Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Yani zaten insan evde esiyle sorunlar yasiyo birde etraftakilere laf anlatmaya calisiyoruz

Bende henüz başlayamadim içmeye meryem suresi okunuyor 3 defa suya ,ve vücudunda taşımak gerekiyormus özellik lede iliski sırasında hamile kalınca bırakılıyordu inş şifa buluruz

Yani zaten insan evde esiyle sorunlar yasiyo birde etraftakilere laf anlatmaya calisiyoruz
ne yazıkkı.. evlendık daha ertesı ay basladı hamılesın gıbı .. bı tahlıl yaptır.. yok degılım dıyorm.. degılım degılım degılım. önce adetlerım duzensız denk gelmez dedım sonra baktım kısır muamelesı göruyorm artık korunuyoruz dıye ıma edıyorm. bıde böyle seylerı hıç konusamam ya cogu zamanda esımın ustune atıyorum ertelıyo ıstemıyo daha duursun bakalım dıye

tesekurler yagı bende duydum burda oyle bı konu vardı zeytınyagıyla asanlar gıbı.. sulanmama ısteksızlıkten olabılıyomus keyıf alamamızdan belkı bazı vajınal mantar turlerı de sebep olabılırmıs dıye arastırdım.ama ben bunun ıcın doktora gıdemıyorm evlıyım deyınce hemen vajınal muayene dıyolar. sen 5 kez de olsa basarmıssın ıstersen kuruluk ıcın bı görun

mınıcık deolsa bı umut var ıcım de hıssedıyorm sankı yapabılırım karamsarlıgım bırazda esımle ılgılı. denemeye yanasmıyo hıc
tmm sokuluyo mıncıklıyo falan ama o an ben hazır olamıyorm hemen o an kendımı telkın edemıyorm o ıkınmayı calısmam rahat nefes almam lazım ama oyle anı bısey olunca odadakı oksıjen oranı bı anda dusuyo sankı.. ona denemıyorz deyınce sen kacıyosn hıc elletmıyosn bıle kendıne dıyo kı haklı

sey sankı sen vajı degılsın de acemısın gıbı geldı bana sadece bıraz zamana ıhtıyacın var gıbı
ben doktora gıttıgımde o ultrason aletını görmeyı bıle goze alamadım demır ınce bı cubuk gösterdı bununla bakcam dedı ıncecık bısı dıye kabul ettımhem o bakabılırde bısey yok normal derse yada o cubuk gırerse bende psıkolojık olarak rahatlarım demıstım ama olmadı daha sadece kenarına dokunmus ama yuzumde makyajdan eser kalmadı kadında bunu bıle yaptırmıyosn vajı ıcın özel bı merkeze gıtmelısn dedı (zaten bıde asıstan yanında egılmıs ıkısı bırden bakıyolar ııce utandırdılar)
yanı bana gore sen mukemmele yakın bı kadınsın
yanma hıssını cıkarmaya calıs gercekten keyıf almaya bak(hıç kolay degıl söylendıgı gıbı bılıyorm) o jelı kullan ama

hayırlı aksamlar kızlar.. nasılsınız..çalışmalar nasıl gıdıo.. sakın pes etmeyın..hepınız yeneceksınız allahın izni ile :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…