Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Canm peki bayagi baski hissedyrm ben karnimda popo kismimda bunlar normal mi aci kismi cok olmuyorda baskiyi gitgelde bayagi hissedyrm
Baski bende de oluyor bi arkadasim iliskiye girmeden tuvalet ihtiyaciniz var mi yok mu kontrol edin giderin diyordu oyle bi durumun varsa gider mutlaka cunku baski yapabiliyor . Birde hemen alisamiyo insan yaklasik 1 sen3yi bulur diyorlar zevk kismina g3lince de ben acikcasi cinsel munasebeti sev3n biriyim akrep burcuyum v3 tamamen tasiyorum ozelligini:KK66:ama tabi ki o ilk giris aninda aci hissedersem korku oluyor ve o an b3ynime zevk alacagim diyorum yani beynime hukmediyorum tamamen ona odaklaniyorum ve sonuc basarili oluyor bu is zaten beyne hukmetmekten baska birsey degil nasil hastaligi yenerken beynimize hukmettik ayni durum iliski esnasinda da gecerlii

Can'ım Bebek düşünüyorsan ovulasyonu takip et ve ovulasyon günlerinde ilişki sonrası ayaklarını havaya kaldır yarım saat yat lavaboya hemen gitme ben tam doktora tedaviye gidecekken öğrendim hamile olduğumu bu teknikle oldu yani vakti saati belki o zamandı o kuşkusuz öyle ama bu tekniğin de faydası olmuş olabilir
Ovulasyon derken canim?npmlyim

Canm peki bayagi baski hissedyrm ben karnimda popo kismimda bunlar normal mi aci kismi cok olmuyorda baskiyi gitgelde bayagi hissedyrm
Aynen bende baskı oluyo kaşınma oluyo sabahında tuvaletimi yaptığım halde baskı oluyo tuvaletim var gbi ama disimi çıkıyorum.doktor mesaneye baskı olabilir dedi baİbarkadaslarda normal dedi ilk aylarda dedi bilmiyorum beterinden saklasin Rabbim. vaji sıkıntısının yanında bunlar hiç bisey gbi geliyo püf diyo ucuyo yapamayan herkese sabır dilerim tez zamanda bassarirsiniz umarim

Selamlar kızlar, bende yakında evlenicem ve vajinaya birşey girdiğini bilmek bile beni çıldırtıyo hayal bile edemiyorum sanırım bende vajinusmusum ne yapmam gerek :((

Selamlar kızlar, bende yakında evlenicem ve vajinaya birşey girdiğini bilmek bile beni çıldırtıyo hayal bile edemiyorum sanırım bende vajinusmusum ne yapmam gerek :KK43:(
Canm hic korkma simdiden düsünme hatta hicbelli olmaz bir bakmissin anlamadan olmus, simdiden vajinani incele ikinarak acildigini gör nefes ve kegel egzersizi yap idrarini yaparken idrarini tut birak tut birak , burnundan nefes alip agzindan ver bunlarin hepsi inanilmaz kolaylastryr ben 2. ayda yendim burasi sayesinde sen hic yasamayabilirsn bile bu skntyi

Selamlar kızlar, bende yakında evlenicem ve vajinaya birşey girdiğini bilmek bile beni çıldırtıyo hayal bile edemiyorum sanırım bende vajinusmusum ne yapmam gerek :KK43:(
At aklindan o fikri yasamiyacaksin insallah judithh judithh arkadasim cok guzel soylemis hepsini mutlaka yap ve beynini alistir sevdigin adam bu en guzel duygu ama nacizane tavsiyem yanina bebe yagi yada kayganlastirici bulundur isini cok kolaylastirir yani ins gerek kalmaz ama malum ilk gece herkeste heycan oluyo eşine de kendine de kayganlastirici surersen daha hoş olur kuruluk olmaz . Birde iliski esnasinda da ikinabilirsin yani yapamycam deme bak yontemleri soyledik sana burayi okuyup da bilinc altina yerlestirme dugune kadar uzaak dur bence bu topikten dugunden sonra guzel haberini ver ama beklerizz:)

mrb kızlar 1 bucuk yıldır evliyim ve ben de aynı sorunu yaşıyorum zamanla alısırım geçer dedim ama olmuyo en sonunda buraya yazıp yardım istemeye karar verdim tavsiyelerinize ihtiyacım var nasıl aştınız vajinismus korkusunu evliliğimin bitmesinden korkuyorum artık..

mrb kızlar 1 bucuk yıldır evliyim ve ben de aynı sorunu yaşıyorum zamanla alısırım geçer dedim ama olmuyo en sonunda buraya yazıp yardım istemeye karar verdim tavsiyelerinize ihtiyacım var nasıl aştınız vajinismus korkusunu evliliğimin bitmesinden korkuyorum artık..
Peki suan ne asamaasin canm hic birlesme oldu mu ya da egzersiz yaptin mi hic üzülme burdaki herkes senin gibi ya da gibiydi en yakin zamanda asarsn

