• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Kızlar meryem ana eli otunu duydunuz mu hiç ben aldım kendime doğum için vajina kaslarını genisletiyormus. . Hamileler sancısı başlayınca veya bi hafta kala iciyorlarmis ve rahat doğum yapıyorlarmış. . Bende denicem zaten hamile değilim vajina kaslarımı gevşetir ve egzersizlerim daha kolay olur diye düşünüyorum eğer işe yararsa ilişki denemesinde de kullanıcam ne dersiniz ? Fikri olan var mı?

o zaman kendini nasıl iyi hissediyorsan o pozisyonda dene tatlim.canim ikin ve penisi eline al.sonra deligin ustune getir. yavas yavas ittir.inanki yapinca bumuymus diycen
Ikınıyorum ama bi yerdem sonra gitmiyo ıkınsam da gitmiyo ve canim yaniyo dün esimin tek parmagini aldim sonra hemen iliski denmesine gecmek istedi ben biraz daha egzersiz yapalim dedim istemedi ve basi girdi iste sadece ilerletemedim yine bu sefer de sinirlendi yine parmak girdi iste gördün ıkınınca aciliyo orasi niye biraz daha gayet etmiyorsun diye kızdı egzersiz yaparken ne asamaya geldiginizde p denemesine geçiyorsunuz cift parmagi rahat rahat aldiginiz zaman mi hazir oluyorsunuz ?

Kızlar meryem ana eli otunu duydunuz mu hiç ben aldım kendime doğum için vajina kaslarını genisletiyormus. . Hamileler sancısı başlayınca veya bi hafta kala iciyorlarmis ve rahat doğum yapıyorlarmış. . Bende denicem zaten hamile değilim vajina kaslarımı gevşetir ve egzersizlerim daha kolay olur diye düşünüyorum eğer işe yararsa ilişki denemesinde de kullanıcam ne dersiniz ? Fikri olan var mı?
Canim hic duymadim ilk defa duydum eger bir faydasini gorursen buraya yaz mutlu haberlerini bekliyoruz

simdi esim cok utaniyo bana oyle davrandigina.rabbim kimseyi bu hastalikla sinamasin.bu hastalik kendi beynimizle olan bi savas..insallah burdaki meleklerde yenip kurtulacaklar..:KK54:
Amin canim insallah birbirimize dua edelim tez zamanda kurtuluruz insallah bizde esimle cok kavgalar tartismalar yasadik cok sukur aramiz su anda cok iyi hala yenemedik ama moralimiz iyi egzesizlere devam

Ikınıyorum ama bi yerdem sonra gitmiyo ıkınsam da gitmiyo ve canim yaniyo dün esimin tek parmagini aldim sonra hemen iliski denmesine gecmek istedi ben biraz daha egzersiz yapalim dedim istemedi ve basi girdi iste sadece ilerletemedim yine bu sefer de sinirlendi yine parmak girdi iste gördün ıkınınca aciliyo orasi niye biraz daha gayet etmiyorsun diye kızdı egzersiz yaparken ne asamaya geldiginizde p denemesine geçiyorsunuz cift parmagi rahat rahat aldiginiz zaman mi hazir oluyorsunuz ?
canim aslinda bu kisiden kisiye degisiyor.
2 parmak aldiktan sonra hazir olursun.ama ben 4 parmaktan sonra ikna oldum:KK16: sana bagli yani

Hamile iken ot bitkisel herhangi bir şeyi onermiyomus doktorlar düşük yaptırır diye maydonoz suyu adet ağrısı keser diyolar ama özellikle bitkisel birşey kullanmayın diyorlardı geçen gün TV de gündüz vakti izlemistim düşük yaptırıyor fala diyodu sor hamile kalınca doktoruna bence bilmeden kullanmamaliyiz
Kızlar meryem ana eli otunu duydunuz mu hiç ben aldım kendime doğum için vajina kaslarını genisletiyormus. . Hamileler sancısı başlayınca veya bi hafta kala iciyorlarmis ve rahat doğum yapıyorlarmış. . Bende denicem zaten hamile değilim vajina kaslarımı gevşetir ve egzersizlerim daha kolay olur diye düşünüyorum eğer işe yararsa ilişki denemesinde de kullanıcam ne dersiniz ? Fikri olan var mı?[/QUOTE

Hamile iken ot bitkisel herhangi bir şeyi onermiyomus doktorlar düşük yaptırır diye maydonoz suyu adet ağrısı keser diyolar ama özellikle bitkisel birşey kullanmayın diyorlardı geçen gün TV de gündüz vakti izlemistim düşük yaptırıyor fala diyodu sor hamile kalınca doktoruna bence bilmeden kullanmamaliyiz
Ya ben hamile falan değilim bu ot hamile bayanların doğum günü içtiği bi ot.. vajina kaslarını ve rahmini gevsetiyor o yüzden banada iyi gelir diye düşünüyorum bakalim

canım o noktada derin bir nefes al yavaşça ver ve sanki bir denize dalıyormuş gibi kendini serbest bırak. bi kere olsun bırak. hiçbişey olmuycanı görüyorsun. ben asla yapamam diyodum bir anlığına kendimi bıraktım gerisi geldi.

Dün 4.denememzi yptik arkdslr iliski gerceklesti gitgeller faln.icinde bi sizi hissediyorum popoda bi baski oluyor.ve bttikten sonra bktimki kanama olmus uyndgmda yine vardi.anlamadim.alışma surecimi bu.

Aynen doktora gidiyoruz aradaki zaman uzun oluyo. Seanslar ne zaman biter bilmiyorum. Sıkıldım artık ;(
Üzülmeyin arkadaşlar nolur ya inanin bende üzülüyorum .bende her gün çocuk yok mu diyen insanlardan skldm sırf onlara inat yen8cem ve hamile kalırsam da soylemicem. Ben su sekilde devam ediyorum. Hem morelim düzeliyor hem bu biraz daha umut vaat ediyor bana.yatağa uzanmadan önce aynaya bakıp vemcaineyi skn sonra biraz yağ sürün .Esinix de prezarvatif kullansın. Yatağa uzanin ve bir havluyu katlayip belinizin altına koyun. Nefes egzersizi yapın. Nefes verdikçe pns giriş yapsın yavaş yavaş. Bence böyle çok rahat asicaz hadi bakalım bi tık cesaret daha .biz kadinlar gucluyuz neleri kaldiramiyoruz ki hayatta bunu yapamayalim. :KK39::KK73:

Benim reglim de bitmek üzere. Bu akşam banyo eder, yarın da deneme yaparım. Tekrar kanama olur mu diye tedirginim :110:

Back