- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #206.561
Hangi şehirdesin doktorun ismi ne
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kizlar bu vaji nin zarla alakasi yok inanin bana tamamen kastigimiz icin tamamen beyinde biten bisey bu..ben baya defa psn tamamini aldim hiiic bisey hisetmeden..tamamen konsantre olamazsam acaba olurmu diye dusunursem anca ucunu alabiliyorum ileriye dogru yine canim yaniyo..cok sinir bozucu bisey bu..arka arkaya deneme yaparsam ishi inada bindirirsem yine rahatca oluyo..korkmayip rahat olursak aslinda hersey cok basit
Haklisin canm burdaki kizlarinda umutlarini kirmak istemyr yanlis bir kelime etmekten cekiniyorjm ama eskilere cahil derken suan kullanilan yöntemler hemde doktorlar tarafndan sadece para kazanip hastaya ya epidural ya da genel anestezi yapmak nedir o adam karisiyla nasil iliskiye girere kadinin bacaklari tutmuyor hicbirset hissetmyr, hemde hastanede , ya da esininde bildigi gibi onca para döküp doktorun falus denemesine izin vermek sonra da evde yine sorun yasamak kizlar kusura bakmayinda bizled rahat yetistik acaba hangi birimizin annesi böyle birseyi teklif dahi edebilirdi az aci cekin kendinize güvenin nedir bu hazrcilik hicbirimizin diger kadinlardan farki yok gercekten biyolojik bit sorun yoksa o doktorlarnda amacini görün lütfen eslerinizede yazik girdikleri psikolojiye bakin hele vajinusmus oldugunuzu düsnyrken cocuk yapmaya kalkmayn günlerdr okuduklarima gercekten sasiriyrm bu kasr ayrinti ile ugrasmak sizi yorar ot kaynatmalar spreyler anestesiziler vs vs kafanizi karstrmayn kendinizi az biraz zorlayn ya hergün deneyn gerekiyorsa egzersiz yapin asil konudan uzaklasip sacma sapan bir sürü yola sapiyorsunuz bu yüzden temel sorun hep orada kaliyorKesinlikle sana katiliyorum benim doktorumda sana anestezide versek bu bi sonuc degil dedi o an yaparsin ya sonrasi sen bunu beyninde bitirmelisin dedi nitekimde oyle oldu beynimde bitirdim ve egzersizle yendim.cok sükür. Rabbim kimseyi buruma dusurmesin. öyle gözümüzde büyüttügümüz gibi degil ne acı ne kan vs. hic birinide yasamadim.cok sukur.suan gayet normal bi iliski yasiyorum umarim arkadaslarda en kisa surede yenerler.
yuzde 85-90 oluyo diyebilirim..ben yeneli ztn 2 ay kadar oluyo ama bu sure icinde esimin isinden dolayi bazen ayri kaldik yani bu 2 ay icinde 10-15kere olmustur ve bunun 5inde zorlanmishimdir oda kendimi kastigim icin acaba olurmu korkusu oldunu icin cnku araya hep zaman girdiŞuan rahat bi ilişkiniz oluyor mu?