- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #206.521
Ne spreyi kullandiniz sizin adiniza sevindim bu arada:)İki parmağım biraz zorlanıyodu canım. Ama kanamamdan sonra daha rahat oluyor iki parmağım. Bugün de denemeden önce iki parmak yaptım, çok rahat oldu.
Tatlım vajinayı aralayıp o ıkınınca açılıp kapanan yere doğru 4 fıs sıktım, parmağımla da iyice yedirdim. Bu arada parmağım da uyuştu :)
olmaz canım. bundan sonra hep olacak. zor bile olsa olacak. gittikçede kolaylaşacak. bende başta çok korktum. ikinciyi ve diğerlerini yapamam sandım ama her defasındada oldu. bi kere olunca hep oluyoAlışırım dimii bi daha olmamazlık olmaz dimi yaaa
bide canım en önemli şey ıslaklık. biz 33 defa yaptık şimdiye kadar hep saydım.olmaz canım. bundan sonra hep olacak. zor bile olsa olacak. gittikçede kolaylaşacak. bende başta çok korktum. ikinciyi ve diğerlerini yapamam sandım ama her defasındada oldu. bi kere olunca hep oluyo
Yok yok ara vermicem inşallah. Reglim bitti zaten, inşallah her gün devam. Bu akşam da tamamı girince biraz bekledim öyle. Sonra çıkarınca kan geldi hafif. Snra temizledm bekledm biraz, durdu kan. Tedirgin oldum acaba tekrar denesem mi diye. Kan da durunca bi dhaa deneyelim dedik. Bu kez eşim üstte oldu, spreyin etkisi de geçmişti zaten, biraz zorladı o şekilde. Hep ben üstte oluyodum. Eşim üstte olunca spreyin de etkisi geçince çok rahat olamadım ama yarısı kadarı oldu. Sonra bırakmak istedim. Zorlamayayım diye tektar kanama olur mu diye. O şekilde bitirdik bu denemeyi..:)
Vemcaine canım spreyin adı. :)Ne spreyi kullandiniz sizin adiniza sevindim bu arada:)
ne mutlu şükürler olsun sizin adınıza....bunları okurken hayal etmek bile çok güzel. galiba hiç vazgeçmemek gerek. kullanıdğınız spreyin adını öğrenebilir miyim.
bide canım en önemli şey ıslaklık. biz 33 defa yaptık şimdiye kadar hep saydım.. (insan vajiyi yenince sayıyo malesef) ve en kolayı çok ıslakken oluyo. bunu tecrübe ettim. cup diye giriyor. anlamıyosun bile. ama o ıslaklık yoksa çok zorlanıyorum ama yinede oluyo. ıslaklık içinde önemli olan şey kendini zevke odaklamak.
Peki bir yan etkisi yok mu. Bunu kullanırken kasmayı da engeller mi acaba. Benim problemim kasmak adeta savaşıyorum red etmek içinCanım benim spreyin adı Vemcaine. Aynen hiç vazgeçmemek lazım. Bi zamandan sonra vajinismus pes ediyor
Peki bir yan etkisi yok mu. Bunu kullanırken kasmayı da engeller mi acaba. Benim problemim kasmak adeta savaşıyorum red etmek için
Hayır canım bi yan etkisi yok. Maalesef kasmayı engellemiyor. Yaparken yine ıkınmaya devam et. Zaten herkesin problemi o kasmak.
en azından hissetmeyeceğim için belki kasma olayı daha az olur. resmen beynimize acısın diye mesaj gönderdiğimizi düşünüyorum. nasıl bir bilinçaltı oyunsa bu.
İşte kasılma anında ne yapacağımı hiç bilmiyorum çok sinir bozucu şu an bunu yazarken bile kızıyorum kendime . Ama durum buAynen hiç hissetmiyosun ama hissetmesen de ıkınarak ittir. Kasmış bi şekilde ittirmemeye çalış.
İşte kasılma anında ne yapacağımı hiç bilmiyorum çok sinir bozucu şu an bunu yazarken bile kızıyorum kendime . Ama durum bu
İnşallah artık kangren olmuş bi durum oldu. Düşündükçe büyüyor erteledikçe çözülmüyor. Dediklerinizi uygulamaya çalışcağım çok teşekkür ederim gerçektenKasılıp da takıldığın an dur bekle biraz. Derin derin diyafram nefesi al, ağzından ver.diyafram nefesi rahatlatıyor. Sonra tekrar ıkınarak birazcık daha ittir. Böyle böyle azar azar ilerliyor canım.
İnşallah artık kangren olmuş bi durum oldu. Düşündükçe büyüyor erteledikçe çözülmüyor. Dediklerinizi uygulamaya çalışcağım çok teşekkür ederim gerçekten
Cnm ne kadar güzel bir haber .bi kişi daha kurtuldu .allahım bize de nasip eyle noluuurrKızlaaaarrr Rabbime binlerce şükürler olsuuunn penisin tamamını alabildiimm
Allahıııımmmmmm sana sonsuz şükürler olsuuunnn
Bu durumda olan bütün kardeşlerime de yardım et Eyy Güzel Rabbimmmm
Artık zamanla daha rahat olacak ve gitgellere de başlıcaz Rabbimin rahmetiyle
Huzuruummm meleğiiimmmmm bitanecik sevdiğimin KADINI OLDUM
Regl öncesi yarısını birazcık geçmişti, bayağı kanamam olmuştu o zaman, sonra birkaç gün iyileşmesini bekledik, sonra regl oldum, regl sonrası ilk denememdi bu akşam, şükürler olsunnn
(313 Ayetel kürsi'yi mutlaka okuyun arkadaşlar)
Hepinizden Rabbim razı olsunnn. Bütün umutlarım bittiğinde üye oldum buraya. Sayenizde motivasyonum çok yükseldi. Çok güzel destek ve moral oldunuz. Rabbim bu yaptıklarınızı ahirette karşınıza çıkarsın inşallahhh sağolun varolun
Şimdi şükür namazı vakti
Cnm ne kadar güzel bir haber .bi kişi daha kurtuldu .allahım bize de nasip eyle noluuurr
P Prrrenses canime mutlu sana,allahim bizimde dualarimizi kabul eyler insllah.
Bende djn gece ilk dememi yaptim ama sadece basini alabildim gerisi gelmedi.ve zarim yirtildi ve cok az bir kanamam oldu.ama o anda keskin bir sizlama hissedince kendimi birden geri cektim ve orda bıraktım.simdide o ufacik aci aklimdan gitmiyor,koca geceden o kaldi aklimda sadece.simdi arami vermeliyim iyilesmesi için yoksa devammi etmeliyim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?