Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Evet canm cok sükür 5. de oldu hala gerginim ama iliski öncesi tam rahata birakamyrm kendimi darisi diger arkadaslarin basina insallah
Aynen canım uzun zaman sıktık kndimizi hala korkuyorum ben spreyi sıkarken bile tedirgin oluyorum 3.seferimi de yaptim ama olduktan sonra anliyorumneden kastim ki diye yendim çok sükur doktor diliyle korkacak bisey olmadığını gorduk o kısmı geçince icerisinin bi hazne boş olduğunu boşa dusdugunu gorduk ama altı ay boyunca sıkdim kendimi yavaş yavas geçecek yeterli beyne söz gecirelim aparatlar vespreyle kayganlastirici ile allahın izniyle oluyor

Kızlar esra erolun programinda vajinismuslu oldugunu açıklayan kadina yapilan terbiyesizligi izledinizmi.
Kadin bu derdini soylemek istemedigi halde zorla ve israrla soyletiliyor,daha sonrada dalga geciliyor.orkestra kadin icin ''gel gel gel güzelim gel hic acimayacak''sarkisini falga geçerek soyluyor.o kadar üzüldüm ve agladimki kendimi dislanmis hissettim,8 yildir bu illeti çekmiş kadini rezil ettiler resmen.herkes esra erolun instagram sayfasina şikayetler yagdiriyor bu terbiyesizlikleri icin ozur dilesin diye

Aynen canım uzun zaman sıktık kndimizi hala korkuyorum ben spreyi sıkarken bile tedirgin oluyorum 3.seferimi de yaptim ama olduktan sonra anliyorumneden kastim ki diye yendim çok sükur doktor diliyle korkacak bisey olmadığını gorduk o kısmı geçince icerisinin bi hazne boş olduğunu boşa dusdugunu gorduk ama altı ay boyunca sıkdim kendimi yavaş yavas geçecek yeterli beyne söz gecirelim aparatlar vespreyle kayganlastirici ile allahın izniyle oluyor
Bakalim tam anlamyla ne zman rahat yapıcaz:KK16:

Birleşme anına kadar sıkmayın sprey. Zaten hemen uyuşturuyor. Birleşmeye geçince sıkın. Bdkleyince sertleşme sorunu oluyor evet ama en aza indirmk için öyle yapın.

canım bu spreyi eczaneden reçetesiz alabiliyor muyuz?
ve kullanımı nasıl yapıyosun?
etkisi nasıl? uyusturuyomu?

ay suan bi umut dogdu içime, cevabını bekliyorum canım.

Kızlar esra erolun programinda vajinismuslu oldugunu açıklayan kadina yapilan terbiyesizligi izledinizmi.
Kadin bu derdini soylemek istemedigi halde zorla ve israrla soyletiliyor,daha sonrada dalga geciliyor.orkestra kadin icin ''gel gel gel güzelim gel hic acimayacak''sarkisini falga geçerek soyluyor.o kadar üzüldüm ve agladimki kendimi dislanmis hissettim,8 yildir bu illeti çekmiş kadini rezil ettiler resmen.herkes esra erolun instagram sayfasina şikayetler yagdiriyor bu terbiyesizlikleri icin ozur dilesin diye

bugün ki program mı?

Kizlar ayın 2sine tanışma yıl donumumuz :) ve ben artık bu illetten kurtulmak ve ona supriz yapmak istiyorum.. en rahat pozisyon nefes egzersizleri ile ilgili yardımcı olun :(

Han
Hangi spreyi kullandınız

canım bu spreyi eczaneden reçetesiz alabiliyor muyuz?
ve kullanımı nasıl yapıyosun?
etkisi nasıl? uyusturuyomu?

ay suan bi umut dogdu içime, cevabını bekliyorum canım.
Reçetesiz satılıyor onsekiz liraya almissin ben her eczanede yok dördüncü eczanede bulmusdum.dış için kullaniliyormus. Ama sadece o yeterli değil hissizlik veriyor tabi ama egzersiz ve kabullenmek cesaretli olmak da gerekli

Hastalık her insanın başına gelebilir bu hastalığın doktoru jinekolog ATV de çıkıp yüzde yüz çaresi var diyodu dün demekki bu bi hastalık yanı Rabbim kimseye vermesin böyle bisey var demekki neden acaba dalga geciyo çeken bilir hastalık olmasa insanlar neden burda bile çare arıyoruz

Canlar iyi akşamlar uzun süredir iş ev yoğunluğundan giremedim takip ettiğim süredeki arkadaşlarında durumunu çok merak ediyorum inşallah hepiniz bu durumdan en kısa zamanda kurtulursunuz bende tabiki bende hala yenemedim denemelerimiz oluyor ama başarısız hep ama benim adetim iki gün geçikmede meraktan ölücem eylül elim ve kasım aylarında hep ayın 30 unda aralık ayında ise 28 inde adet olmama rağmen iki günlük bir geçikme yaşıyorum hep gününde olurdu bir iki gün antibiyotık kullanmıştım acaba ilaçmı geçiktirdi yoksa hamile olabilirmiyim en Son deneme pazar günüydü tam ilişki olmadı anladınız siz canlar
test yaptır canım çıkar. hatta idrar testi bile çıkabilir

Back