- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #206.421
Dha yeniyz canim zmnla rayina oturur bn 3 gun oldm hem belim ck agrdi hem ilk iki gn felaket akti.Hep böyle mi devam edecek acaba? :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Dha yeniyz canim zmnla rayina oturur bn 3 gun oldm hem belim ck agrdi hem ilk iki gn felaket akti.Hep böyle mi devam edecek acaba? :)
Yani bana oyle bir akil veren olsaydi bende yapardim mutlaka ama hic düşünemedim ben evlenmeden once korkuyordum yani tedirginliklerim vardi ama bu kadar oldugumu tahmin etmiyordum o yüzden sen tedbirli ol diye diyorum. Şimdi ben hangi ilaci kullanirsam kullanayim evet uyusturuyo biliyorum ama beynim yanıltıyor aciyacak diye kasilmarin da olabilir onu da nefes egzersizi ile aşmaya çalışacaksın burundan derin nefes alıp agizdan vereceksin ve ıkınacaksin nefesini verirken bu taktikleri ögren iyice ilk gecende de uygulamaya çalış inşallah başarırsin hemen ilk gece sonra bumuymus dersin inşallah bende hala diyemedim ama insallah derim o klasik bumuymuş boşuna korkmuşum cümlesiniÇok haklısın ya aslında benim şuan için öyle bi durumum yok ama bu ilk geceyi düşününce midem bulanıyo bacaklarım kasılıyo resmen o yüzden korkularım var.. Ama evlenmeden önce mutlaka gidicem jinekoloğa ilk gecede sprey alıcam dediğiniz gibi
Yani bana oyle bir akil veren olsaydi bende yapardim mutlaka ama hic düşünemedim ben evlenmeden once korkuyordum yani tedirginliklerim vardi ama bu kadar oldugumu tahmin etmiyordum o yüzden sen tedbirli ol diye diyorum. Şimdi ben hangi ilaci kullanirsam kullanayim evet uyusturuyo biliyorum ama beynim yanıltıyor aciyacak diye kasilmarin da olabilir onu da nefes egzersizi ile aşmaya çalışacaksın burundan derin nefes alıp agizdan vereceksin ve ıkınacaksin nefesini verirken bu taktikleri ögren iyice ilk gecende de uygulamaya çalış inşallah başarırsin hemen ilk gece sonra bumuymus dersin inşallah bende hala diyemedim ama insallah derim o klasik bumuymuş boşuna korkmuşum cümlesini
3-4 kere sık icine dogru birazda kenarlarina uyuşuyor 2-3 dk içinde yakmasi normal merak etmeArkadaslar bu vemcaine spreyden bi kere sktm bi uyuşma olmadı biraz yaktı o kadar üç dört kere skanlar iyi bi şekilde uyuştu mu .normalde doktor karar verirmis kaç kere sklacagina ama 20 kezden fazla da skmayin diyor .vemcaine hakkında yardım eden yok mu bana![]()
Bu ay tam 1.5 yil olacak evet denedim uyusturuyo gercekten ama sadece p.. başını alabiliyorum ilerletemiyorum baski yapiyo p.. dogal olarak yapcak tabi sonucta bisey giriyo oraya ama o baski hissini aci olarak algiliyo beynim ilerletrmiyorum spreyle yenen arkadaslar diyo o baskiyi bi gecsen gerisi cok kolay aci yok sadece girdigini hissediyorsun diyolar ama iste gel de bu kafaya anlat cesaret lazimNe kötü bişey bu ya. Sen ne kadar süredir evlisin? Spreyi denedin mi işe yaramadı mı?
