Kendinize güvenin cok sıkıntı olmadıgı sürece doktora gitmenize gerek yok öncelikle kegel egzersiziyle baslayın kegel egzersizi söyle idrarınızı yaparken idrarınızı tutup bırakın tutup bırakın bunu 10 sefer yapın hatta gün içinde otururken ya da ayakta iken yine yapın bu oradaki kasları kullanabilmenizi ve güçlenmensini sağlar, özellikle ilşki ya da egzersiz denemesinde ıkınmak çok önemli ayrıca burundan nefes alıp agızdan muma üfler sekilde vermek .. Gelelim diger egzersizlere ben parmak yapamadım ama parmak yapabilende cok arkadas var serce parmakla baslayabilirsinz ya da ben makyaj fırcalarımın arkasını strecleyerek yaptım bol kayganlastırıcı sürerek en inceden asama asama kalına dogru gittim siz hiç deneme yapmadıgınız için serce parmak ya da kulak cubuguyla baslayabilrsinz kulak cubugunuda strecleyin ve bol kayganlastırıcı sürün ya da parmagınıza aynanın karsısında oturun ve bacaklarınızı acın aynada vajınaya bakın ıkınarak deliğin acılıp kapandıgına bakın sonrada aparatı ya da parmagınızı ittirin bu sırada burundan nefes alıp agızdan verin ortamı rahatlatın müzik ya da tv acın doğal birsey oldugunu düşünün canınız acırsa baskı hissedersenz hemen vazgecmeyin tekrar ittirin canınız yanarsa kanama olursa korkmayın hepimizin yasadıgı seyler sonra aparatı kalınlastırırsınız ben kalın makyaj fırcalarımın arkası ve rimel kullandım mum kullananda var parmakla yaparsanız 2 parmak vs gecin eger aparatı ya da parmagı sokabilrseniz hemen cekmeyin bekleyin git gel yapmaya calısın ama biran önce baslayın ertelemeyin hemen karar verip hemen yapabilrsinz baska birsey olursa sorabilrisiniz...
![KK16 :KK16: :KK16:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk16.gif)