- 3 Şubat 2016
- 32
- 16
- 3
- 37
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #206.461
canim yemin ediyorum sende kendimi gordum 2 yillik evliyim ilk 1 sene yapamadik vajinusmus yuzunden ilk baslarda boyle bi hastalik oldugunu dahi bilmezken simdi uzman oldum diyebilirim bi kadin dogumcunn tavsiyesi ile bir cinsel terapist e gittik 6 seansda cozdu belki daga az yani evde cok denedik esim sagolsun cok anlayisliydi ama ben cok takiyodum hem kendimo hem onu yipratiyordum denedinz olmuyor terapiste gdin kadin dogumcu bisey yapamz bu hastalik ama beyinde biten bi hastalik icini ferah tut cnm bende pko var vajinusmusu astik bebek icin ugrasiyoruz zor ama imkansiz degil hicbisey
cok tesekkur ederım ılgılendıgın ıcın o terapistlerıde arastırdım ne yazıkkı oyle bı butce ayıramam onlara esımın maası ancak yetıyo yetmıyo bıle kartlarla döndurmeye calısıyoruz hep icerdeyız anlıcagın. bızde de bebek soranlar bıtmıyo gecen anneme komsular sordu yok mu bebesı dıye yok dedı annem olmadımı dedı yok olmadı dedı kadın sımdı herseyın caresı var yasıda genc tup bebek de mı olmadı dıyo
![KK43 :( :(](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk43.gif)
bıraz artık acele etmek ıstıyorm 3 ay oldu olmadı dıyodum 7 ay oldu 11 ay 1 yıl olacak olsun artık derken 4. yıla gıdıyorz
sımdı degısık bı kanaman var adet degıl akıntı gıbı sankı dun aksam basladı bı kaç gun suruyo o bıtsın bende baslıcam egzersızlere. once bakmayı denıcem sonra dısına dokuncam parmamı sokamam ama kulak cubugu falan dusunuyorm ınsallah asabılırım tekrar cok tesekkur ederım