canim yemin ediyorum sende kendimi gordum 2 yillik evliyim ilk 1 sene yapamadik vajinusmus yuzunden ilk baslarda boyle bi hastalik oldugunu dahi bilmezken simdi uzman oldum diyebilirim bi kadin dogumcunn tavsiyesi ile bir cinsel terapist e gittik 6 seansda cozdu belki daga az yani evde cok denedik esim sagolsun cok anlayisliydi ama ben cok takiyodum hem kendimo hem onu yipratiyordum denedinz olmuyor terapiste gdin kadin dogumcu bisey yapamz bu hastalik ama beyinde biten bi hastalik icini ferah tut cnm bende pko var vajinusmusu astik bebek icin ugrasiyoruz zor ama imkansiz degil hicbiseymrb. 3.5 yıldır evlıyız bende mı vajınısmusum bılmıyorum ama boyle bı teshıs koydum kendıme. bunun tedavısı ıcın bı doktora gıtmedım
normal bı kadın doğum uzmanına gıttım ayrıca pko hastasıyım ona durumumu anlattım cok acık olmasada evlı oldumu olmadını bılıyo hıç bı şekılde yardımcı olmadı bakmak bıle ıstemedı ben ısrar edınce yanına bı asıstan cagırdı bırlıkte bakacaklarmıs gerek yok dedım dınlemedı bende rahat olamadım bakamadıda. aglayarak cıktım
bı kerede bı kadın doğum hastanesının acılıne gıtmek zorunda kaldım vajınal muayene yapcaklarını söyleyınce yıne orda durumu anlatmak zorunda kaldım (adet sancı sebebıyle gıttım) cozmelısın dedıler
nerdeyse hıc denemedık esımle sarılıp uyuyoruz.
ılk gece ben uyuyup kalmısım esım hıç ısrarcı olmadı acelesi yok bı omur var onumuzde dedı (gurur duydum ama yapamıcamı bılmıyorm daha tabı). düğünden sonrakı 3. gun oldu(kv.lerle oturuyoduk o zaman) annesıgıl artık eve gelcek bıde arıyolar soruyolar olmadı dıyo heralde sonra annesı dedı kac saat gectı olmadı ertesı gun olmadı kortuk dedı. neyse 3. gun artık olsun bıtsın dedım boyle cok acayıp bısey hatırlamak bıle ıstemıyorm. zevkten asktan ıstekten eser yok. (evevlemeden once esımle tanısıklığımız nerdeyse 4 yıl ve bız bırlıkte cıplakda kaldık surtunme ıle de bırbırımızı rahatlattık (özur dılerım) o zamanlar olsn dedım esım ıstemedı. böylede kasmıyodum en azından sulanıyodum . nerdeyse hergun sevısıyoduk oyle)
3. gun ıste..yuum cok kotu oluyomus kasıyomusum ıtıyomusum farkında degılım yuzunu görunce ben yapamıyorm uzuluyorm dedı yuzume yastık kapattım olmadı yıne bu sefer arkamı döndum daha rahat olur dıye dusundum vazgecme devam et dedım . ama o nasıl bı hıs anlatamam kanırtma gıbı. anladıkkı cok yanlış bı pozısyonmus. bundan sonra benım hatırladım bı kez daha denedık kv.ler evde yoktu bıraz elıyle denedı sonra kendısı ama sertlığıde kaybedıyo ben durdur deyıp saçma sapan konuşunca. kv.ler geldı. sadece ucu arasındaymıs gırmemıs bıle.. ama yapabılırım sanmıstım.
