• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

İki parmağım biraz zorlanıyodu canım. Ama kanamamdan sonra daha rahat oluyor iki parmağım. Bugün de denemeden önce iki parmak yaptım, çok rahat oldu.
Tatlım vajinayı aralayıp o ıkınınca açılıp kapanan yere doğru 4 fıs sıktım, parmağımla da iyice yedirdim. Bu arada parmağım da uyuştu :)
Ne spreyi kullandiniz sizin adiniza sevindim bu arada:)

olmaz canım. bundan sonra hep olacak. zor bile olsa olacak. gittikçede kolaylaşacak. bende başta çok korktum. ikinciyi ve diğerlerini yapamam sandım ama her defasındada oldu. bi kere olunca hep oluyo
bide canım en önemli şey ıslaklık. biz 33 defa yaptık şimdiye kadar hep saydım.:KK54:. (insan vajiyi yenince sayıyo malesef) ve en kolayı çok ıslakken oluyo. bunu tecrübe ettim. cup diye giriyor. anlamıyosun bile. ama o ıslaklık yoksa çok zorlanıyorum ama yinede oluyo. ıslaklık içinde önemli olan şey kendini zevke odaklamak.

Yok yok ara vermicem inşallah. Reglim bitti zaten, inşallah her gün devam. Bu akşam da tamamı girince biraz bekledim öyle. Sonra çıkarınca kan geldi hafif. Snra temizledm bekledm biraz, durdu kan. Tedirgin oldum acaba tekrar denesem mi diye. Kan da durunca bi dhaa deneyelim dedik. Bu kez eşim üstte oldu, spreyin etkisi de geçmişti zaten, biraz zorladı o şekilde. Hep ben üstte oluyodum. Eşim üstte olunca spreyin de etkisi geçince çok rahat olamadım ama yarısı kadarı oldu. Sonra bırakmak istedim. Zorlamayayım diye tektar kanama olur mu diye. O şekilde bitirdik bu denemeyi..:)

ne mutlu şükürler olsun sizin adınıza....bunları okurken hayal etmek bile çok güzel. galiba hiç vazgeçmemek gerek. kullanıdğınız spreyin adını öğrenebilir miyim.

ne mutlu şükürler olsun sizin adınıza....bunları okurken hayal etmek bile çok güzel. galiba hiç vazgeçmemek gerek. kullanıdğınız spreyin adını öğrenebilir miyim.

Canım benim spreyin adı Vemcaine. Aynen hiç vazgeçmemek lazım. Bi zamandan sonra vajinismus pes ediyor ;)

bide canım en önemli şey ıslaklık. biz 33 defa yaptık şimdiye kadar hep saydım.:KK54:. (insan vajiyi yenince sayıyo malesef) ve en kolayı çok ıslakken oluyo. bunu tecrübe ettim. cup diye giriyor. anlamıyosun bile. ama o ıslaklık yoksa çok zorlanıyorum ama yinede oluyo. ıslaklık içinde önemli olan şey kendini zevke odaklamak.

Oyyy kıyamam ya hep sayıyosun demek :)
Anladım canım, içime su serptin ya sağolllll :)

Peki bir yan etkisi yok mu. Bunu kullanırken kasmayı da engeller mi acaba. Benim problemim kasmak adeta savaşıyorum red etmek için

Hayır canım bi yan etkisi yok. Maalesef kasmayı engellemiyor. Yaparken yine ıkınmaya devam et. Zaten herkesin problemi o kasmak.

en azından hissetmeyeceğim için belki kasma olayı daha az olur. resmen beynimize acısın diye mesaj gönderdiğimizi düşünüyorum. nasıl bir bilinçaltı oyunsa bu.

Aynen hiç hissetmiyosun ama hissetmesen de ıkınarak ittir. Kasmış bi şekilde ittirmemeye çalış.

İşte kasılma anında ne yapacağımı hiç bilmiyorum çok sinir bozucu şu an bunu yazarken bile kızıyorum kendime . Ama durum bu

Kasılıp da takıldığın an dur bekle biraz. Derin derin diyafram nefesi al, ağzından ver.diyafram nefesi rahatlatıyor. Sonra tekrar ıkınarak birazcık daha ittir. Böyle böyle azar azar ilerliyor canım.

Kasılıp da takıldığın an dur bekle biraz. Derin derin diyafram nefesi al, ağzından ver.diyafram nefesi rahatlatıyor. Sonra tekrar ıkınarak birazcık daha ittir. Böyle böyle azar azar ilerliyor canım.
İnşallah artık kangren olmuş bi durum oldu. Düşündükçe büyüyor erteledikçe çözülmüyor. Dediklerinizi uygulamaya çalışcağım çok teşekkür ederim gerçekten

İnşallah artık kangren olmuş bi durum oldu. Düşündükçe büyüyor erteledikçe çözülmüyor. Dediklerinizi uygulamaya çalışcağım çok teşekkür ederim gerçekten

Rica ederim, ne demek..
Maalesef insanın psikolojisini cidden aktüst eden bir durum. Umarım en kısa zamanda halledersiniz. İlk önce güçlü durup vajinismusa meydan okuyun, korkutun onu.

