- 25 Ocak 2013
- 491
- 63
- 323
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #206.361
Kızlar ara ara bir çoğunuz okuyorum... Ve hala burayı bulduğum için Mevla'ma şükür ediorum.. Bıkmayın usanmayın halledin.. Bu saatte yazıyorum şimdi ne hüsranlar ne sevinçler yaşanıyor kim bilir.. Zor değil hemde hiç ......3 yıl çektim her gece kabus gibi geçti... En sonunda burda egzersizlerle yendim gitti ... Mum rimeldir vb neden yaparsanız yapın aparatınızı yeterki isteyerek çalışın.. İğrenmeden zaten herşey ondan çıkıyor keşke bizlerde o ilk geçe yapanlardan olsaydık ama olmuyor işteee.. Ama egzersizler sayesinde psikolojik olan bu sorunu halledip bitireceksiniz.. Yenen arkadaşlarım hemen beklemeyin rahat olacaksınız her ay daha ii olacak hele 1 yıl sonunda daha da rahatlayacaksınız.. Haz olayı Zaman'la alışılır takılmayın bizim için yapabilmek bile güzelllllllll... Yenememiş olanlar yenecekler biyolojik bir sorun yoksa herkes yapıyor siZde yaparsınız ben sadece 4 günde yendim.. Şuan kucağımda miniğim ikinci çocuğu düşünüyorum .. Oysa 3 yıl yok biz daha çocuk istemiyoruzlarla geçti.... Halbuki yapamadık diyemedim kimseye .. İyiki dememişim yoksa sürekli bekleyişler daha sinir bozardı... Biz yapıysak sizde yaparsınız .. Kendinizi sevin ve tanıyın bu bir görev değil zevk alacağınız bir olay aslında.. BAŞARABİLİRSİNİZ BURADAKİ GÜZEL İNSANLARLA BİR OLUN BİRBİRİNİZE DESTEK OLUN ALDIĞINIZ GÜÇLE OLUP BİTER İNŞŞŞ...bu arada ben aparatlarla o kadar çalıştım ama eşimde denediğimiz de kan gelmiş ve zarın gerçekten delindiğini o Zaman hissettmiştim...yani öylede olabiliyor ....