sonralarda surtunmeyle bıle olmadı ben kaçtım bazen bılerek coğu zaman farkında olmadan. ama esım hala denemeye yanasmıyo. hazır degılsın dıyo bende hazır degılım dıyo
eskıden sertlesmesı ıcın hıç ugrasmazdık sımdı nasıl olcak bılmıyorm
galıba esım benı kadın olarak artık arzulamıyo kıloda aldım
burayı tabıkı okuyorum hep okudum parmak egzersızı yapamam esımle egzersız uygun gorunuyo ama onunda tahammulu yok yada bılmıyorum ıste cok uzgunum
umarım bende sızlerın yardımıyla asabılırım
İşte Bu aşamada ihtiyacın olan da nefes egzersizi canım nefes alıp vermek ve ikinarak ilerlemek inan bana aşama aşama oluyo başı girince oluyo zaten ilerletemiyom ıkın yağla ve ittir goreceksin nasıl kolay olacakBu ay tam 1.5 yil olacak evet denedim uyusturuyo gercekten ama sadece p.. başını liyorum ilerletemiyorum baski yapiyo p.. dogal olarak yapcak tabi sonucta bisey giriyo oraya ama o baski hissini aci olarak algiliyo beynim ilerletrmiyorum spreyle yenen arkadaslar diyo o baskiyi bi gecsen gerisi cok kolay aci yok sadece girdigini hissediyorsun diyolar ama iste gel de bu kafaya anlat cesaret lazim
Bende kullandim dün egzersiz yaparken evet cok yakti ama uyuşturdu.ama sanki yaktigi icin daha cok kasılmama sebep oldu vajina kaslarim tas gibi oldu parmak bile sokamadim.hissetmedigim için yonude bulamadım zaten.3-4 kere sık icine dogru birazda kenarlarina uyuşuyor 2-3 dk içinde yakmasi normal merak etme
Bende kullandim dün egzersiz yaparken evet cok yakti ama uyuşturdu.ama sanki yaktigi icin daha cok kasılmama sebep oldu vajina kaslarim tas gibi oldu parmak bile sokamadim.hissetmedigim için yonude bulamadım zaten.
Dene bak canım,spreysiz 3 parmak alabiliyorken spreyle tek parmak bile almakta zorlandim.o girişteki yuvarlak kas spreyden yandigi icin tas gibi kasildi,bir türlü rahatlatamadim etkisi gecene kadarAllah Allah zorlandın demek :/
Spreyi sıkınca parmakla hiç denemedim ben ya, aslında haklısın spreyi sıkınca oarmakla yapmak lazım bi bakalım kasılmalar ne şiddette. Ben spreyle yarısını biraz geçmiştim penisin. Kanamam olmuştu bayağı. Snra da regl oldum işte. Bakalım nasıl ilerlicek bundan snra.
Dene bak canım,spreysiz 3 parmak alabiliyorken spreyle tek parmak bile almakta zorlandim.o girişteki yuvarlak kas spreyden yandigi icin tas gibi kasildi,bir türlü rahatlatamadim etkisi gecene kadar
Hımm sağolasın cnm4 kez ic kismina 4 kez de dıs kismina skarsan uyusur cnm
Sende sağol cnm yanmasıni arayan kim yeter ki ise yarasin kurtulayim şu dertten3-4 kere sık icine dogru birazda kenarlarina uyuşuyor 2-3 dk içinde yakmasi normal merak etme
Ben korkudan hayal kırıklığına uğramak istemedigimden hala gecemedim penise,yarin gece ilk ciddi denememiz olacak insllah.kendimi hazir hissediyorum o yuzden aldim spreyide ama kullanmiycam her asmayi hissetmek istiyorum.uyusturarak yaparsam hep gerekecek gibi geliyor.insallah allahimin izniyle bir aşama kaydederiz.basini alabilmek bile benim için cok buyuk bir gelisme canimDenicem ben de ya çok kasıldığı için de o zaman çok kan gelmiş olabilir benden. Üç parmak alabiliyomusuuuun anaaam :) ben iki parmak alıyorum. Doktorum üç parmak yaptırmadı hiç..penise geçtik biz ikiden sonra..
