- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #205.921
Arkadaşlar dün öğleden bu yana hiiç kan - leke vs görmedim. Bu akşm deneme yapmamızda problem olur mu ?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Amin Allah razi olsunMaşallah allah analı babalı buyutsun,
EVET CANIM ARALIK ATLATTIĞIM ZAMAN HAMİLE KALDIMVaji yi atlatıp mi hamile kaldın .. gözün aydinnn :)
EVET CANIM ARALIK ATLATTIĞIM ZAMAN HAMİLE KALDIM![]()
CANIM SABIR AZİM VE DUA :) EGZERSİZLERİ YAPIN BEYNIDE IKNA EDIN YAPMIŞ GİBİ KOMUT VERİNNasıl atlattin varmı püf noktası öneri vs
CANIM SABIR AZİM VE DUA :) EGZERSİZLERİ YAPIN BEYNIDE IKNA EDIN YAPMIŞ GİBİ KOMUT VERİN
YOK CANIM SADECE VAZELİN KULLANDIMKas gevşetici krem sprey vs kullandin mi peki cnm
Ne kadar güzel hamile mi kaldın çok sevindim ya hayırlı evlat olur inşallahYOK CANIM SADECE VAZELİN KULLANDIM
Bnce ypma cnm bndede kanama yoktu denedm aksam kanadi ara ver 2 gn dhaArkadaşlar dün öğleden bu yana hiiç kan - leke vs görmedim. Bu akşm deneme yapmamızda problem olur mu ?
Nasıl hamile kaldınUzuun bir aradan sonra tekrar merhaba.. bebegimi dogurdum ve yeniden calismalara baslamak istiyorum nasipse. Hepiniz gibi benim de destege ihtiyacim var :)
Vajina girişini çevreliyo kapalı yada yırtılan bişey değil sadece genişleyen bişeyİnternete bak şekilleri diye vajina girişini çevrelediği ni gorursn çok bilgm yok doktorumn söylediği kdr
Genişleyen şey rahim ağzı. Öyle olsa ameliyat olmazdim Kalindi bnm genişleyen şey nasıl kanasin yirtilan şey kanarr.ayrıca vajiden kurtulalım da gerisi puff.:)Vajina girişini çevreliyo kapalı yada yırtılan bişey değil sadece genişleyen bişey
Ömürlü olsun bebeğin Can'ım, sağlıkla mutlulukla büyüsün inşallah.Uzuun bir aradan sonra tekrar merhaba.. bebegimi dogurdum ve yeniden calismalara baslamak istiyorum nasipse. Hepiniz gibi benim de destege ihtiyacim var :)
İnsallah ya canımmmm insallah gitmiştir ve neden oluyo ki o kasma bilmiyorum ama insallah tez zamanda kurtulrzMuhtemelen zar gitmiş, tebrik mi etsem bilemedim :)
Bende de çok önceleri olmuştu, parmak egzerisi yapmaya başlayınca kan vs gelmedi.
Zar dediğimiz şey oluk oluk kan getirecek bir şey değil, yanlış bir şey yapılmıyorsa veya herhangi bir fizyolojik aksaklık yoksa.
Kasılmayı ben de halledemedim. Egzersize tamam da penis ile deneyince vajina kasları istemsiz kasılıyor.
Massallah canımmm Allah nazarlardan korusun sizi ne guzel bi hediye senn içinKIZLAAARRR ÇOK ŞÜKÜRRRRHAMİLEYİMM
![]()
AMİİİNNN CANIM RABBİM SANA DA NASİP ETSİN İNŞAALLAHMassallah canımmm Allah nazarlardan korusun sizi ne guzel bi hediye senn içinİnsallah bende yenip bebs istyorum Allah hepimizin yardımcısı olsun
![]()
Spreyin adi nedirAyy allahım allahta seni güldürsunbu hastalık bizi ne hale soktu valla Rabbim kurtarsin hepimizi
Spreyin adi ne canimCanım benim ilk önce biraz parmak egzersizi yaptım. Sonra eşimle başladık. Penisle birleştirmeden önce sprey sıktım. İki dakikada uyuştu zaten. İçine sokmadım spreyin ucunu. Vajinayı hafif araladım, hani o ıkınıp bırakırken açılıp kapanan bişe görüyoruz ya, ona doğru sıktım. İlk fısta çok yaktı ama hemen geçti. Geçince üç fıs daha sıktım. Sonra euzü besmele çekip başladım. Yarısına kadar oluyodu zaten. Ama hiçbişey hissetmedim. Ikındım evet canım..ama ıkındığımda ordaki gevşemeyi hissedemedim. Ikınıp itikledim biraz daha. İnan hiçbişey hissetmedim. Yarısını geçti biraz. Sonra dedim hadi bi daha yapayım tamamen çıkarıp tekrardan girdireyim. Anaam çıkarınca kanları gördüm zaten. :)