Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Kızlar esra erolun programinda vajinismuslu oldugunu açıklayan kadina yapilan terbiyesizligi izledinizmi.
Kadin bu derdini soylemek istemedigi halde zorla ve israrla soyletiliyor,daha sonrada dalga geciliyor.orkestra kadin icin ''gel gel gel güzelim gel hic acimayacak''sarkisini falga geçerek soyluyor.o kadar üzüldüm ve agladimki kendimi dislanmis hissettim,8 yildir bu illeti çekmiş kadini rezil ettiler resmen.herkes esra erolun instagram sayfasina şikayetler yagdiriyor bu terbiyesizlikleri icin ozur dilesin diye
Bende haberlerde fark ettim aynı duygularla izledim bende

QUOTE="dilrubacan, post: 44923608, member: 703977"]test yaptır canım çıkar. hatta idrar testi bile çıkabilir[/QUOTE]
KaC günlük cikiyo bacım :)

Mrb arkadaşlar bugün Esra Erol'da vajimslu gelini izlerken, güldük ama bir yanım sızladı vardı e. Bu forum aklıma geldi.8 yıl önce evlenmiş 5 ay mücadele etmiştim. Zor günlerdi.sabah akşam bu foruma girer kah ağlar kah hırslanır azimlenirdim.psikolojimizin bizi Nasıl esir aldığının bir göstergesi bu hastalık.aşırı korumacılıkla, aşırı namus hassasiyetiyle büyüyünce kocamıza bile kendimizi bırakamıyoruz. Ama tam anlamıyla kendini bırakmakta bitiyor herşey. Evlilik ben olmak değil biz olmaktır ya bırakmaktır kendini.biraz okudum mesajları bir arkadaş Nasıl olurda o küçük deliğe kalın birşey girebilir Can'ım acımadan diyor. Haklı bende öyle düşünüyordum mantıksız geliyordu, ama bu bilgisizlikten mantıksız geliyordu.örnek vereyim havadaki bir uçağı görünce bu Nasıl düşmüyor normalde Bilgimiz olmasa düşer deriz duramaz havada ama sistem uçak havada uçabilen bir icat ve o uçak düşmüyor. Allah'da vajinayı penise uygun yaratmış biz vaji hastaları bütün gücümüzü ve enerjimizi kullanarak vajinayı aşılmaz bir kaleye çeviriyoruz.bıraksak tencere kapak gibi uyum sağlıcaklar aslında. Vaji ye kalın bir şey girerken acır diyenlere Örneğin Dudağınızı büzün tamamen ,hiç birşey giremez duvara çarpmış gibi olur ama rahat bırakırsanız Kocaman bir ağzınız olur değilmi? Vajinada böyle Kocaman bir organ.bebek kafası çıkıyor ordan yahu:)
Size Nasıl aştığımı anlatayım biraz da geç kalmayın lütfen sonra geçen zamana içiniz yanıyor. Mumlarla egzersiz yaptım.önce küçük sonra biraz daha büyüğü en son iki mumu ocakda eritip Kocaman birşey yapmıştım. Onla iyice kendimi alıştırdıktan sonra eşimle denedim ve oldu.eşim hep destek oldu bekledi.saolsun. Bu arada uzun bir süre de cinsel isteksizlik çektim o daha fenaydı.yapabiliyorsun ama içinden gelmiyor. Zaman'la onu da aştım şükür bu günüme rabbim hepinizi kurtarsın ama azmedin olacağını bilin.

Evet canm cok sükür 5. de oldu hala gerginim ama iliski öncesi tam rahata birakamyrm kendimi darisi diger arkadaslarin basina insallah
Bende ayni sekilim daha yeni yeni alisiyorum 3 oldu yeneli belli zaman sonra alisiliyor yenmek paha bicilemez ama o acilar hiic koymuyo dimii:)Rabbimm diger kizlarinda yenmesinde yardimci olsun

Bende ayni sekilim daha yeni yeni alisiyorum 3 oldu yeneli belli zaman sonra alisiliyor yenmek paha bicilemez ama o acilar hiic koymuyo dimii:)Rabbimm diger kizlarinda yenmesinde yardimci olsun
Aynen ama karnima bir baski arka tarafima bir baski oluyor girerkende sknti oluyor simdi kayganlastirici vs de kullanmyrm ama ne zman zevk duyucam acaba merakla beklyrm :eek::eek:Sende baski oluyor mu canm

