hepinize merhaba kızlar ,gizliden okuyordum yazdiklarinizi ve bugun bende yazmaya karar verdim. Belki derdime care olacak biri vardir.
3 aydır evliyim . esimle ilk denemelerimizde başarılı olamadık . aslında cesaretimi toplayıp bacaklarimi aciyorum fakat birleşme olmuyordu. Doktora gittik ve vajinusmus olmadigimi kalın kızlık zarından dolayı olduğunu söyledi . tabi çok uzulduk hemen o hafta ameliyat ve bir aylık bir iyileşme sureci..o surede ilacim vardı ince penis gibi bir aparat ile vajinama ilaç sıkıyordum ,bu hafta onunla ileri geri yaptım dahada ilerlettim başarabildim.
Doktoruma dün gittim iyilestigimi fakat suni penis ile tedavi seanslarina gitmem gerektiğini söyledi . halbuki bana vajinusmus olmadigimi ve kizlik zarimdan dolayi boyle oldugumu soylemişti...
muayenesinde isaret parmagini vajinama soktu tabi ben gormedigim icin hissetmedimde. Ama kendimi cok kotu hissettim yani esimle bu tur birlesme yasayamazken o yatakta doktorun boyle birsey yapmasi ..
Seanslarimda bu hafta başlayacak ve ben gitmek istemiyorum çünkü o yatakta emla krem ile suni penis yoluyla ilişkiye alıştırma yapmak istemiyorum . ama çok çaresiz hissediyorum kendimi.
Sanırım lafi çok uzattim , kızlar ne yapmalıyım ben vajinusmuyum yanı ince penis aparatiyla bunu basarabilmişken eşimle Dr a gitmeden deneyelim dedik irkiliyorum ama normal herhalde yenebilirim diye dusunuyorum ..ben seanslara baslamalimiyim yoksa bu bir para tuzagimi bilmiyorum bana yardımcı olursanız çok sevinirim .Allah hepimizin derdine derman bulsun İnsaallah