- 3 Şubat 2016
- 32
- 16
- 3
- 37
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #206.461
canim yemin ediyorum sende kendimi gordum 2 yillik evliyim ilk 1 sene yapamadik vajinusmus yuzunden ilk baslarda boyle bi hastalik oldugunu dahi bilmezken simdi uzman oldum diyebilirim bi kadin dogumcunn tavsiyesi ile bir cinsel terapist e gittik 6 seansda cozdu belki daga az yani evde cok denedik esim sagolsun cok anlayisliydi ama ben cok takiyodum hem kendimo hem onu yipratiyordum denedinz olmuyor terapiste gdin kadin dogumcu bisey yapamz bu hastalik ama beyinde biten bi hastalik icini ferah tut cnm bende pko var vajinusmusu astik bebek icin ugrasiyoruz zor ama imkansiz degil hicbisey
tatlim oncelikle sunu bil.sendeki isteksizlik esini etkiler.ben kendimden biliyorum.burdaki cogu arkadasimizin esinde oluyu bu problem. ama allahin izniyle sen duzrlince onlarda duzeliyor yavas yavas.ben dunyadaki en korkak insanlardan biriyim ve diyorumki inanki aci yok.igne bile daha cok acitiyor.zaten en fazla 1 kez cok ufak bi sizlama oluyor. kolunu cimciklemek gibi bisey.ve sizi aninda geciyor.orasi kocamannnnn bi bosluk.bence egzersiz yapmaya başla canim.inşallah en kisa zamanda yenersin
sımdı aklıma geldı ben eger allah ızın verırde bunu asarsam sogan kurune baslamayı dusunuyorm hemen. tabı doktorada gıtcem .ibrahım saracoğlu sogan kuru dıye bı arastır ıstersencanim yemin ediyorum sende kendimi gordum 2 yillik evliyim ilk 1 sene yapamadik vajinusmus yuzunden ilk baslarda boyle bi hastalik oldugunu dahi bilmezken simdi uzman oldum diyebilirim bi kadin dogumcunn tavsiyesi ile bir cinsel terapist e gittik 6 seansda cozdu belki daga az yani evde cok denedik esim sagolsun cok anlayisliydi ama ben cok takiyodum hem kendimo hem onu yipratiyordum denedinz olmuyor terapiste gdin kadin dogumcu bisey yapamz bu hastalik ama beyinde biten bi hastalik icini ferah tut cnm bende pko var vajinusmusu astik bebek icin ugrasiyoruz zor ama imkansiz degil hicbisey
tesekkur ederım benımde canım cok az kv sen nası dogum yapcan hıç aklım almıyo derdı kan bıle veremem dusun cok zorlanıyorm gozumden yas fıskırıyo. bunuda denerken cok fazla yanma hıssı oluyo bebek yagı denedık ondada yanma oldu galıba tam hatırlayamıyorm bıde sulanma olmuyo bende resmen kupkuruyumbelkı olsa bıraz kolaylascak okeyın kayganlastırıcısını aldık o daha cok yaktı prezervatıf aldım belkı onla olur dıye o hele hıç olmadı arkonun yaglı kremı...
cok kuru oldugum ıcın derım cekılıyo gıbı oluyo anlatabıldım mı bılmıyorm bıraz da o cesaretımı kırıyo aslında fazlaca kırıyo
bı kac gun sonra bende baslıcam egzersızlere en azından bakarak dokunarak baslamayı dusunuyorm (sımdı bı garıp kanamam var adet degıl bı kac gun suruyo) kucucuk 13-14 yasında kızlar yapıyo dıyorm farkındayım orası bunun ıcın yapılmıs zaten ama...
cok tesekkur ederım sanada allah hepimize guc cesaret sabır sonunda da keyıf versın ınsallah
Sagol cnm insallah ya vaji nezandir var sizdesımdı aklıma geldı ben eger allah ızın verırde bunu asarsam sogan kurune baslamayı dusunuyorm hemen. tabı doktorada gıtcem .ibrahım saracoğlu sogan kuru dıye bı arastır ıstersen
ınsallah bebegınızede saglıkla kavusursunuz
Kan varken canın yanmiyorsa ilerle derim canım senin çünkü çok az kaldı sona@mlkyzlm arkadaşımızın kanaması olmuş ama ? Uff Allahımm bitse artıkk
Kan varken canın yanmiyorsa ilerle derim canım senin çünkü çok az kaldı sona
Arkadaslarr resmenn burda sesimi duyan yokk kimse cevap vermiyor morelim iyice bozuldu sanirim vajiyim napicagimi bilmiyorum
benimde kuruldu canım ben sıvı yağ ile denedim sulanmiyo hala beşinci birleşmem oldu ama hala kullanıyorum yağ olmasa yapamam gbiyim bide bunu dene bide kendin yonlendirsen ozmn az bisi sulanma oluyo kafana takmadan olmayacak diye düşünmeden dene canım ve kolaylık için ya Fettah çek ve öyle dene umarım başarılı olursun.tesekkur ederım benımde canım cok az kv sen nası dogum yapcan hıç aklım almıyo derdı kan bıle veremem dusun cok zorlanıyorm gozumden yas fıskırıyo. bunuda denerken cok fazla yanma hıssı oluyo bebek yagı denedık ondada yanma oldu galıba tam hatırlayamıyorm bıde sulanma olmuyo bende resmen kupkuruyumbelkı olsa bıraz kolaylascak okeyın kayganlastırıcısını aldık o daha cok yaktı prezervatıf aldım belkı onla olur dıye o hele hıç olmadı arkonun yaglı kremı...