Herkese hayırlı aksamlar sırf bu yazıyı yazmak için üye oldum.oncelikle bu siteyi kuran bu konuyu ciddi ve samimi bir şekilde ele alan herkese çok tsk ediyorum. 20 15 Mayıs ında severek evlendigim eşimle birlikte olamadim.akademik eğitim almış biriyim ve eşim de tıp doktoru. Allah razı olsun ondan bir kez olumsuz bir ima da dahi bulunmadı ama ben bu anlayışının altında dahi eziliyor giderek hem ruh hem beden sagligimdan oluyordum :KK43:okumadigim bilgi denemedigim şey kalmadı bir aksam bu sitenin başlığı ile karşılaştım. Allah'ım sanki herkes benimle aynı şeyleri yaşamış sevineyim mi uzuleyim mi bilemedim. Yemin ederim bu başarı hikayesindeki her satırı kaç kez okudum belli değil. Kegel ve nefes egzersiz ini anladım ve o hafta plates e de başladım. Açıkçası parmak hareketlerinde maalesef başarı gosteremedim banyo sonrası demişti arkadaşlar benim her denemem ağlamaklı bitti.canim eşim benimle birlikte her an elimi tuttu ama ona da müsade edemedim. Okuyup cesaret bulup sonra mağlubiyet çok yormustu beni sonra adını unuttum burdan bir arkadaş sanırım Diyarbakır da görev yapıyorlarmis onun tavsiyesiyle süleyman eserdag adlı hekimi araştırdım. Evet meblağ çok yüksek ben calismiyorum eşim düğün vs yalnız yaptı herseyi elhamdulillah onunla paylastigimda arayalım dedi.cok uzattım biliyorum ama keşke konuşma firsatimiz olsa tek tek bu sorunu yaşayan kardeşlerim le. Bir ay sonra ben randevu tarihi grip li serumlarla ayağa kalkıp düştük ankara yollarına. Ptesi ilk randevu muayene ve ilk faluslu deneme. Rabbim e oruç adamistim ve yuvama dönünce kk ya yazacağım dedim esimden müsade istedim. Carsamda aksami ilk kez eşimle birlikte olduk elhamdulillah. Bu arada muayene sonrası benim herhangi bir kanamam olmayacagini süleyman hoca söylemişti. Itiraf edeyim çok kolay diyemeyecegim ama zor değil hafif bir yanma hissi ve asıl büyü nefesini zi burnunuzdan alıp agxinizdan verirken penisi almaya çalışın. Rabbim herkesin yar ve yardımcısı olsun.tabi bu arada yine burdan okuyup yaptığım 313 ayetel kursi de hikmet hepsinde .inşallah herkesin mutlu huzurlu yuvaları sun bebis lerini olsun kardeşlerim.

Herkese hayırlı aksamlar sırf bu yazıyı yazmak için üye oldum.oncelikle bu siteyi kuran bu konuyu ciddi ve samimi bir şekilde ele alan herkese çok tsk ediyorum. 20 15 Mayıs ında severek evlendigim eşimle birlikte olamadim.akademik eğitim almış biriyim ve eşim de tıp doktoru. Allah razı olsun ondan bir kez olumsuz bir ima da dahi bulunmadı ama ben bu anlayışının altında dahi eziliyor giderek hem ruh hem beden sagligimdan oluyordum :KK43:okumadigim bilgi denemedigim şey kalmadı bir aksam bu sitenin başlığı ile karşılaştım. Allah'ım sanki herkes benimle aynı şeyleri yaşamış sevineyim mi uzuleyim mi bilemedim. Yemin ederim bu başarı hikayesindeki her satırı kaç kez okudum belli değil. Kegel ve nefes egzersiz ini anladım ve o hafta plates e de başladım. Açıkçası parmak hareketlerinde maalesef başarı gosteremedim banyo sonrası demişti arkadaşlar benim her denemem ağlamaklı bitti.canim eşim benimle birlikte her an elimi tuttu ama ona da müsade edemedim. Okuyup cesaret bulup sonra mağlubiyet çok yormustu beni sonra adını unuttum burdan bir arkadaş sanırım Diyarbakır da görev yapıyorlarmis onun tavsiyesiyle süleyman eserdag adlı hekimi araştırdım. Evet meblağ çok yüksek ben calismiyorum eşim düğün vs yalnız yaptı herseyi elhamdulillah onunla paylastigimda arayalım dedi.cok uzattım biliyorum ama keşke konuşma firsatimiz olsa tek tek bu sorunu yaşayan kardeşlerim le. Bir ay sonra ben randevu tarihi grip li serumlarla ayağa kalkıp düştük ankara yollarına. Ptesi ilk randevu muayene ve ilk faluslu deneme. Rabbim e oruç adamistim ve yuvama dönünce kk ya yazacağım dedim esimden müsade istedim. Carsamda aksami ilk kez eşimle birlikte olduk elhamdulillah. Bu arada muayene sonrası benim herhangi bir kanamam olmayacagini süleyman hoca söylemişti. Itiraf edeyim çok kolay diyemeyecegim ama zor değil hafif bir yanma hissi ve asıl büyü nefesini zi burnunuzdan alıp agxinizdan verirken penisi almaya çalışın. Rabbim herkesin yar ve yardımcısı olsun.tabi bu arada yine burdan okuyup yaptığım 313 ayetel kursi de hikmet hepsinde .inşallah herkesin mutlu huzurlu yuvaları sun bebis lerini olsun kardeşlerim.
Aynen cnm 313 ayetel kursi hamdolsun.tebrik ederim ayrıca mutluluklarr

Amin insallah canim bbek dusunuyorz esimle artik bi danistim doktra oda reglin iknci günü gel ddi.reglm smdi
Can'ım Bebek düşünüyorsan ovulasyonu takip et ve ovulasyon günlerinde ilişki sonrası ayaklarını havaya kaldır yarım saat yat lavaboya hemen gitme ben tam doktora tedaviye gidecekken öğrendim hamile olduğumu bu teknikle oldu yani vakti saati belki o zamandı o kuşkusuz öyle ama bu tekniğin de faydası olmuş olabilir

Aynen ama karnima bir baski arka tarafima bir baski oluyor girerkende sknti oluyor simdi kayganlastirici vs de kullanmyrm ama ne zman zevk duyucam acaba merakla beklyrm :eek::eek:Sende baski oluyor mu canm
Oluyor ya hala giriste de zorluk oluyor ama sonra beynimi ona hazirliyorum aslinda bu olay tamamen beyne hukmetmek o an diyorum ki evet zevk alicam ve almaya basliyorum bide dogal islaklik oluyor . Beynime soz gecirmedigim zamanlarda kayganlastirici kullaniyodum ama simdi sukur kullanmiyorum . Baski da o ilk giriste de aci oluyo ama zaten geciyo sende beynine o an aole hazirla kendini zevk alcam de kafandan hers3yi at bakk aende de ise yariyacak:)¥

Back