canim bide ustte dene.üstte olunca ben penisin tamamini aliyorum.ama bugunlerde ustume bi tedirginlik geldi altta cok zorlaniyorum.sana tavsiyem bide ustte deneBu ay tam 1.5 yil olacak evet denedim uyusturuyo gercekten ama sadece p.. başını alabiliyorum ilerletemiyorum baski yapiyo p.. dogal olarak yapcak tabi sonucta bisey giriyo oraya ama o baski hissini aci olarak algiliyo beynim ilerletrmiyorum spreyle yenen arkadaslar diyo o baskiyi bi gecsen gerisi cok kolay aci yok sadece girdigini hissediyorsun diyolar ama iste gel de bu kafaya anlat cesaret lazim
canim bide ustte dene.üstte olunca ben penisin tamamini aliyorum.ama bugunlerde ustume bi tedirginlik geldi altta cok zorlaniyorum.sana tavsiyem bide ustte dene[/QUO
Üstte denedim bi kac kez ama oyle hic rahat degilim oturamiyorum ellerimi bcaklarimi koyacak bi destek bulamiyorum yani en zor o pozisyon geliyo
tatlim oncelikle sunu bil.sendeki isteksizlik esini etkiler.ben kendimden biliyorum.burdaki cogu arkadasimizin esinde oluyu bu problem. ama allahin izniyle sen duzrlince onlarda duzeliyor yavas yavas.mrb. 3.5 yıldır evlıyız bende mı vajınısmusum bılmıyorum ama boyle bı teshıs koydum kendıme. bunun tedavısı ıcın bı doktora gıtmedım
normal bı kadın doğum uzmanına gıttım ayrıca pko hastasıyım ona durumumu anlattım cok acık olmasada evlı oldumu olmadını bılıyo hıç bı şekılde yardımcı olmadı bakmak bıle ıstemedı ben ısrar edınce yanına bı asıstan cagırdı bırlıkte bakacaklarmıs gerek yok dedım dınlemedı bende rahat olamadım bakamadıda. aglayarak cıktım
bı kerede bı kadın doğum hastanesının acılıne gıtmek zorunda kaldım vajınal muayene yapcaklarını söyleyınce yıne orda durumu anlatmak zorunda kaldım (adet sancı sebebıyle gıttım) cozmelısın dedıler
nerdeyse hıc denemedık esımle sarılıp uyuyoruz.
ılk gece ben uyuyup kalmısım esım hıç ısrarcı olmadı acelesi yok bı omur var onumuzde dedı (gurur duydum ama yapamıcamı bılmıyorm daha tabı). düğünden sonrakı 3. gun oldu(kv.lerle oturuyoduk o zaman) annesıgıl artık eve gelcek bıde arıyolar soruyolar olmadı dıyo heralde sonra annesı dedı kac saat gectı olmadı ertesı gun olmadı kortuk dedı. neyse 3. gun artık olsun bıtsın dedım boyle cok acayıp bısey hatırlamak bıle ıstemıyorm. zevkten asktan ıstekten eser yok. (evevlemeden once esımle tanısıklığımız nerdeyse 4 yıl ve bız bırlıkte cıplakda kaldık surtunme ıle de bırbırımızı rahatlattık (özur dılerım) o zamanlar olsn dedım esım ıstemedı. böylede kasmıyodum en azından sulanıyodum . nerdeyse hergun sevısıyoduk oyle)
3. gun ıste..yuum cok kotu oluyomus kasıyomusum ıtıyomusum farkında degılım yuzunu görunce ben yapamıyorm uzuluyorm dedı yuzume yastık kapattım olmadı yıne bu sefer arkamı döndum daha rahat olur dıye dusundum vazgecme devam et dedım . ama o nasıl bı hıs anlatamam kanırtma gıbı. anladıkkı cok yanlış bı pozısyonmus. bundan sonra benım hatırladım bı kez daha denedık kv.ler evde yoktu bıraz elıyle denedı sonra kendısı ama sertlığıde kaybedıyo ben durdur deyıp saçma sapan konuşunca. kv.ler geldı. sadece ucu arasındaymıs gırmemıs bıle.. ama yapabılırım sanmıstım.
sonralarda surtunmeyle bıle olmadı ben kaçtım bazen bılerek coğu zaman farkında olmadan. ama esım hala denemeye yanasmıyo. hazır degılsın dıyo bende hazır degılım dıyo
eskıden sertlesmesı ıcın hıç ugrasmazdık sımdı nasıl olcak bılmıyorm
galıba esım benı kadın olarak artık arzulamıyo kıloda aldım
burayı tabıkı okuyorum hep okudum parmak egzersızı yapamam esımle egzersız uygun gorunuyo ama onunda tahammulu yok yada bılmıyorum ıste cok uzgunum
umarım bende sızlerın yardımıyla asabılırım