- 11 Temmuz 2014
- 10.909
- 17.543
- 498
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #206.321
Rimeli kaç kere daha yapsam başarabilirim acabaKendinize güvenin cok sıkıntı olmadıgı sürece doktora gitmenize gerek yok öncelikle kegel egzersiziyle baslayın kegel egzersizi söyle idrarınızı yaparken idrarınızı tutup bırakın tutup bırakın bunu 10 sefer yapın hatta gün içinde otururken ya da ayakta iken yine yapın bu oradaki kasları kullanabilmenizi ve güçlenmensini sağlar, özellikle ilşki ya da egzersiz denemesinde ıkınmak çok önemli ayrıca burundan nefes alıp agızdan muma üfler sekilde vermek .. Gelelim diger egzersizlere ben parmak yapamadım ama parmak yapabilende cok arkadas var serce parmakla baslayabilirsinz ya da ben makyaj fırcalarımın arkasını strecleyerek yaptım bol kayganlastırıcı sürerek en inceden asama asama kalına dogru gittim siz hiç deneme yapmadıgınız için serce parmak ya da kulak cubuguyla baslayabilrsinz kulak cubugunuda strecleyin ve bol kayganlastırıcı sürün ya da parmagınıza aynanın karsısında oturun ve bacaklarınızı acın aynada vajınaya bakın ıkınarak deliğin acılıp kapandıgına bakın sonrada aparatı ya da parmagınızı ittirin bu sırada burundan nefes alıp agızdan verin ortamı rahatlatın müzik ya da tv acın doğal birsey oldugunu düşünün canınız acırsa baskı hissedersenz hemen vazgecmeyin tekrar ittirin canınız yanarsa kanama olursa korkmayın hepimizin yasadıgı seyler sonra aparatı kalınlastırırsınız ben kalın makyaj fırcalarımın arkası ve rimel kullandım mum kullananda var parmakla yaparsanız 2 parmak vs gecin eger aparatı ya da parmagı sokabilrseniz hemen cekmeyin bekleyin git gel yapmaya calısın ama biran önce baslayın ertelemeyin hemen karar verip hemen yapabilrsinz baska birsey olursa sorabilrisiniz...
Canm ben birkere tam sokup gidip gelme yaptim yaklasik 100 kere ondan sonra cesaretle iliski denemesi yaptm benm tam egzersiz yaptgm pozisyonda oldu koltukta oturdum bacaklarimi actm önce egzersiz yaptim sonra esim denedi ve ben oldukca ikindim nefes alip verdim egerki rimelle git gel yaptysan cann acimiyorsa cesaretle esinle deneyebilirsin ama olmazsa sknti yapma egzersize devam etRimeli kaç kere daha yapsam başarabilirim acaba
Onu hiç bilmiyorum sen derdini anlat vaji geçmişini de söyle oba göre yol izlerler anlayışlı olurlarTamm cnm.yrin ikinci günü dktra gtcm ultrasondanmi bkicak reglm ya.alttanmi muayene?
Vajina deliğini kapatan bi et var onu mu soruyosun acabaAradaşlar bişi sorucam vajina girişini elimizle yanlara dogru gerip actıgımızda top gibi bişi görünüyo o nedir?? Lütfen acil cevap yazarmısınız?
Sürekli mi okumalıyım 1 defa yeterli mıAllah razı olsun hepinizden Rabbim cumlemizi her iki cihanda mutlu kilsin :)
Evet galiba ilk girişte hemenVajina deliğini kapatan bi et var onu mu soruyosun acaba
Klitoris diyolar sanırım ona cnm onun alt kısmına doğru egzersiz yapAradaşlar bişi sorucam vajina girişini elimizle yanlara dogru gerip actıgımızda top gibi bişi görünüyo o nedir?? Lütfen acil cevap yazarmısınız?
Kanama olmadıysa duruyor olabilir genelde çift parmakta bozuluyomus cnmKızlar merhaba
Serçe parmaktan sonra dün eşimin işaret parmağının tamamını yaptık
Zar hala duruyor mudur
Bugün de son aşama iki parmağa geçicez
Peki iki parmağı yanyana mı yapıcaz
O orayı korumak için diye biliyorum. Kliktoris orası değilEvet galiba ilk girişte hemen
Canım ben bir kez okudum ama aralıksız 313 tane okudum hiç konuşmadan. Yani elbette şifa Rabbim den ama alistirmalarinizi bırakmayın burada destek olanlar var sagolsun kendinize güvenin inşallah olumlu sonuç alırsınızSürekli mi okumalıyım 1 defa yeterli mı
Canm hic korkma simdiden düsünme hatta hicbelli olmaz bir bakmissin anlamadan olmus, simdiden vajinani incele ikinarak acildigini gör nefes ve kegel egzersizi yap idrarini yaparken idrarini tut birak tut birak , burnundan nefes alip agzindan ver bunlarin hepsi inanilmaz kolaylastryr ben 2. ayda yendim burasi sayesinde sen hic yasamayabilirsn bile bu skntyi
Amin inşallah canım Rabbim hepimize yardım etsinCanım ben bir kez okudum ama aralıksız 313 tane okudum hiç konuşmadan. Yani elbette şifa Rabbim den ama alistirmalarinizi bırakmayın burada destek olanlar var sagolsun kendinize güvenin inşallah olumlu sonuç alırsınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?