• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Şimdi deneme yaptım parmakla tek parmağımı sonuna kadar alıyorum sıkıntı yok acı yok bende çok şaşırdım bir An cesaret geldi dokuz ay sonra parmak egzersizi yaptım sonunda biraz olsun keyfim yerine geldi

Şimdi deneme yaptım parmakla tek parmağımı sonuna kadar alıyorum sıkıntı yok acı yok bende çok şaşırdım bir An cesaret geldi dokuz ay sonra parmak egzersizi yaptım sonunda biraz olsun keyfim yerine geldi
İşte bukadar...şimdi sıra aparata gecip gün gün aparatı buyutmek emin ol hiç canın acımıcak sıfır acı

Bana da yardım eder misiniz? Ben vaji miyim değil miyim onu bile bilmiyorum. 3 aydır evliyim ve birleşme olmadı. Kasılıyorum eşimi istemsiz itiyorum... Ben 48 kiloyum eşim üstümde olduğunda nefes almakta zorlanıyorum ve itiyorum ve tabi ki acayip kasılıyorum. Nolur bana da biişiler önerin bu sorunu aşmak istiyorum eşim sana bırakıyorum ne zaman hazırsan o zaman olcak ben beklerim ne kadar istersen dedi ama erteledikce erteleniyor gibi geliy bana
bu erteleme hastalığı bi nevi :)
bugün yarın derken bizim 10 ay olmuştu süleyman eserdağa gittim 4 günde bitti hastalık

Aynen baktın o da oldu üstüne bir kere daha sar pecete strecle ve yap böyle böyle buyut aparatını :)

inşallah bakalım artık yeter dıye kendı kendıme bağırıyorum cok uzuluyorum ama yenıcem dun akşam yaptığım egzersızden sonra parmağımın tamamını ıc kısımda oynatabıldım oyle bir yapısı varkı şöyle tarıf ediyim akşam hissettiğimi şişmiş bır balon düşünün uc kısmı ne kadar dar ama ıc kısmı bır o kadarda geniş aynı durum sadece o uc kısmı giriş olduktan sonra gerisi zaten cok geniş allah yardımcımız olsun oyle guzel evlılıklerımız varkı sadece bu durum yuzunden ayrılıklar yaşanmasın hepınıze duacıyım ...

Nasıl yani eşiniz nasıl yapiyor ki siz coneldiginizde tam pozisyonu anlamadım kusura bakmayın cünki doğum yada dışkı yapilirkende oturma comelmek iyi oluyormuş ama nasıl olucak

yok canım daha eşli denemede değil ben aparatla egzersız yaparken kolay oldu daha eşli deneme yapmadık o şekılde comeliyorum ben alt kısmada ayna koyuyorum cok rahatlıkla gırış oluyormuş bende dun gece farkettım 9 aydır o şekılde bır pozısyonda denemedim

Nasıl 4 günde bitti aşamaları anlatabilir misiniz
Canm asamalari anlatmazlar doktorun herkese göre tedavisi farkli derler ama dilatör ve nefes egzersizleri kullanyrlar ama bende 5 bin tl vermeden egzersiz yaparak 3 günde yendim aparat olarakta rimel ve makyaj fircalarimjn arkasini kullandm yani kndine inaniyorsan ve fiziksel hicbir sorunun yoksa sende basarabilirsn

Bende 6 aylık evliyim, 4 kere denedim sadece ve yarısında kalıyorum ilerlemiyor. Bir de aşırı yanma oluyor konuştuğum arkadaşların çoğunda olmuyormuş ben çok kasıyorum sanırım ondan olmuyor. Ve ben kesinlikle egzersiz yapamıyorum direk pns ile deneme yaptım. Karar verdim kendi başıma ilerlemek istemiyorum artık bir yerde kaldım çünkü.Doktorumun önerisiyle beni tedavi edecek bir doktora gittim. Muayne oldum konuştuk ve çok inandım olacağına. Güven çok önemli güvendim ve olacak dedim. Tedaviye başlıyorum ilk seans cuma günü 3 4 seansta halledersin kötü durumda değilsin dedi bakalım. Eğer memnun kalırsam,yanılmazsam isteyen arkadaşlarla doktorun adını paylaşırım. Hepimiz en kısa zamanda yenelim kurtulalım inşalllaah.

Herkese selamlar
Arkadaşlar bu sayfa ile kk yı tanıdım eski Bi vajili olarakta moral vermek için geldim 2013 ağustosta evlendim 3 kasımda 3-4 günlük çalışma ile yendim kk sayesinde.. Geçen hafta cuma normal doğum yaptım.. Şimdi 7 günlük bebeğim benimle isteyen herkes yener.. Burayı bırakmayın uğraşın deneyin çalışın azmedin bakın yenip normal doğum bile oluyor yani en. Güzel anları tadına vararak eşinizle yaşayın..
Herkese Allah yardım etsin
nasıl yendiniz 3-4 günde anlatır mısınız yardımcı olur musunuz bu arada hayırlı olsun allah analı babalı büyütsün

image.jpg
Kizlar merhaba sizler ile paylasmak istedim.Bir kac gun once yazmisdim aparat ile calisiyorum ama vajinamda tahris var diye(buarada tahrisin sebebi aparat deil korkmayin kizlar gun icinde fazla eksersiz yaptigim icin)krem kullandim sizlerle kremi paylasmak istedim eger sizdede tahris varsa bu kremi kullanin bana ilk gunden iyi geldi.

nasıl yendiniz 3-4 günde anlatır mısınız yardımcı olur musunuz bu arada hayırlı olsun allah analı babalı büyütsün
Teşekkür ederim Öncelikle gelmiş birisi olarak çok kolay sakın korkmayın üstüne gidin ben evlendikten sonra 2:30 ay çektim ve çok şükür 2.03 günde yendim öncelikle kulak çubuğunu denedim parmak bana biraz itici geldi Çubuğun girdiğini görünce cesaretlendim ve yeni keşfettim sonrasında aparat hazırladım kulak çubuklarına kağıt havlu sarıp streçledim nefes egzersizi yaparak egzersiz yaptım giderek kanunlaştırdim sonrasında işte deneme yaptım bir kaç deneme başarısız de burada da hangi pozisyonda yeneceğini karar veriyorsun ama asla pes etmek yok zaten vajinaya bir şey girdiğini görünce cesaret gidiyor en son kalınlık penisli eşit olunca olacağına inancım artıyor ben altta yendim altına yastık koydum kendim kontrol ettim girişi geçtikten sonra dikkat dağıtmak için dokunma ve öpüşMac önemli sonrasında işim yavaşça geldi ben de bacaklarını beline doladım tabi bol kayganlaştırır sürtük zaten giriş geçtikten sonra hiçbir hissetmiyorsun

İki tane kulak çöpüne streç flim sarıp baş kısmını soktum ve hiç bişiy olmadı hafif bir yanma var sadece pe... denedik ama olmadı yanma hissinden sonra kendimi çekiyorum nefes almak aklıma bile gelmiyor eşimde sanırım fazla abaniyor üstüme ne yapmamı oneriyorsunuz kızlar yardimci olun bugün yenmek istiyorum hepimiz birbirimize duà edelim
Evet cnm benim esimde uzerime dedigin gibi fazla abaniyor panik oluyorum olmuyor ama cift parmagi yapiyorum rimellede yapabiliyorum

Back