- 26 Kasım 2015
- 239
- 200
- 103
- 34
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #206.481
İnşallah cnm sagolasinAynı çaresizlikleri yaşayan biri olarak şu yazdığın şeylere gönülden aminnnn diyorum Allahım yardım etsin bu dertlerle kimseyi sınamasın inşallah
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnşallah cnm sagolasinAynı çaresizlikleri yaşayan biri olarak şu yazdığın şeylere gönülden aminnnn diyorum Allahım yardım etsin bu dertlerle kimseyi sınamasın inşallah
Peki canim ictin mi ne durimdasinAynı ottan bende buldum otu suya koyup 3 defa meryem suresi okunup o su içiliyor ve otun bir parçasında vücutta taşıyormuş
Yani zaten insan evde esiyle sorunlar yasiyo birde etraftakilere laf anlatmaya calisiyoruzcok tesekkur ederım ılgılendıgın ıcın o terapistlerıde arastırdım ne yazıkkı oyle bı butce ayıramam onlara esımın maası ancak yetıyo yetmıyo bıle kartlarla döndurmeye calısıyoruz hep icerdeyız anlıcagın. bızde de bebek soranlar bıtmıyo gecen anneme komsular sordu yok mu bebesı dıye yok dedı annem olmadımı dedı yok olmadı dedı kadın sımdı herseyın caresı var yasıda genc tup bebek de mı olmadı dıyoannemde yok daha ıstemıyolar dıyo
bıraz artık acele etmek ıstıyorm 3 ay oldu olmadı dıyodum 7 ay oldu 11 ay 1 yıl olacak olsun artık derken 4. yıla gıdıyorz
sımdı degısık bı kanaman var adet degıl akıntı gıbı sankı dun aksam basladı bı kaç gun suruyo o bıtsın bende baslıcam egzersızlere. once bakmayı denıcem sonra dısına dokuncam parmamı sokamam ama kulak cubugu falan dusunuyorm ınsallah asabılırım tekrar cok tesekkur ederım
ne için okunuyo merak ettim. bide ne otuPeki canim ictin mi ne durimdasin
yok canım artık olmuyor. ama hala biraz kasıyorum. fakat her geçen gün daha iyiye gidiyor. artık bebek istiyoruzD dilrubacan canım peki hala kanaman var mı ?
yok canım artık olmuyor. ama hala biraz kasıyorum. fakat her geçen gün daha iyiye gidiyor. artık bebek istiyoruz
Aynen benim de 9 ay olacak. Ve çok bunaldım artık8 ay oldu evleneli ve bende yenemedim henüz![]()
Yok henüz icmedimPeki canim ictin mi ne durimdasin
ne yazıkkı.. evlendık daha ertesı ay basladı hamılesın gıbı .. bı tahlıl yaptır.. yok degılım dıyorm.. degılım degılım degılım. önce adetlerım duzensız denk gelmez dedım sonra baktım kısır muamelesı göruyorm artık korunuyoruz dıye ıma edıyorm. bıde böyle seylerı hıç konusamam yaYani zaten insan evde esiyle sorunlar yasiyo birde etraftakilere laf anlatmaya calisiyoruz
tesekurler yagı bende duydum burda oyle bı konu vardı zeytınyagıyla asanlar gıbı.. sulanmama ısteksızlıkten olabılıyomus keyıf alamamızdan belkı bazı vajınal mantar turlerı de sebep olabılırmıs dıye arastırdım.ama ben bunun ıcın doktora gıdemıyorm evlıyım deyınce hemen vajınal muayene dıyolar. sen 5 kez de olsa basarmıssın ıstersen kuruluk ıcın bı görunbenimde kuruldu canım ben sıvı yağ ile denedim sulanmiyo hala beşinci birleşmem oldu ama hala kullanıyorum yağ olmasa yapamam gbiyim bide bunu dene bide kendin yonlendirsen ozmn az bisi sulanma oluyo kafana takmadan olmayacak diye düşünmeden dene canım ve kolaylık için ya Fettah çek ve öyle dene umarım başarılı olursun.
evlendıgımızden berı var 3 yıl 8 aySagol cnm insallah ya vaji nezandir var sizde
mınıcık deolsa bı umut var ıcım de hıssedıyorm sankı yapabılırım karamsarlıgım bırazda esımle ılgılı. denemeye yanasmıyo hıcKıyamam sana ya
Emin ol senden daha kötü durumda olanlar yendi. Sen de yeneceksin. Ama karamsarlıktan kurtar kendini. Bu hastalığa (kiii hastalık bile değil bu durum) meydan oku. Dalga geç onunla. İnan kendini daha güçlü hissedeceksin. Bakmaktan çekinme. Bakarken kendi kendine ne kadar güzel bi organ olduğunu tekrarla. Beyin bi zamandan sonra kabul ediyor. "Bana ait olan kaslar bi tek ben istersem kasılır" diye telkinde bulun kendine. Ama güçlü dur! Asla ben yapamam, bakamıyorum bile deme. Bal gibi de yaparsın![]()
sey sankı sen vajı degılsın de acemısın gıbı geldı bana sadece bıraz zamana ıhtıyacın var gıbı1haftalik evliyim.esimle iliskiye giremiyorum.panik oldum doktora gittim.alttan muayene etti ultrasonla bakti bir sorun yok. Vaji degilsin dedi.jel parol ve kas gevsetici kullanmami soyledi.esim parmkla denediginde bir sknti olmuyor.hatta yeterince derinede gidiyor acimiyor.ama diger durumla denedigimizde yanma oluyor ve cok aci cekiyorum.ilerleme neredeyse hic olmuyor.napacagimi bilmiyorum
6 aylık evliyim. 2.5 ay önce yendim vajiyi. yani 4.5 aylık evliyken. ama hala çok rahat olduğum söylenemez. ilk etapta kasıyorum fakat sonra oluyor.Ne kadarlık evlisin? Ve ne kadar oldu vajiyi yeneli?
Rabbim hayırlısıyla bide evlat versin..
6 aylık evliyim. 2.5 ay önce yendim vajiyi. yani 4.5 aylık evliyken. ama hala çok rahat olduğum söylenemez. ilk etapta kasıyorum fakat sonra oluyor.