• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Kizlar ne olur biraz taktik verin verin.ben egzersizleri gayet rahat yaptim,hem parmak hem aparat.penise yakin apartida alinca cesaret geldi esli deneme yaptik.ama inanin deligi bile bilamadim nerdeyse.bacaklarimi tam acamadim galiba o yuzden bir milim bile giriş yapamadik.ikinmayi bile unuttum,aptal gibi koruma gödüsü olustu.
Eşim biraz yüklenince girecek diye panik yaptim,esimde güldü zaten amacimiz i degilmi diye.ne kadar tuhaf degilmi girsin diye aylarca egzersiz yap sonra penis girecek diye tedirgin ol.yavsiyelerinizi bekliyorum çarşamba tekrar deneyecegiz
canim bence su sekilde yap.esinin p.nsi tam deligini ustune getir ve ittir.biz hala oyle yapiyoruz.:KK16: hala esime guvenemiyorum.kendim yerleştiriyorum. delige gelince iyice ikinki acilsin.bide tavsiyem belinin altina yastik koy.hic korkma tatlim.hic aci yok:KK55:

canim bence su sekilde yap.esinin p.nsi tam deligini ustune getir ve ittir.biz hala oyle yapiyoruz.:KK16: hala esime guvenemiyorum.kendim yerleştiriyorum. delige gelince iyice ikinki acilsin.bide tavsiyem belinin altina yastik koy.hic korkma tatlim.hic aci yok:KK55:
Guya aklimdaydi kontrol bende olacakti,dedigin gibi ben yerlestirecektim penisi ama nerdeeeee...tum planlar alt ust oluyor o an gelince ama dedigin gibi bu defa ben yerleştirecem canim yoksa esim bulamiyor sen sprey kullandinmi canim ya,aklımda spreyde kaldi bulamadimda

Arkadaslar merhaba 9 aylik evliyim hala vajiyim. Yarin doktora gidicem alttan muayane olmak istiyorum. Acaba doktora soylesem kizligi bozar mi . Tam vaji degilim alttan daha oncede muayane olmustm ama gozle. Simdi icine yapay p.nis sokup kontrol etsin istiyorum benim tel skntim icine birseyin girmesi. Doktor yaparsa daha iyi hissederim. Esim ztn kabul ediyor ama acaba bunu doktor kabul eder mi ? Daha once boyle birsey yapan var mi . Acil cevap bekliyorum.. yarin gidicegimm

Guya aklimdaydi kontrol bende olacakti,dedigin gibi ben yerlestirecektim penisi ama nerdeeeee...tum planlar alt ust oluyor o an gelince ama dedigin gibi bu defa ben yerleştirecem canim yoksa esim bulamiyor sen sprey kullandinmi canim ya,aklımda spreyde kaldi bulamadimda
tatlim inan ben hepsini denedim. ..cok klise olacak ama hersey beyinde bitiyor. .az önce esimle konusuyoduk.dedimki 2 dakika lik bisey icin birbirimizi yedik kavgalar ettik agladik hakaret ettik..kizlar inanki hic bisey yok..sadece kendinize guvenin. bizim kimseden farkimiz yok:KK200: efsunluk tatlim siddetle vazelini tavsiye ediyorum.

Cok caresizce bi durum.. kendimi o kadar aciz hissediyorum ki. Bir an bile aklimdan cikmiyor. Ruyalarimda hep tecavuze ugradigimi goruyorum o kadar kafayi yemis durumdayim. Sonunda doktora gidip muayane esnasinda su kizligi bozdurmaya karar verdim. Ama doktor sizce kabul eder mi ? Yardim edin lutfen :(

Canımm ben vajinamı inceleyince falan kötü olmuyorumm sadece kasılma var :KK43: Doktora gitsemmi
Evlilik öncesi zarin icin muayrneye gidebilirsin iliski nasil olucak zarim ne yapida vs gibi kasilma hepimizde var hala kasiliyrz ama nefesle yenebilirsn kasilmayi bence senin sorun cikmaZ icini ferah tut

Cok caresizce bi durum.. kendimi o kadar aciz hissediyorum ki. Bir an bile aklimdan cikmiyor. Ruyalarimda hep tecavuze ugradigimi goruyorum o kadar kafayi yemis durumdayim. Sonunda doktora gidip muane esnasinda su kizligi bozdurmaya karar verdim. Ama doktor sizce kabul eder mi ? Yardim edin lutfen :KK43:
Cok fazla moralini bozmussun ne demek.kizligimi doktora bozdursam vs zaten zar gittikten sonra orasi hadi ben acildim artik iliskiye hazirim demiyor bu is senin beyninde bitiyr doktordan önce sen vajinani hic inceledin mj ?egzersiz denedin mi? esinle ne kadr asama kaydedebildin? Doktor oraya bisey sokunca o is bitmyr malesef sen kastgn sürece oraya birsey girme düsüncesini kabul etmedign sürece kendine böyle iskence yaptgn sürece doktorda yaptigini evde yapamayabilirsn bosu bosunada üzülürsn zar bir engel degil yasanilan.aci öldrmyr baski hissinden yanmadan birsey olmuyor bir bakmissin hepsi hafiflemis gecmis kendine güven silkelen birseyleri yapabilcegine inan egzersizr basla sabirli ol erteleme

