Herkese hayırlı aksamlar sırf bu yazıyı yazmak için üye oldum.oncelikle bu siteyi kuran bu konuyu ciddi ve samimi bir şekilde ele alan herkese çok tsk ediyorum. 20 15 Mayıs ında severek evlendigim eşimle birlikte olamadim.akademik eğitim almış biriyim ve eşim de tıp doktoru. Allah razı olsun ondan bir kez olumsuz bir ima da dahi bulunmadı ama ben bu anlayışının altında dahi eziliyor giderek hem ruh hem beden sagligimdan oluyordum
![KK43 :KK43: :KK43:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk43.gif)
okumadigim bilgi denemedigim şey kalmadı bir aksam bu sitenin başlığı ile karşılaştım. Allah'ım sanki herkes benimle aynı şeyleri yaşamış sevineyim mi uzuleyim mi bilemedim. Yemin ederim bu başarı hikayesindeki her satırı kaç kez okudum belli değil. Kegel ve nefes egzersiz ini anladım ve o hafta plates e de başladım. Açıkçası parmak hareketlerinde maalesef başarı gosteremedim banyo sonrası demişti arkadaşlar benim her denemem ağlamaklı bitti.canim eşim benimle birlikte her an elimi tuttu ama ona da müsade edemedim. Okuyup cesaret bulup sonra mağlubiyet çok yormustu beni sonra adını unuttum burdan bir arkadaş sanırım Diyarbakır da görev yapıyorlarmis onun tavsiyesiyle süleyman eserdag adlı hekimi araştırdım. Evet meblağ çok yüksek ben calismiyorum eşim düğün vs yalnız yaptı herseyi elhamdulillah onunla paylastigimda arayalım dedi.cok uzattım biliyorum ama keşke konuşma firsatimiz olsa tek tek bu sorunu yaşayan kardeşlerim le. Bir ay sonra ben randevu tarihi grip li serumlarla ayağa kalkıp düştük ankara yollarına. Ptesi ilk randevu muayene ve ilk faluslu deneme. Rabbim e oruç adamistim ve yuvama dönünce kk ya yazacağım dedim esimden müsade istedim. Carsamda aksami ilk kez eşimle birlikte olduk elhamdulillah. Bu arada muayene sonrası benim herhangi bir kanamam olmayacagini süleyman hoca söylemişti. Itiraf edeyim çok kolay diyemeyecegim ama zor değil hafif bir yanma hissi ve asıl büyü nefesini zi burnunuzdan alıp agxinizdan verirken penisi almaya çalışın. Rabbim herkesin yar ve yardımcısı olsun.tabi bu arada yine burdan okuyup yaptığım 313 ayetel kursi de hikmet hepsinde .inşallah herkesin mutlu huzurlu yuvaları sun bebis lerini olsun kardeşlerim.