Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Sağolasın cnm .valla biraz durgunluğa girdi egzersiz felan sınavlar var ilahiyat okuyorum.bu kez de annem ve kardeşim gelecek.onun için hazırlıklar. Morelimi mi bozmamaya çalışıyorum. Hayirlisi. Rabbim ne zaman nasip ederse.ama baş kısmı giriyor şimdilik az bi cesaret deyip o geldiğim noktayı da asarsam bitecek inşallah. Bide spreyi denemek istiyorum. Bulduk bi eczanade ama esimin işleri yoğun alamadı daha. Ne diim ki dualarim sizlerle bende dualarinizi bekliyorum. İyi ki bu kadinlar kulubunu bulmuş ve burdaki samimi insanlarla tanismisim. Ben arkadasliga ve arkadaşlıkta samimiyete çok önem veririm. Ve burdakilerden gerçekten allah razı olsun.en son yaşadığım o umutsuz bi care hickiriklarla ağlayan kız yok çok şükür daha gucluyum öncelikle Rabbim ve sizlerin sayesinde.bana destek olan olmayan herkesten razı olsun Rabbim ve mekanlariniz cennet olsun.esinizle sevdiklerinizle ve kucaklarinizda kuzucuklarinizla iki cihanda da mutluluk yakalarinizi birakmasin :))
Amin cnm cümlenizin inşallah

Tebrik ederim maşallah darısı bizlere hangi pozisyonda basardiniz acaba ?
Oturdum canım nefes aldım derin bide sprey ayırıp orda açılıp kapanan yere sıkdim elimle ama iyice sıkdim çevresine de.ıkınarak ilerledim canım yandı bekledim yine ilerledim ilk denemede biraz aldım sonra biraz biraz telkin verdim hadi be dedim yap artık kuvvetli deli gibi ıkindim şimdi pozisyon olarak pek derine inemiyom çok afedersiniz gitgeli bugün yapabildik ben eşim hamle yapar diye korktum kendim yapdim ozelden n mesaj atın buradan detaylı anlayamıyorum.bide Rabbim nasip etti ya dua icden derin dua ettim elhamdülillah bu sıkıntı beni çok derinden etkilemişti ama şimdi hafifledim ve herkese fikir vermeye acigim

ELVEDA VAJİNUSMUS SENI HİCCCCC ÖZLEMIYCEMMMMMMM:21::21::21::KK52::KK49::KK49::KK49:
Canim çok çok tesekkur ederim sana bana ilk başta yapdigin yardımdan dolayı allah razı olsun.çok çok tebrik ederim bu siteye de sanada bana msjdan yardımcı olan herkese teşekkürler.umutlu tanimasamda seni seviyorum allah evladinla eşinle hayırlı ömürler versin.hakikaten ilk başta o desteğin olmasa bilgi paylaşımın olmasa bu kadar ilerleyemezdim

Oturdum canım nefes aldım derin bide sprey ayırıp orda açılıp kapanan yere sıkdim elimle ama iyice sıkdim çevresine de.ıkınarak ilerledim canım yandı bekledim yine ilerledim ilk denemede biraz aldım sonra biraz biraz telkin verdim hadi be dedim yap artık kuvvetli deli gibi ıkindim şimdi pozisyon olarak pek derine inemiyom çok afedersiniz gitgeli bugün yapabildik ben eşim hamle yapar diye korktum kendim yapdim ozelden n mesaj atın buradan detaylı anlayamıyorum.bide Rabbim nasip etti ya dua icden derin dua ettim elhamdülillah bu sıkıntı beni çok derinden etkilemişti ama şimdi hafifledim ve herkese fikir vermeye acigim

Canım benim tebrik ederim seni de.. dualarında bizi de unutma..

Hasbiyallahu la ilahe illahu aleyhi tevekkeltu ve huve rabbul arsil azim tesbihati var sabah akşam öğlen hep bunu ckin ve arzedin allaha yanlış yazdıysam gogleden anlamına bakın ötesi yok bu tesbihati gönülden çekin ben böyle yapdim ve allah yeter ya hiç birseey rabbime ağır gelmez

Sağolasın canım..ben de bol bol Rabbi yessir çekerim.