Camom
Herkese hayırlı aksamlar sırf bu yazıyı yazmak için üye oldum.oncelikle bu siteyi kuran bu konuyu ciddi ve samimi bir şekilde ele alan herkese çok tsk ediyorum. 20 15 Mayıs ında severek evlendigim eşimle birlikte olamadim.akademik eğitim almış biriyim ve eşim de tıp doktoru. Allah razı olsun ondan bir kez olumsuz bir ima da dahi bulunmadı ama ben bu anlayışının altında dahi eziliyor giderek hem ruh hem beden sagligimdan oluyordum :KK43:okumadigim bilgi denemedigim şey kalmadı bir aksam bu sitenin başlığı ile karşılaştım. Allah'ım sanki herkes benimle aynı şeyleri yaşamış sevineyim mi uzuleyim mi bilemedim. Yemin ederim bu başarı hikayesindeki her satırı kaç kez okudum belli değil. Kegel ve nefes egzersiz ini anladım ve o hafta plates e de başladım. Açıkçası parmak hareketlerinde maalesef başarı gosteremedim banyo sonrası demişti arkadaşlar benim her denemem ağlamaklı bitti.canim eşim benimle birlikte her an elimi tuttu ama ona da müsade edemedim. Okuyup cesaret bulup sonra mağlubiyet çok yormustu beni sonra adını unuttum burdan bir arkadaş sanırım Diyarbakır da görev yapıyorlarmis onun tavsiyesiyle süleyman eserdag adlı hekimi araştırdım. Evet meblağ çok yüksek ben calismiyorum eşim düğün vs yalnız yaptı herseyi elhamdulillah onunla paylastigimda arayalım dedi.cok uzattım biliyorum ama keşke konuşma firsatimiz olsa tek tek bu sorunu yaşayan kardeşlerim le. Bir ay sonra ben randevu tarihi grip li serumlarla ayağa kalkıp düştük ankara yollarına. Ptesi ilk randevu muayene ve ilk faluslu deneme. Rabbim e oruç adamistim ve yuvama dönünce kk ya yazacağım dedim esimden müsade istedim. Carsamda aksami ilk kez eşimle birlikte olduk elhamdulillah. Bu arada muayene sonrası benim herhangi bir kanamam olmayacagini süleyman hoca söylemişti. Itiraf edeyim çok kolay diyemeyecegim ama zor değil hafif bir yanma hissi ve asıl büyü nefesini zi burnunuzdan alıp agxinizdan verirken penisi almaya çalışın. Rabbim herkesin yar ve yardımcısı olsun.tabi bu arada yine burdan okuyup yaptığım 313 ayetel kursi de hikmet hepsinde .inşallah herkesin mutlu huzurlu yuvaları sun bebis lerini olsun kardeşlerim.
canım iyice ayrıntılarını yazar mısın süleyman eserdağ başka neler anlattı neler önerdi
Herkesin buna ihtiyacı var.. Bu bilgileri bile paylaştığın için Allah bin kere razı olsun çok teşekkürler

Arkadaslar kusura bakmayin 20bin sayfa olunca bulamiorum 20bin yorumuda okumam mumkun degil normal olarak. Egzersizleri nerden bulabilirim. Artik aglamaktan yoruldum yildim biktim. Nolur yardim edin

Peki suan ne asamaasin canm hic birlesme oldu mu ya da egzersiz yaptin mi hic üzülme burdaki herkes senin gibi ya da gibiydi en yakin zamanda asarsn
Egzersiz denemedim hic daha dpgrusu nasil ve ne yapacagimi bilmiyorum birlesleyi deniyoruz ve hep benim aci cekisim nedeniyle yarim kaliyo esim saolsun cok ustume gelmiyo anlayis gosteriyordu ama 1 yili gecti artik ne yapacagimi bilmiyorum doktora da gidemiyorum is sebeiyle dogubayazitta yasiyoruz suan sartlar kotu itice darldim artik ne yapacagimi bilmiyorum bi kadin olarak kocama yetememek utanc verici kimseyle de paylasamiyorum ki burda

Camom
canım iyice ayrıntılarını yazar mısın süleyman eserdağ başka neler anlattı neler önerdi
Herkesin buna ihtiyacı var.. Bu bilgileri bile paylaştığın için Allah bin kere razı olsun çok teşekkürler
Amin Rabbim cumlemizden razı olsun. Tabi ki elimden geldiğince anlatayım. Muayene kısmı sanırım en önemlisi zira ona göre bir yol izliyor ve ücret vs belirliyor.fiziksel bir sorunum yoktu benim sukur yani bazılarında cerrahi işlemler gerekiyormuş. Olmayınca aynı gün bepanten ve kayganlık veren bir kremle falusu içime alabildim. Önce ince giderek boyutları büyüdü ama almadan ben görmedim yani işlem bitince gördüm ve bunlar gerçekleşirken hep ikna edildim cesaret verdi canim terapistim ve en önemlisi nefes egzersizi. Hala çok kolay ilişki yasayamiyorum odevlere devam tabi.burdaki herkese dua ediyorum inanin tanımıyorum hicbirinizi ama gönül bagimiz oldu.simdi inşallah bebek istiyoruz sizden de dua bekliyorum kardeşlerim :)

