- 11 Temmuz 2014
- 10.909
- 17.543
- 498
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #205.901
İkiside olabilir dışına değilde içineHangi krem canım emla ve anestol pomad denedim yaramadı hi bisiye
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İkiside olabilir dışına değilde içineHangi krem canım emla ve anestol pomad denedim yaramadı hi bisiye
Yüzde beş canım krem ...sprey ona bin basar dene kesinlikleİkiside olabilir dışına değilde içine
Arkadaslar mumla calısmayı bıraktım iki parmak calısıyorum neden öyle yaptım onuda bilmiyorum ama bugunku egzersizimde iki parmagımı iki boguma kadar alabildim ve dün yaptıgım egzersizde kıl gibi kana benzer pempe sıvıyla karısık bisey akmıstı iç camasırıma zarımı zedelemiş olabilrmiyim ama hiç acı yoktu bugunde hiç acı hissetmedim ve daha rahat ilerleyebildim İnsallah bu iyi bi gelişmedir ve hiçbir kayganlastrıcı uyusturucu kullanmadan yapıyorum bu ve dün esimle biraz da olsa denemeye karar verdik girmese bile enazından yakınlasma düsüncesine biraz daha alısabilmek adına ama ben daha denerken esimden kaynaklı olarak kaldı denememiz ve sabah tekrar denedik ama cok kasılıyorum hemde cok gerildim hiç olmassa bası girsin yeter dedi ben ona bunu bile yapamıyorum cok uzuluyorum ya cok herkes bebek bebek diyo bende hep yalan söylemek zorunda kalıyorum esim istemiyor daha diyorum ama biliyorum oda cok istiyor ve esimin ailesinin bundan haberi yok söyle anneme o zman yapamadıgını gibi bi cümle kurdu söylemez biliyorum ama neden söyledi onuda anlamıyorum cokk üzgünüm ya cokkkk bitsin istiyorum artık bu kabus bi yandan hırs yapıyorum ama bi yandanda herseyi birakıp gitmek istiyorum esimi cok seviyorum ama cok agir geliyo artık ya cokkk![]()
Bi deneme yapayım dyorum :)Yüzde beş canım krem ...sprey ona bin basar dene kesinlikle
vemcaine canim spreyin adi@Zevc_inin Hatunu tatlım sprey in adını yazar misin bende aricam yarın. Birde merak ettiğim doktoruna sormusmuydun kullanmadan önce
Johnsons la denemiştim bende diğer markaları bilemem ama içerik aynıdırCansinsss beybii :)) dedin o da mi oyle
Bence yanılıyosun ben saygın mizackadıoğluna gitmiştim hiçte öyle anlatmadıKaç çeşit zar var. Zar vajina girişini çevreleyen et ince et yanı doktor benm kini çizdi yüksek duvarliydi yanı tam esimle deniyoduk girmiyo gerdiriyordu tam giriş kısmına denk gelen yerde et fazla kapliyodu aldirdim onu ama herkesin farklı bnm uçgun kanadı ama yara yanı açık yara oluyo kan o et parçası yirtildigi esnedigi için kaniyo bence ama canimiz ona yanmiyo bizim sadece kaniyo
Emlayı bilmemde ben anestol pomad sürüyodum içine bi zararını görmedim ama çok keskin bi uyuşma olmuyo spreyi burdaki çoğu arkadaş öneriyoBi deneme yapayım dyorum :)
Nasıl anlattı doktor daha iyi bilir tabi cnm anlat öğrenelimBence yanılıyosun ben saygın mizackadıoğluna gitmiştim hiçte öyle anlatmadı
İnternete bak şekilleri diye vajina girişini çevrelediği ni gorursn çok bilgm yok doktorumn söylediği kdrBence yanılıyosun ben saygın mizackadıoğluna gitmiştim hiçte öyle anlatmadı
Uzuun bir aradan sonra tekrar merhaba.. bebegimi dogurdum ve yeniden calismalara baslamak istiyorum nasipse. Hepiniz gibi benim de destege ihtiyacim var :)
Evet..vaji liyken hamile kalıp mi dogurdun :)
Evet..
KIZLAAARRR ÇOK ŞÜKÜRRRRHAMİLEYİMM
![]()