- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #206.541
Ya
Ya bende sevinmistim yirtildi diye,sadece zedelenme ise yine aynı şeyleri yasayacam demektir.benimki biraz kalin galiba canim o yuzden egzersizlerde hic kanamam olmadi.hatta 3 parmak bile denedim hic olmadi.ama dun gece keskin bir sizlamaydi ve hala aklimda dusunmekten kendimi alamiyorum.ama kan cok azdi 3 5 damla dedigin gibi zedelenmis olabilr canim.insllah biraz kendimi toplayıp tekrar basliycam egzersizlereTatlım az bi kanama olduysa sadece zedelenmiştir. Benim de parmak egzersizleri yaparken iki parmakta kanamam olmuştu çok az. Zedelenmiş meğer. Penis ucuyla zar tamamen yırtılamaz sanıyorum. Regl öncesindeki son denememde penisin yarısından fazlasını da aldığım zaman benim bayağı kanamam olmuştu. Bakınca da gördüm zaten bayağı kesilmiş gibiydi. Ama ekstra bi acı yok. O hissettiğin keskin şey de kastığın için oldu. Yoksa zar ekstra bi acı vermiyor. Şuan kanama var mı ? Eğer yoksa aksatma derim. Böyle böyle ilerleyecek. Parmak egzersizlerimde iki kez kanama olmuştu, ikisinde de çok az zedelenme olmuş. Görüyodum zaten, çizgi gibi iki tane kesik. Penisle yaparken bi tanesi daha da derinleşti. Ama dediğim gibi ekstra bi acı yok. Kafanı sakın ona odaklama. Zedelenme olduğu için bi sızı da hissetmiş olabilirsin.