Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Kendinize güvenin cok sıkıntı olmadıgı sürece doktora gitmenize gerek yok öncelikle kegel egzersiziyle baslayın kegel egzersizi söyle idrarınızı yaparken idrarınızı tutup bırakın tutup bırakın bunu 10 sefer yapın hatta gün içinde otururken ya da ayakta iken yine yapın bu oradaki kasları kullanabilmenizi ve güçlenmensini sağlar, özellikle ilşki ya da egzersiz denemesinde ıkınmak çok önemli ayrıca burundan nefes alıp agızdan muma üfler sekilde vermek .. Gelelim diger egzersizlere ben parmak yapamadım ama parmak yapabilende cok arkadas var serce parmakla baslayabilirsinz ya da ben makyaj fırcalarımın arkasını strecleyerek yaptım bol kayganlastırıcı sürerek en inceden asama asama kalına dogru gittim siz hiç deneme yapmadıgınız için serce parmak ya da kulak cubuguyla baslayabilrsinz kulak cubugunuda strecleyin ve bol kayganlastırıcı sürün ya da parmagınıza aynanın karsısında oturun ve bacaklarınızı acın aynada vajınaya bakın ıkınarak deliğin acılıp kapandıgına bakın sonrada aparatı ya da parmagınızı ittirin bu sırada burundan nefes alıp agızdan verin ortamı rahatlatın müzik ya da tv acın doğal birsey oldugunu düşünün canınız acırsa baskı hissedersenz hemen vazgecmeyin tekrar ittirin canınız yanarsa kanama olursa korkmayın hepimizin yasadıgı seyler sonra aparatı kalınlastırırsınız ben kalın makyaj fırcalarımın arkası ve rimel kullandım mum kullananda var parmakla yaparsanız 2 parmak vs gecin eger aparatı ya da parmagı sokabilrseniz hemen cekmeyin bekleyin git gel yapmaya calısın ama biran önce baslayın ertelemeyin hemen karar verip hemen yapabilrsinz baska birsey olursa sorabilrisiniz...:KK16::KK16:
Rimeli kaç kere daha yapsam başarabilirim acaba

Rimeli kaç kere daha yapsam başarabilirim acaba
Canm ben birkere tam sokup gidip gelme yaptim yaklasik 100 kere ondan sonra cesaretle iliski denemesi yaptm benm tam egzersiz yaptgm pozisyonda oldu koltukta oturdum bacaklarimi actm önce egzersiz yaptim sonra esim denedi ve ben oldukca ikindim nefes alip verdim egerki rimelle git gel yaptysan cann acimiyorsa cesaretle esinle deneyebilirsin ama olmazsa sknti yapma egzersize devam et

Aradaşlar bişi sorucam vajina girişini elimizle yanlara dogru gerip actıgımızda top gibi bişi görünüyo o nedir?? Lütfen acil cevap yazarmısınız?

QUOTE="gonul baku, post: 44937082, member: 637614"]Arkadaslar kusura bakmayin 20bin sayfa olunca bulamiorum 20bin yorumuda okumam mumkun degil normal olarak. Egzersizleri nerden bulabilirim. Artik aglamaktan yoruldum yildim biktim. Nolur yardim edin[/QUOTE]
Cnm 20 bin sayfayi degil en sondan geriyr dogru gitmisdim ay başına kadr git zaten yorumlar az az mesela sayfada ben öyle yapmisdim

Kızlar merhaba
Serçe parmaktan sonra dün eşimin işaret parmağının tamamını yaptık
Zar hala duruyor mudur
Bugün de son aşama iki parmağa geçicez
Peki iki parmağı yanyana mı yapıcaz

Canm hic korkma simdiden düsünme hatta hicbelli olmaz bir bakmissin anlamadan olmus, simdiden vajinani incele ikinarak acildigini gör nefes ve kegel egzersizi yap idrarini yaparken idrarini tut birak tut birak , burnundan nefes alip agzindan ver bunlarin hepsi inanilmaz kolaylastryr ben 2. ayda yendim burasi sayesinde sen hic yasamayabilirsn bile bu skntyi

Canımm ben vajinamı inceleyince falan kötü olmuyorumm sadece kasılma var :( Doktora gitsemmi

Ay cok guzel anlatmissin canim cok tesekkurler deniycem mutlaka ama iste o baski hissi varya ona dayanamiyorum ben acidan cok o kendimi geri cekmeme neden oluyor ama kulak cubugu iyi fikir once onunla baslasam daha kolay olur gibi basaririm insallah ama sizce bunlari denerken esimle paylasmali miyim bunu da yapamazsam eimin sabri ve bana bakisi nsil degisir mi bilemiyorum zaten kendimi cok beceriksiz hissediyorum

Kizlar ne olur biraz taktik verin verin.ben egzersizleri gayet rahat yaptim,hem parmak hem aparat.penise yakin apartida alinca cesaret geldi esli deneme yaptik.ama inanin deligi bile bilamadim nerdeyse.bacaklarimi tam acamadim galiba o yuzden bir milim bile giriş yapamadik.ikinmayi bile unuttum,aptal gibi koruma gödüsü olustu.
Eşim biraz yüklenince girecek diye panik yaptim,esimde güldü zaten amacimiz i degilmi diye.ne kadar tuhaf degilmi girsin diye aylarca egzersiz yap sonra penis girecek diye tedirgin ol.yavsiyelerinizi bekliyorum çarşamba tekrar deneyecegiz

Back