• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

İyi akşamlar arkadaşlar ben formu hep takip ettim fakat üye olmamistim. Artık dayanamayıp üye oldum sizlerle yazışmak icin.Arkadaslar bana da lutfennn yardım edin.Kimseye anlatilmiyor bu rahatsızlık bende 9 aylık evliyim ama kanamam olmadı başta hiç yaklastirmiyordum kocami şimdi yaklasiyor parmak girebiliyor üst pozisyonda da oluyorum ama git gel olmuyor sadece alabiliyor üst pozisyonda

İyi akşamlar arkadaşlar ben formu hep takip ettim fakat üye olmamistim. Artık dayanamayıp üye oldum sizlerle yazışmak icin.Arkadaslar bana da lutfennn yardım edin.Kimseye anlatilmiyor bu rahatsızlık bende 9 aylık evliyim ama kanamam olmadı başta hiç yaklastirmiyordum kocami şimdi yaklasiyor parmak girebiliyor üst pozisyonda da oluyorum ama git gel olmuyor sadece alabiliyor üst pozisyonda
Canm benm zoru atlatmis pnsn girmesine izin vermissin nasil git gel olmuyor sknti nedir girdikten sonra

Canm benm zoru atlatmis pnsn girmesine izin vermissin nasil git gel olmuyor sknti nedir girdikten sonra
Penis içindeyken hiç oynatamiyorum zaten zorla alıyorum yavaş yavaş giriyor ama git gel olmuyor canım çok yanıyor aşırı baskı oluyor kadın doğum uzmanına gittim o da benim bir şeyim olmadığını söyledi hatta parmağını da girdirdi bebek yagi kullanmami üst pozisyonda olmamı söyledi öyle olunca daha rahat yaparsın dedi çok şükür öyle oldu ama devamı gelmiyor misyoner pozisyonunda sadece başını alabiliyorum nasıl kendimi kasiyorum anlatamam eşim destek oluyor ama yok İşte sürekli sıkıyorum kendimi.Sırtım dönük vajinaya giriyor eşim ya da ben öyle zannediyorum hatta bosaliyor .Kızlar kusura bakmayın her şeyi anlatıyorum çok uzun yazıyorum ama o kadar ihtiyacım var ki buna kimseye anlatamamak çözümü nasıl olacak onu da bilmiyorum ne zamana kadar böyle devam edecek onu da bilmiorum bir de herkes çocuk çocuk diyor ona da ayrı sinirlerim bozuluyor neler adadım neler oruç tutacagim yardımlar yapacağım bir olsa artık

ne yazıkkı.. evlendık daha ertesı ay basladı hamılesın gıbı .. bı tahlıl yaptır.. yok degılım dıyorm.. degılım degılım degılım. önce adetlerım duzensız denk gelmez dedım sonra baktım kısır muamelesı göruyorm artık korunuyoruz dıye ıma edıyorm. bıde böyle seylerı hıç konusamam ya:110: cogu zamanda esımın ustune atıyorum ertelıyo ıstemıyo daha duursun bakalım dıye
Aynen canim bende ayni seyi yapiyorum esimin ustune atiyorum

Kizlar bu gece egzersizlerden sonra ilk denememizi az once yaptik,hatta evlendigimizden beri ilk deneme.
Sadece başını alabildim gerisi gelmedi malesef,yine o kapiya takildik kaldik.
Egzersizlerde zarim yirtilmamisti bu gece yirtildi,hafif pembemsi bir kanama oldu ama cok az.
Keske tamamini alabilseydim,o kadar hazirdimki aslinda,bu gece bu isi halledicem diye.ama yinede cok mutluyum bu bile benim icin buyuk basari.
Devami gelicek insllah umitliyim canlar

:KK200:Kızlaaaarrr Rabbime binlerce şükürler olsuuunn penisin tamamını alabildiimm :KK200:En Büyük TÜRKİYE
Allahıııımmmmmm sana sonsuz şükürler olsuuunnn :KK200:
Bu durumda olan bütün kardeşlerime de yardım et Eyy Güzel Rabbimmmm:KK200:

