- 26 Kasım 2015
- 239
- 200
- 103
- 34
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #207.061
Selâmün aleyküm cnm.öncelikle geçmiş olsun. Bu derdi yaşayan bütün kadinlar az çok bilerek ya da bilmeyerek hala ve ne yazık ki isyan derecesine geldik. Rabbim bizleri affeyleye. Allahın rahmetinden asla ümit kesmemeliyiz. Benim eşim de bak üzülme bu ne ki .eğer buna uzulursen başka şeylerle de imtihan olursun diye.tekrar söylüyorum eğer bi hata yapmissam bilerek bilmeyerek aynı şekilde diğer kardeşlerim ve sizi de Rabbim affeyleye. Dua edin arkadaşım buda geçicek inşallah .daha önce de yazmıştım. Hz.Meryem annemize eşi olmadan bi evlat nasip eyledi. Hz.ibrahim yaslandiginda hala dua ediyordu ve Rabbim bi evlat müjdesi verdiği zaman beni yaşlandim nasıl çocuğum olur dediği zaman Rabbimiz sen benden ve benim gücümden şüpheye mi dusersin. Hasa. Cnm hiç üzülme dua et ve çaresi vardır muhakkak. Rabbim hiç bir kuluna kaldiramayacagi yük yuklemezMerhaba arkadaşlar...
bu dünya o kadar değişik o kadar tuhaf ki...
Vajiyi yendiğimde bulutların üzerinde uçtum bir süre sanki herşey yoluna girmiş artık üzülmemi gerektirecek hiçbir şey kalmamıştı...
Acıtasyon yapmak değil niyetim ve asla sizleri olumsuz düşünceye itmek, moralinizi bozmak istemem...
Şu dünyada yaşadığımız herşey Allahtan nimetler, mutluluklar, acılar, hüzünler...
Eşim bana beterin beteri var ne olur üzülme derdi... Bende bundan beteri ne ki daha ne olabilir ki ben yaratılan vücuda söz geçiremiyorum derdim... Bundan kötüsü olamaz diye düşünürdüm..
Kızlar eşim azosperm miş ve biz bunu yeni öğrendik yani hiç sperm yok şuan testlerde çıkmadı hiç... Belli nedenleri var belki ama şuan hiçbirşey bilmiyoruz bu konuda... Eşim ameliyat olmak zorunda kalacak sperm aranacak belki bulunamayacak belki bizim hiç çocuğumuz olmayacak...çocuk hasretiyle yanan ben kahrolacağım... Belki de seneler alacak bu araştırmalar ve tedaviler... Hem maddi hem manevi çok sıkıntılar çekeceğiz....
Elbette Allah büyüktür o ki nelere kadirdir umudumuzu asla kesmemeliyiz...
Ama şu an olayın şokuyla ne hissedeceğim bilemiyorum...
Bunları bu sayfanın bendeki yerinden dolayı buraya yazdım... Belki aranızda yazdıklarıma rastlayanlar vardır...
Ben bu sayfa ve burada yardımcı olan arkadaşlar sayesinde yendim vajiyi ve elimden geldiğince bende başkalarına yardımcı olmaya çalıştım ve çalışırım hep sorularınız olursa sorabilirsiniz ...
Çok uzattım kusura bakmayın
Benim sizlere tavsiyem ne olur ertelemeyin korkmayın beyninizi yönlendirin... Hadi harekete geçin ve yenin bu vajiyi... Asla ertelemeyin kendinizi bu duruma alıştırmayın aşmaya çalışın sakin ve planlı hareket edin.... Egzersiz yapın...