cok kuru oldugum ıcın derım cekılıyo gıbı oluyo anlatabıldım mı bılmıyorm bıraz da o cesaretımı kırıyo aslında fazlaca kırıyo
bı kac gun sonra bende baslıcam egzersızlere en azından bakarak dokunarak baslamayı dusunuyorm (sımdı bı garıp kanamam var adet degıl bı kac gun suruyo) kucucuk 13-14 yasında kızlar yapıyo dıyorm farkındayım orası bunun ıcın yapılmıs zaten ama...
cok tesekkur ederım sanada allah hepimize guc cesaret sabır sonunda da keyıf versın ınsallah
1haftalik evliyim.esimle iliskiye giremiyorum.panik oldum doktora gittim.alttan muayene etti ultrasonla bakti bir sorun yok. Vaji degilsin dedi.jel parol ve kas gevsetici kullanmami soyledi.esim parmkla denediginde bir sknti olmuyor.hatta yeterince derinede gidiyor acimiyor.ama diger durumla denedigimizde yanma oluyor ve cok aci cekiyorum.ilerleme neredeyse hic olmuyor.napacagimi bilmiyorum
Çok kolay yenersin. Biz parmağımızı değdiremeyenlerdeniz. Ikın ıkınınca açılıyo orası. Kasılınca olmuyo1haftalik evliyim.esimle iliskiye giremiyorum.panik oldum doktora gittim.alttan muayene etti ultrasonla bakti bir sorun yok. Vaji degilsin dedi.jel parol ve kas gevsetici kullanmami soyledi.esim parmkla denediginde bir sknti olmuyor.hatta yeterince derinede gidiyor acimiyor.ama diger durumla denedigimizde yanma oluyor ve cok aci cekiyorum.ilerleme neredeyse hic olmuyor.napacagimi bilmiyorum
1haftalik evliyim.esimle iliskiye giremiyorum.panik oldum doktora gittim.alttan muayene etti ultrasonla bakti bir sorun yok. Vaji degilsin dedi.jel parol ve kas gevsetici kullanmami soyledi.esim parmkla denediginde bir sknti olmuyor.hatta yeterince derinede gidiyor acimiyor.ama diger durumla denedigimizde yanma oluyor ve cok aci cekiyorum.ilerleme neredeyse hic olmuyor.napacagimi bilmiyorumsorun nedir tatlım buyur?
Yaa gercektenmii kendi kendime psikolojimi bozuyorumm resmenn suan icimi ferahlattiniz gercektenn ,umarimm duzelirrroyy bebeğim süper, eşin parmakla denediğinde sorun yok diyorsun, bu süper bişey. vaji falan değilsin sen tatlım. sadece panik yapma. daha rahat olmaya çalış :)
ben de bişey oldu sandım :)
bir haftalıksın daha. korkma. panikliğinden olmuyordur, yavaş yavaş denemeler yapın. sen sakin ol. penis olunca panik yaptığın için kendini sıkıyosundur, ondan yanma olur. sadece biraz daha rahat olmaya çalış.. :)
Yaa gercektenmii kendi kendime psikolojimi bozuyorumm resmenn suan icimi ferahlattiniz gercektenn ,umarimm duzelirrr
Yaaaa cokkk tesekkurrr ederimmm suann gercekten butun negatifi attim ustumdenn sifirdan baslicamm bu sayfa iyiki var sizlerrr iyikii varsinizzzz:)))))tabi canım benim. bak burda daha vajinasına bakamayan birçok arkadaşımız var, onlar için eşlerinin parmağını girdirmesi nerdeyse hayal (tabi bi zaman sonra hepsi yapıyor :) )
sen daha bir haftalık evlisin ve eşinin parmağını sorunsuzca alıyorsun, kii kendi parmağıyla yapanlar eşlerinde zorlanır hep :) sen en zoru yapmışsın bile :) hiiiç merak etme :) bir hafta bile sürmez senin ilişkiye girmen :)
kegel egzersizi yap tatlım, vajinal kasları çalıştırır, olumsuz herşeyi at kafandan :) zaten bi olumsuzluk yok sizde :)
sadece panik olmuşsun, ondan olmamış. rahat ol, eşinle güzel vakit geçir, ön sevişmeyi daha da uzun tutun, ıslaklık yeterince olsun ama yine de kayganlaştırıcı kullan , daha rahat olur. :)
Yaaaa cokkk tesekkurrr ederimmm suann gercekten butun negatifi attim ustumdenn sifirdan baslicamm bu sayfa iyiki var sizlerrr iyikii varsinizzzz:)))))
Aynı çaresizlikleri yaşayan biri olarak şu yazdığın şeylere gönülden aminnnn diyorum Allahım yardım etsin bu dertlerle kimseyi sınamasın inşallahAmin cnm burdaki herkese aynı anda yenmeyi vajiyi aynı anda da hamile kalmayi nasip eyleye ve herkes buraya bi sabah kalktigimizda en güzel haberleri yazmış olsun ve o vakitten sonra vajiyi değilde kuzucuklarimizin gelisinin şafağıni konuşmayı nasip eyleye Rabbim
alışma süreci canım. benimde 5-6 ilişki belki daha fazla kanamam oldu. kendimizi kasıyoruz ondan oluyo.Dün 4.denememzi yptik arkdslr iliski gerceklesti gitgeller faln.icinde bi sizi hissediyorum popoda bi baski oluyor.ve bttikten sonra bktimki kanama olmus uyndgmda yine vardi.anlamadim.alışma surecimi bu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?