:KK200:Kızlaaaarrr Rabbime binlerce şükürler olsuuunn penisin tamamını alabildiimm :KK200:En Büyük TÜRKİYE
Allahıııımmmmmm sana sonsuz şükürler olsuuunnn :KK200:
Bu durumda olan bütün kardeşlerime de yardım et Eyy Güzel Rabbimmmm:KK200:

:KK200::KK200::KK200:Artık zamanla daha rahat olacak ve gitgellere de başlıcaz Rabbimin rahmetiyle:KK200::KK200::KK200:
Huzuruummm meleğiiimmmmm bitanecik sevdiğimin KADINI OLDUM :KK200::KK200::KK200:
Regl öncesi yarısını birazcık geçmişti, bayağı kanamam olmuştu o zaman, sonra birkaç gün iyileşmesini bekledik, sonra regl oldum, regl sonrası ilk denememdi bu akşam, şükürler olsunnn:KK200:
(313 Ayetel kürsi'yi mutlaka okuyun arkadaşlar)
Hepinizden Rabbim razı olsunnn. Bütün umutlarım bittiğinde üye oldum buraya. Sayenizde motivasyonum çok yükseldi. Çok güzel destek ve moral oldunuz. Rabbim bu yaptıklarınızı ahirette karşınıza çıkarsın inşallahhh sağolun varolun :KK200::KK68::KK68::KK68:
Şimdi şükür namazı vakti:KK68::KK200:
Cnm ne kadar güzel bir haber .bi kişi daha kurtuldu .allahım bize de nasip eyle noluuurr :KK43:

Cnm ne kadar güzel bir haber .bi kişi daha kurtuldu .allahım bize de nasip eyle noluuurr :KK43:

Canım benim güçlü olun. Ben görseydiniz varya deli derdiniz. Kendi kendime vajiyle dalga geçyrum. Yenicem oğlum seni diyorum. Dün gündüz 313 ayetel kürsimi okudum. Eşime msj attım, bu akşam Allahın izniyle olacak bu iş.
İnşallah dedi.
Tamamen penisi alınca, oldu mu şimdi dedi. Evet tamamen oturabildim dedim. İnanın onun mutluluğu beni bi kat daha mutlu etti. Canım kocam hiç kötü davranmadı bana, anca ben karamsar oldum karalar bağladım. O hep destek oldu bana. Nolur karamsar olmayın. Biz güçsüz oldukça vaji güçleniyo.

P Prrrenses canime mutlu sana,allahim bizimde dualarimizi kabul eyler insllah.
Bende djn gece ilk dememi yaptim ama sadece basini alabildim gerisi gelmedi.ve zarim yirtildi ve cok az bir kanamam oldu.ama o anda keskin bir sizlama hissedince kendimi birden geri cektim ve orda bıraktım.simdide o ufacik aci aklimdan gitmiyor,koca geceden o kaldi aklimda sadece.simdi arami vermeliyim iyilesmesi için yoksa devammi etmeliyim.

P Prrrenses canime mutlu sana,allahim bizimde dualarimizi kabul eyler insllah.
Bende djn gece ilk dememi yaptim ama sadece basini alabildim gerisi gelmedi.ve zarim yirtildi ve cok az bir kanamam oldu.ama o anda keskin bir sizlama hissedince kendimi birden geri cektim ve orda bıraktım.simdide o ufacik aci aklimdan gitmiyor,koca geceden o kaldi aklimda sadece.simdi arami vermeliyim iyilesmesi için yoksa devammi etmeliyim.

Tatlım az bi kanama olduysa sadece zedelenmiştir. Benim de parmak egzersizleri yaparken iki parmakta kanamam olmuştu çok az. Zedelenmiş meğer. Penis ucuyla zar tamamen yırtılamaz sanıyorum. Regl öncesindeki son denememde penisin yarısından fazlasını da aldığım zaman benim bayağı kanamam olmuştu. Bakınca da gördüm zaten bayağı kesilmiş gibiydi. Ama ekstra bi acı yok. O hissettiğin keskin şey de kastığın için oldu. Yoksa zar ekstra bi acı vermiyor. Şuan kanama var mı ? Eğer yoksa aksatma derim. Böyle böyle ilerleyecek. Parmak egzersizlerimde iki kez kanama olmuştu, ikisinde de çok az zedelenme olmuş. Görüyodum zaten, çizgi gibi iki tane kesik. Penisle yaparken bi tanesi daha da derinleşti. Ama dediğim gibi ekstra bi acı yok. Kafanı sakın ona odaklama. Zedelenme olduğu için bi sızı da hissetmiş olabilirsin.

Back