Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Arkadaslar mumla calısmayı bıraktım iki parmak calısıyorum neden öyle yaptım onuda bilmiyorum ama bugunku egzersizimde iki parmagımı iki boguma kadar alabildim ve dün yaptıgım egzersizde kıl gibi kana benzer pempe sıvıyla karısık bisey akmıstı iç camasırıma zarımı zedelemiş olabilrmiyim ama hiç acı yoktu bugunde hiç acı hissetmedim ve daha rahat ilerleyebildim İnsallah bu iyi bi gelişmedir ve hiçbir kayganlastrıcı uyusturucu kullanmadan yapıyorum bu ve dün esimle biraz da olsa denemeye karar verdik girmese bile enazından yakınlasma düsüncesine biraz daha alısabilmek adına ama ben daha denerken esimden kaynaklı olarak kaldı denememiz ve sabah tekrar denedik ama cok kasılıyorum hemde cok gerildim hiç olmassa bası girsin yeter dedi ben ona bunu bile yapamıyorum cok uzuluyorum ya cok herkes bebek bebek diyo bende hep yalan söylemek zorunda kalıyorum esim istemiyor daha diyorum ama biliyorum oda cok istiyor ve esimin ailesinin bundan haberi yok söyle anneme o zman yapamadıgını gibi bi cümle kurdu söylemez biliyorum ama neden söyledi onuda anlamıyorum cokk üzgünüm ya cokkkk bitsin istiyorum artık bu kabus bi yandan hırs yapıyorum ama bi yandanda herseyi birakıp gitmek istiyorum esimi cok seviyorum ama cok agir geliyo artık ya cokkk :KK61::KK42:

Muhtemelen zar gitmiş, tebrik mi etsem bilemedim :)
Bende de çok önceleri olmuştu, parmak egzerisi yapmaya başlayınca kan vs gelmedi.
Zar dediğimiz şey oluk oluk kan getirecek bir şey değil, yanlış bir şey yapılmıyorsa veya herhangi bir fizyolojik aksaklık yoksa.
Kasılmayı ben de halledemedim. Egzersize tamam da penis ile deneyince vajina kasları istemsiz kasılıyor.

Kaç çeşit zar var. Zar vajina girişini çevreleyen et ince et yanı doktor benm kini çizdi yüksek duvarliydi yanı tam esimle deniyoduk girmiyo gerdiriyordu tam giriş kısmına denk gelen yerde et fazla kapliyodu aldirdim onu ama herkesin farklı bnm uçgun kanadı ama yara yanı açık yara oluyo kan o et parçası yirtildigi esnedigi için kaniyo bence ama canimiz ona yanmiyo bizim sadece kaniyo
Bence yanılıyosun ben saygın mizackadıoğluna gitmiştim hiçte öyle anlatmadı

Back