:KK200::KK200::KK200:Artık zamanla daha rahat olacak ve gitgellere de başlıcaz Rabbimin rahmetiyle:KK200::KK200::KK200:
Huzuruummm meleğiiimmmmm bitanecik sevdiğimin KADINI OLDUM :KK200::KK200::KK200:
Regl öncesi yarısını birazcık geçmişti, bayağı kanamam olmuştu o zaman, sonra birkaç gün iyileşmesini bekledik, sonra regl oldum, regl sonrası ilk denememdi bu akşam, şükürler olsunnn:KK200:
(313 Ayetel kürsi'yi mutlaka okuyun arkadaşlar)
Hepinizden Rabbim razı olsunnn. Bütün umutlarım bittiğinde üye oldum buraya. Sayenizde motivasyonum çok yükseldi. Çok güzel destek ve moral oldunuz. Rabbim bu yaptıklarınızı ahirette karşınıza çıkarsın inşallahhh sağolun varolun :KK200::KK68::KK68::KK68:
Şimdi şükür namazı vakti:KK68::KK200:

:KK200:Kızlaaaarrr Rabbime binlerce şükürler olsuuunn penisin tamamını alabildiimm :KK200:En Büyük TÜRKİYE

:KK200::KK200::KK200:Artık zamanla daha rahat olacak ve gitgellere de başlıcaz Rabbimin rahmetiyle:KK200::KK200::KK200:
Huzuruummm meleğiiimmmmm bitanecik sevdiğimin KADINI OLDUM :KK200::KK200::KK200:
Regl öncesi yarısını birazcık geçmişti, bayağı kanamam olmuştu o zaman, sonra birkaç gün iyileşmesini bekledik, sonra regl oldum, regl sonrası ilk denememdi bu akşam, şükürler olsunnn:KK200:
Hepinizden Rabbim razı olsunnn. Bütün umutlarım bittiğinde üye oldum buraya. Sayenizde motivasyonum çok yükseldi. Çok güzel destek ve moral oldunuz. Rabbim bu yaptıklarınızı ahirette karşınıza çıkarsın inşallahhh sağolun varolun :KK200::KK68::KK68::KK68:

Canimmmm cok.mutlu oldum tebriklerrrrr:KK37::KK37::KK37::KK37:

Kesinlikle ama sakin ara verme canim

Yok yok ara vermicem inşallah. Reglim bitti zaten, inşallah her gün devam. Bu akşam da tamamı girince biraz bekledim öyle. Sonra çıkarınca kan geldi hafif. Snra temizledm bekledm biraz, durdu kan. Tedirgin oldum acaba tekrar denesem mi diye. Kan da durunca bi dhaa deneyelim dedik. Bu kez eşim üstte oldu, spreyin etkisi de geçmişti zaten, biraz zorladı o şekilde. Hep ben üstte oluyodum. Eşim üstte olunca spreyin de etkisi geçince çok rahat olamadım ama yarısı kadarı oldu. Sonra bırakmak istedim. Zorlamayayım diye tektar kanama olur mu diye. O şekilde bitirdik bu denemeyi..:)

Tebrik ederim canim cok sevindim maşallah sana darisi bizlere inşallah... Sen cift parmagi rahat rahat alinca mi p denemesie geçmiştin? Bi de spreyi cok iceri sıkabiliyor musun sadece giriş kismina mi sıktın? Mutlulugunuz bir ömür daim olsun inşallah

Tebrik ederim canim cok sevindim maşallah sana darisi bizlere inşallah... Sen cift parmagi rahat rahat alinca mi p denemesie geçmiştin? Bi de spreyi cok iceri sıkabiliyor musun sadece giriş kismina mi sıktın? Mutlulugunuz bir ömür daim olsun inşallah

İki parmağım biraz zorlanıyodu canım. Ama kanamamdan sonra daha rahat oluyor iki parmağım. Bugün de denemeden önce iki parmak yaptım, çok rahat oldu.
Tatlım vajinayı aralayıp o ıkınınca açılıp kapanan yere doğru 4 fıs sıktım, parmağımla da iyice yedirdim. Bu arada parmağım da uyuştu :)

Duaların için de teşekkür ederim. Rabbim razı olsun. Tez vakitte size de nasip eylesin..

çok tebrik ediyorum. bundan sonra yavaş yavaş alışırsın.

Back