Sağolasın canım..ben de bol bol Rabbi yessir çekerim.
Bende yaptım onu yapın kolaylık duası bu inanın çok kotüydum bende ama bu gece sükur olsun ya allahım eşime karşı görevlerini yerine getrmem için bana yardım et ya Fettah ismiyle kolaylastir ya mücib isminle dualarimi kabul et ya latif isminle lütfet salâvat önemli peygamber efendim hizmetine duamı kabul et beni aşan bu durumda bana yardım et ya erhamerrahimin dedim

Bende yaptım onu yapın kolaylık duası bu inanın çok kotüydum bende ama bu gece sükur olsun ya allahım eşime karşı görevlerini yerine getrmem için bana yardım et ya Fettah ismiyle kolaylastir ya mücib isminle dualarimi kabul et ya latif isminle lütfet salâvat önemli peygamber efendim hizmetine duamı kabul et beni aşan bu durumda bana yardım et ya erhamerrahimin dedim

Canım benim ya duygulandım :(
Teslimiyet ne güzel bişey..

Kalbimiz temiz şekilde yapalım yahu deli gbi araştırdım duaların kabul olması için ne yapılır adabı nedir diye bilmediklerimi öğrendim Estağfurullah diyelim allaha hamd edelim elhamdülillah diyelim salâvat getirelim ve hacetimi ilettim yanı sükürler olsun

Canim çok çok tesekkur ederim sana bana ilk başta yapdigin yardımdan dolayı allah razı olsun.çok çok tebrik ederim bu siteye de sanada bana msjdan yardımcı olan herkese teşekkürler.umutlu tanimasamda seni seviyorum allah evladinla eşinle hayırlı ömürler versin.hakikaten ilk başta o desteğin olmasa bilgi paylaşımın olmasa bu kadar ilerleyemezdim
Ayyy canim benim ya duygulandirdin beni Allah senden de razi olsun inandin ve basardin cok sukur. Bir nebzede faydam.olduysa ne mutlu bana.

hepinize merhaba kızlar ,gizliden okuyordum yazdiklarinizi ve bugun bende yazmaya karar verdim. Belki derdime care olacak biri vardir.
3 aydır evliyim . esimle ilk denemelerimizde başarılı olamadık . aslında cesaretimi toplayıp bacaklarimi aciyorum fakat birleşme olmuyordu. Doktora gittik ve vajinusmus olmadigimi kalın kızlık zarından dolayı olduğunu söyledi . tabi çok uzulduk hemen o hafta ameliyat ve bir aylık bir iyileşme sureci..o surede ilacim vardı ince penis gibi bir aparat ile vajinama ilaç sıkıyordum ,bu hafta onunla ileri geri yaptım dahada ilerlettim başarabildim.
Doktoruma dün gittim iyilestigimi fakat suni penis ile tedavi seanslarina gitmem gerektiğini söyledi . halbuki bana vajinusmus olmadigimi ve kizlik zarimdan dolayi boyle oldugumu soylemişti...
muayenesinde isaret parmagini vajinama soktu tabi ben gormedigim icin hissetmedimde. Ama kendimi cok kotu hissettim yani esimle bu tur birlesme yasayamazken o yatakta doktorun boyle birsey yapmasi ..
Seanslarimda bu hafta başlayacak ve ben gitmek istemiyorum çünkü o yatakta emla krem ile suni penis yoluyla ilişkiye alıştırma yapmak istemiyorum . ama çok çaresiz hissediyorum kendimi.
Sanırım lafi çok uzattim , kızlar ne yapmalıyım ben vajinusmuyum yanı ince penis aparatiyla bunu basarabilmişken eşimle Dr a gitmeden deneyelim dedik irkiliyorum ama normal herhalde yenebilirim diye dusunuyorum ..ben seanslara baslamalimiyim yoksa bu bir para tuzagimi bilmiyorum bana yardımcı olursanız çok sevinirim .Allah hepimizin derdine derman bulsun İnsaallah

