Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Merak ettiğim bişey var: bu vajinismus olmayan bayanlar ilişkiye girince ilk gece, sonrasında ara veriyolar mı? Yoksa normal bi şekilde devam ediyolar mı?
Nasıl serbest bırakabiliyolar. Hiç mi tedirgin olmuyolar :/

Merhaba , 1 parmak 2 boğum olarak çalışma yapıyorum ancak yanma hissi çok fazla oldu neden olmuş olabilir.

Çok sagol canım ya ne biliyim aslında eskiye göre cok yol katettim biliyorum ama gerilemekten korkuyorum bide baskı var üstümde kayınvalidemde cok iyi ama sürekli bebekten konu acılıyo her arayan bebek soruyor yüküm zaten cok agır dayanamıcam diyorum bazen esimi sürekli avutmaktan yoruldum bilmiyorum ya ilk zamanlardaki gibi uzuluyorum Allah razı olsun esim cok iyi neseli biri ama ben kendimi yılmıs hissediyorum suan bana dua edermsn :KK42:

Canım etmezmiyimmm merak etmeee dua edicem herkese ediyorum zaten bizi bizden başkası anlamaz. Sen kafanı rahatlat kötü düşünme yılma birden olmasa da adım ata ata oluyor bak herkes bir değil bende hala uğraşıyorum olacak biliyorum. Üzülme olacak de neden olmasınki? Hiç yılma dik dur hepsi geçecek atlatacaksın

Allah yardimciniz olsun bende suan kendimi köşeye sıkışmış kedi gibi hissediyrm çünkü evliligimin tehlikede olduğunu seziyorum esimin davranislarindan biran önce halletmem lazim insallah biz ve herkes basarir bu yükü atariz omuzlarimizdan bi yandan bu durumun verdigi stres öte yandan Allah korusun eşimi kaybetme düşüncesi sariyor kafami hicbiseye adepte olamiyorum hep aklimda kaygılar kaygılar kaygılar var Allah hepimizin yardimcisi olsun
Allah hepimizin yardımcısı olsun insallah gecicek cok huzursuzum Aslında ben motıvasyonumu düsürmeyi hiç sevmiyorum ama umutsuzlugum aldı basını gidiyor bugun insallah yarına güzel uyanırız esimle denedigim içinmi bilmiyorum bu hisettiklerimin sebebi yoksa esimin umutla heveslenmesimi :(

Allah hepimizin yardımcısı olsun insallah gecicek cok huzursuzum Aslında ben motıvasyonumu düsürmeyi hiç sevmiyorum ama umutsuzlugum aldı basını gidiyor bugun insallah yarına güzel uyanırız esimle denedigim içinmi bilmiyorum bu hisettiklerimin sebebi yoksa esimin umutla heveslenmesimi :KK43:
Aynen bende esimin hevesle olacagi umuduyla denemeye baslayip hüsranla sonuçlaninca ki yüz ifadesini yaşadığı hayal kırıklığını ve mutsuzlugunu gorununce kendimden nefret ediyorum o an onu üzdüğüm icin :KK61: ama insallah bizde yenecegiz Allah'in izniyle umudumuzu kaybetmeden Rabbim'e sığınalım herzaman o isterse herşey olur bize de cesaret versin azim versin ve başarıya ulaştırsın inşallah Rabbim

Merak ettiğim bişey var: bu vajinismus olmayan bayanlar ilişkiye girince ilk gece, sonrasında ara veriyolar mı? Yoksa normal bi şekilde devam ediyolar mı?
Nasıl serbest bırakabiliyolar. Hiç mi tedirgin olmuyolar :/
Eltim yaşca küçük olmasina ragmen ilk gecede yapmıştı kanamasi da baya
Aynen bende esimin hevesle olacagi umuduyla denemeye baslayip hüsranla sonuçlaninca ki yüz ifadesini yaşadığı hayal kırıklığını ve mutsuzlugunu gorununce kendimden nefret ediyorum o an onu üzdüğüm icin :KK61: ama insallah bizde yenecegiz Allah'in izniyle umudumuzu kaybetmeden Rabbim'e sığınalım herzaman o isterse herşey olur bize de cesaret versin azim versin ve başarıya ulaştırsın inşallah Rabbim

Amin canim Allah'in izniyle kurtulacağız bu dertten.

Evet canım cok dogru söylüyosun umutsuz olmayalım Allaha sıgınalım insallah gecicek hepsi insallah

Allah yardimciniz olsun bende suan kendimi köşeye sıkışmış kedi gibi hissediyrm çünkü evliligimin tehlikede olduğunu seziyorum esimin davranislarindan biran önce halletmem lazim insallah biz ve herkes basarir bu yükü atariz omuzlarimizdan bi yandan bu durumun verdigi stres öte yandan Allah korusun eşimi kaybetme düşüncesi sariyor kafami hicbiseye adepte olamiyorum hep aklimda kaygılar kaygılar kaygılar var Allah hepimizin yardimcisi olsun
Amin canim isallah hepimiz yeneriz bende senin durumundayim benimde evliligim tehlikede kasimda biz esimle buyuk bi tartisma yasadik esim evden gitti ailesinin yanina bir hafta sonra geldi cok kotu bir durum yasadiklarimi unutamam esimin sabri tasmis durumda senin yasadiklarini anliyorum ayni seyleri bende yasiyorum

Amin canim isallah hepimiz yeneriz bende senin durumundayim benimde evliligim tehlikede kasimda biz esimle buyuk bi tartisma yasadik esim evden gitti ailesinin yanina bir hafta sonra geldi cok kotu bir durum yasadiklarimi unutamam esimin sabri tasmis durumda senin yasadiklarini anliyorum ayni seyleri bende yasiyorum
Rabbim yardimcimiz olsun cnm aynen benim esiminde sabri kalmadi önceleri iyiydi anlayisliydi ama onlar da insan sonucta ve sabırları tasiyor bi yerden sonra bizde cok gerginlikler yasadik ve yaşıyoruz zaman zaman bu iş hallolmadigi sürece de düzelmeyecek aksine daha kötüye gidecek Allah korusun insallah hersey daha kötüye gitmeden başaririz hepimiz

Back