Egzersiz denemedim hic daha dpgrusu nasil ve ne yapacagimi bilmiyorum birlesleyi deniyoruz ve hep benim aci cekisim nedeniyle yarim kaliyo esim saolsun cok ustume gelmiyo anlayis gosteriyordu ama 1 yili gecti artik ne yapacagimi bilmiyorum doktora da gidemiyorum is sebeiyle dogubayazitta yasiyoruz suan sartlar kotu itice darldim artik ne yapacagimi bilmiyorum bi kadin olarak kocama yetememek utanc verici kimseyle de paylasamiyorum ki burda
Arkadaslar kusura bakmayin 20bin sayfa olunca bulamiorum 20bin yorumuda okumam mumkun degil normal olarak. Egzersizleri nerden bulabilirim. Artik aglamaktan yoruldum yildim biktim. Nolur yardim edin
Kendinize güvenin cok sıkıntı olmadıgı sürece doktora gitmenize gerek yok öncelikle kegel egzersiziyle baslayın kegel egzersizi söyle idrarınızı yaparken idrarınızı tutup bırakın tutup bırakın bunu 10 sefer yapın hatta gün içinde otururken ya da ayakta iken yine yapın bu oradaki kasları kullanabilmenizi ve güçlenmensini sağlar, özellikle ilşki ya da egzersiz denemesinde ıkınmak çok önemli ayrıca burundan nefes alıp agızdan muma üfler sekilde vermek .. Gelelim diger egzersizlere ben parmak yapamadım ama parmak yapabilende cok arkadas var serce parmakla baslayabilirsinz ya da ben makyaj fırcalarımın arkasını strecleyerek yaptım bol kayganlastırıcı sürerek en inceden asama asama kalına dogru gittim siz hiç deneme yapmadıgınız için serce parmak ya da kulak cubuguyla baslayabilrsinz kulak cubugunuda strecleyin ve bol kayganlastırıcı sürün ya da parmagınıza aynanın karsısında oturun ve bacaklarınızı acın aynada vajınaya bakın ıkınarak deliğin acılıp kapandıgına bakın sonrada aparatı ya da parmagınızı ittirin bu sırada burundan nefes alıp agızdan verin ortamı rahatlatın müzik ya da tv acın doğal birsey oldugunu düşünün canınız acırsa baskı hissedersenz hemen vazgecmeyin tekrar ittirin canınız yanarsa kanama olursa korkmayın hepimizin yasadıgı seyler sonra aparatı kalınlastırırsınız ben kalın makyaj fırcalarımın arkası ve rimel kullandım mum kullananda var parmakla yaparsanız 2 parmak vs gecin eger aparatı ya da parmagı sokabilrseniz hemen cekmeyin bekleyin git gel yapmaya calısın ama biran önce baslayın ertelemeyin hemen karar verip hemen yapabilrsinz baska birsey olursa sorabilrisiniz...:KK16::KK16:

Kendinize güvenin cok sıkıntı olmadıgı sürece doktora gitmenize gerek yok öncelikle kegel egzersiziyle baslayın kegel egzersizi söyle idrarınızı yaparken idrarınızı tutup bırakın tutup bırakın bunu 10 sefer yapın hatta gün içinde otururken ya da ayakta iken yine yapın bu oradaki kasları kullanabilmenizi ve güçlenmensini sağlar, özellikle ilşki ya da egzersiz denemesinde ıkınmak çok önemli ayrıca burundan nefes alıp agızdan muma üfler sekilde vermek .. Gelelim diger egzersizlere ben parmak yapamadım ama parmak yapabilende cok arkadas var serce parmakla baslayabilirsinz ya da ben makyaj fırcalarımın arkasını strecleyerek yaptım bol kayganlastırıcı sürerek en inceden asama asama kalına dogru gittim siz hiç deneme yapmadıgınız için serce parmak ya da kulak cubuguyla baslayabilrsinz kulak cubugunuda strecleyin ve bol kayganlastırıcı sürün ya da parmagınıza aynanın karsısında oturun ve bacaklarınızı acın aynada vajınaya bakın ıkınarak deliğin acılıp kapandıgına bakın sonrada aparatı ya da parmagınızı ittirin bu sırada burundan nefes alıp agızdan verin ortamı rahatlatın müzik ya da tv acın doğal birsey oldugunu düşünün canınız acırsa baskı hissedersenz hemen vazgecmeyin tekrar ittirin canınız yanarsa kanama olursa korkmayın hepimizin yasadıgı seyler sonra aparatı kalınlastırırsınız ben kalın makyaj fırcalarımın arkası ve rimel kullandım mum kullananda var parmakla yaparsanız 2 parmak vs gecin eger aparatı ya da parmagı sokabilrseniz hemen cekmeyin bekleyin git gel yapmaya calısın ama biran önce baslayın ertelemeyin hemen karar verip hemen yapabilrsinz baska birsey olursa sorabilrisiniz...:KK16::KK16:
Arkadaşım en ince ayrıntısına kadar ne de güzel anlatmışsın :) egzersize başlayın ve kendinize inanın hepsi bu..

Back