Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Muhtemelen zar gitmiş, tebrik mi etsem bilemedim :)
Bende de çok önceleri olmuştu, parmak egzerisi yapmaya başlayınca kan vs gelmedi.
Zar dediğimiz şey oluk oluk kan getirecek bir şey değil, yanlış bir şey yapılmıyorsa veya herhangi bir fizyolojik aksaklık yoksa.
Kasılmayı ben de halledemedim. Egzersize tamam da penis ile deneyince vajina kasları istemsiz kasılıyor.
İnsallah ya canımmmm insallah gitmiştir ve neden oluyo ki o kasma bilmiyorum ama insallah tez zamanda kurtulrz :KK200:

Canım benim ilk önce biraz parmak egzersizi yaptım. Sonra eşimle başladık. Penisle birleştirmeden önce sprey sıktım. İki dakikada uyuştu zaten. İçine sokmadım spreyin ucunu. Vajinayı hafif araladım, hani o ıkınıp bırakırken açılıp kapanan bişe görüyoruz ya, ona doğru sıktım. İlk fısta çok yaktı ama hemen geçti. Geçince üç fıs daha sıktım. Sonra euzü besmele çekip başladım. Yarısına kadar oluyodu zaten. Ama hiçbişey hissetmedim. Ikındım evet canım..ama ıkındığımda ordaki gevşemeyi hissedemedim. Ikınıp itikledim biraz daha. İnan hiçbişey hissetmedim. Yarısını geçti biraz. Sonra dedim hadi bi daha yapayım tamamen çıkarıp tekrardan girdireyim. Anaam çıkarınca kanları gördüm zaten. :)
Spreyin adi ne canim

İlk tam birlesmeden sonra regl oldum ve bugün 2. Denemeyi yaptik artk pns giriyor ama yinede hafif aci ve yanma kismi gecmis degil eger bunlari hissedyrsaniz gayet normal devam edin bugün esim oldukca fazla girip cikti ve iliski 20 dak kadr sürdü ama her girisini hissettm iliski sonrasi idrarimi yaparken bile yandi ama gidip gelme sirasnda hicbirsey hissetmyrsnz aci vs yok yani

Back