı düşünüyorum o yüzden böyle yapmak istemiyorum

Her geçen gün dahada kötü oluyorum çok azımlıyım ama olmuyor acıya dayanamıyorum o giriş esnasında acı cok kötü geliyor bana direk itiyorum eşimi ne yapıcağımı bende bilmiyorum

Back