Cok fazla moralini bozmussun ne demek.kizligimi doktora bozdursam vs zaten zar gittikten sonra orasi hadi ben acildim artik iliskiye hazirim demiyor bu is senin beyninde bitiyr doktordan önce sen vajinani hic inceledin mj ?egzersiz denedin mi? esinle ne kadr asama kaydedebildin? Doktor oraya bisey sokunca o is bitmyr malesef sen kastgn sürece oraya birsey girme düsüncesini kabul etmedign sürece kendine böyle iskence yaptgn sürece doktorda yaptigini evde yapamayabilirsn bosu bosunada üzülürsn zar bir engel degil yasanilan.aci öldrmyr baski hissinden yanmadan birsey olmuyor bir bakmissin hepsi hafiflemis gecmis kendine güven silkelen birseyleri yapabilcegine inan egzersizr basla sabirli ol erteleme
Cnm sen yendin mi vajiyi

Selamlar kızlar, bende yakında evlenicem ve vajinaya birşey girdiğini bilmek bile beni çıldırtıyo hayal bile edemiyorum sanırım bende vajinusmusum ne yapmam gerek :KK43:(
Aman kafandan çıkar bizler kafam8za yuklemisiz de nolmus bak hala gecemedim 9 ay oldu daha dün gibi evliligim .sakin ha ilk geceden bu işi hallet .
Evet canm bayagi oldu egzersizden sonra yndim bayagida deneme oldu cok sükür suan iyi gidiyr baski vs haric sen ne asamadasin insallah seninde herkesin güzel haberleri gelir merakla bekliyrm
Ya çok sevindim cnm .cnm aynı ya kaSMA çok çok azaldı ve kontrol ediyorum ama az korkuyom aciyacak diye.spreyle denicem yarinda. Dua Et ya .

Canim bak 9 aydir bunu yasiyorum ve benden daha zorda olanlar var. Senin soylediklerini yapabilsek zaten burda olmazdik degil mi ? doktor bozarsa kizligimi kan gelmis olucak ve ilk can acimi orda bitirmis olucam . Icine birseyin girme olayi beni kasiyor evet ben parmagimi icine sokuyorum ama esimin parmagini sokmiyorum korkuyorum. Doktor o kizlik olayini halledip ilk aci olayini bana atlatsa ben asicagimi dusunuyorm. Ayrica bu kadar caresiz olmam tabiki normal degil ama bende cogu kadin gibi burda sorularina cevap bulmaya calisiyorum . Beni korkudan aci hissi zaten. O yzden asamiyorum ve buda doktor kontrolunde ortadan kalkarsa ben bunu asmis olurum

Canim bak 9 aydir bunu yasiyorum ve benden daha zorda olanlar var. Senin soylediklerini yapabilsek zaten burda olmazdik degil mi ? doktor bozarsa kizligimi kan gelmis olucak ve ilk can acimi orda bitirmis olucam . Icine birseyin girme olayi beni kasiyor evet ben parmagimi icine sokuyorum ama esimin parmagini sokmiyorum korkuyorum. Doktor o kizlik olayini halledip ilk aci olayini bana atlatsa ben asicagimi dusunuyorm. Ayrica bu kadar caresiz olmam tabiki normal degil ama bende cogu kadin gibi burda sorularina cevap bulmaya calisiyorum . Beni korkudan aci hissi zaten. O yzden asamiyorum ve buda doktor kontrolunde ortadan kalkarsa ben bunu asmis olurum
Bende sizin gibi düşünüyorum bakalım her yolu deneyim kendime bi süre vericem. Olmazsa o yolu denicem. Eğer benden önce denerseniz bana da yardımcı olur musunuz
Ben idrar cıkış yerini göremiyorum :KK43:
Google amcadan gorsellere bak cnm orda karşılaştır kendinin kiyle
Sen ne aşamaya geldin hem uzun zamandır konusamiyoruz

Bende sizin gibi düşünüyorum bakalım her yolu deneyim kendime bi süre vericem. Olmazsa o yolu denicem. Eğer benden önce denerseniz bana da yardımcı olur musunuz

Google amcadan gorsellere bak cnm orda karşılaştır kendinin kiyle
Sen ne aşamaya geldin hem uzun zamandır konusamiyoruz
Resimlerdekini kendimde göremiyorum işte :)
Ben egzersiz yapıyorum canım. Mantarım vardı regl filan. Yine başladım bugün. 2parmak 1bogum yapabiliyorum. Aparatında o kadarı giriyo.

Tabiki olurum yarin doktora gidicem eger doktor bu isi hallederse ve ben iliskiye girersem hemen burda paylasicam 9 aydir caresizim Allah hepimize care olsun

Doktorlar öyle birşey yapmıyor canım boz hadi desen bozmaz bozsada aynısı devam ediyor.evlilik de problem olabilme boşanma sebepleri vs den dolayı doktorlar yapamaz.ancak yüksek girişli yada kalın olur operasyonla yanı ameliyatla alırlar parayla tabi devlette yapılmıyor sanıyorum ki.

[QUOTE="patate, post: 44959332, member: 5242ilisin doktora gidicem eger doktor bu isi hallederse ve ben iliskiye girersem hemen burda paylasicam 9 aydir caresizim Allah hepimize care olsun[/QUOTE]

Kızlık zarını operasyonla anormal bi yapıda iliski de bozulamayacak durumda ise aliyoalr cnm bu maalesef ki.açılıp kapanan yeri bulup oraya bi kaç gün egzersiz yapsan ya da jinekoloji yerine psikolojiye gtsen daha mantıklı olur sanırım ilk basta

Back