hepinize merhaba kızlar ,gizliden okuyordum yazdiklarinizi ve bugun bende yazmaya karar verdim. Belki derdime care olacak biri vardir.
3 aydır evliyim . esimle ilk denemelerimizde başarılı olamadık . aslında cesaretimi toplayıp bacaklarimi aciyorum fakat birleşme olmuyordu. Doktora gittik ve vajinusmus olmadigimi kalın kızlık zarından dolayı olduğunu söyledi . tabi çok uzulduk hemen o hafta ameliyat ve bir aylık bir iyileşme sureci..o surede ilacim vardı ince penis gibi bir aparat ile vajinama ilaç sıkıyordum ,bu hafta onunla ileri geri yaptım dahada ilerlettim başarabildim.
Doktoruma dün gittim iyilestigimi fakat suni penis ile tedavi seanslarina gitmem gerektiğini söyledi . halbuki bana vajinusmus olmadigimi ve kizlik zarimdan dolayi boyle oldugumu soylemişti...
muayenesinde isaret parmagini vajinama soktu tabi ben gormedigim icin hissetmedimde. Ama kendimi cok kotu hissettim yani esimle bu tur birlesme yasayamazken o yatakta doktorun boyle birsey yapmasi ..
Seanslarimda bu hafta başlayacak ve ben gitmek istemiyorum çünkü o yatakta emla krem ile suni penis yoluyla ilişkiye alıştırma yapmak istemiyorum . ama çok çaresiz hissediyorum kendimi.
Sanırım lafi çok uzattim , kızlar ne yapmalıyım ben vajinusmuyum yanı ince penis aparatiyla bunu basarabilmişken eşimle Dr a gitmeden deneyelim dedik irkiliyorum ama normal herhalde yenebilirim diye dusunuyorum ..ben seanslara baslamalimiyim yoksa bu bir para tuzagimi bilmiyorum bana yardımcı olursanız çok sevinirim .Allah hepimizin derdine derman bulsun İnsaallah
Ben de senin gbi ameliyat oldum ameliyat olana kdr kalın kızlık zarı girişte daha yer kapliyo diyo ameliyatı yapiyo sonra vaji tedavisi kardesim üzülme aparatla yapiyosan yarıdan basliyosun baştan değil sükret bence sabret ve dua et Azmet :)) sprey aliyosun canm önce sonra aparatla deniyosun egzersiz, burundan alıp ağızdan nefes verirken aynı zamanda kuvvetli ikiniyosun merak ettiklerini ben ve arkadaşlarım cvplayabiliriz inşallah canını sıkma allah yardımcımız olsun

doktorum emla krem ile seansa gel suni penis ile deneyecegiz sonra ilk iliskinizde onunla olacak dedi .
Peki sen zarın alındıktan sonra seanslara gittin mi canim ? Şuan ben gidip gitmeme konusunda tereddutteyim Mucize1210 Mucize1210

Emla krem ile olduktan sonra ona ihtiyacın yok ki. Sen ztn tek parmak almışsın bence devamını kendin getirebilirsin. Ama yine de sen bilirsin vebaline girmek istemem

Emla ile kendimizde deneyebiliriz aslında degilmi .yok canım ne vebali ben açıkçası Dr a o kadr masraf yapmaktan yana değilim, kimseyle de paylasamiyorum . tabi artık yiprandim bugün denedik sonuc hüsran . aslında dediğin gibi alıştırmaları kendim yapabilirim minikmino minikmino

doktorum emla krem ile seansa gel suni penis ile deneyecegiz sonra ilk iliskinizde onunla olacak dedi .
Peki sen zarın alındıktan sonra seanslara gittin mi canim ? Şuan ben gidip gitmeme konusunda tereddutteyim Mucize1210 Mucize1210
Bana öyle birşey demediler canm.kadın dogumcu himen dedi yüksek giirsli tam girişi kapliyo dedi et ki gerçekten öyleydi gerdiren bisi vardı hep parmak egz. Bile yapamiyodum diyodum herkesin parmak giriyo bnm girmiyo diye düşünüp aldirdim yaningirisim çok com ufakdi.parmak doktorun yapdi bi kaç kere kadın doguncu kasmiyodum eve geldim engel kalmadı diye dusunuyodum bi bakdim vajnusmus beynimiz onu engel acı verici bisi olarak goruyo ve kapatiyoz kendimizi en azından benm oyle

Back