Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

İlk tam birlesmeden sonra regl oldum ve bugün 2. Denemeyi yaptik artk pns giriyor ama yinede hafif aci ve yanma kismi gecmis degil eger bunlari hissedyrsaniz gayet normal devam edin bugün esim oldukca fazla girip cikti ve iliski 20 dak kadr sürdü ama her girisini hissettm iliski sonrasi idrarimi yaparken bile yandi ama gidip gelme sirasnda hicbirsey hissetmyrsnz aci vs yok yani
Sende basardin demek ne kadar güzel ya arkadaşlar birer birer başarıyor darısı bizlere. Yenen kardeşler bize de dua edin

Vemcaine spreyi adı reçetesiz satiliyo onsekiz lira.allah onu çıkartmadan razı olsun.ilk birleşmemiz oldu bugün kafa olarak da uyusacagina inandirdim ıkındim ilk denediğimde başarılı olmusdum dün yapamamisdim ama bu akşam oldu :) rabbime sükürler olsun sprey etkisi gecince sancim oldu ama az.umarım düzenli bir şekilde olduğunu da yazarım başaran arkadaşlar burayı unutmayın lütfen :(

Temiz bi abdest alıp tertemiz dua edelim.hacet namazı teheccut namazı kilalim. Rabbim hamd edip sonra selavat getirelim.Estağfurullah diye tesbih cekelim ve allahdan isdeyelim.Rabbim kuluna merhamet ediyo yedi aydır cekiyodum bu akşam tam anlamıyla subanallah oldu.allahım lutfediyor temiz kalple azimle dua ile ve tabi sprey le deneyin arkadaşlar ben bu şekil yapdim buradaki bunları okuyan okumayan okuyup sesszi kalan tüm arkadaşlarım allah en yakın zamanda kabul etsin.

Temiz bi abdest alıp tertemiz dua edelim.hacet namazı teheccut namazı kilalim. Rabbim hamd edip sonra selavat getirelim.Estağfurullah diye tesbih cekelim ve allahdan isdeyelim.Rabbim kuluna merhamet ediyo yedi aydır cekiyodum bu akşam tam anlamıyla subanallah oldu.allahım lutfediyor temiz kalple azimle dua ile ve tabi sprey le deneyin arkadaşlar ben bu şekil yapdim buradaki bunları okuyan okumayan okuyup sesszi kalan tüm arkadaşlarım allah en yakın zamanda kabul etsin.

Tebrik ederimmm canımmm darısı bizlere inşallah

Vemcaine spreyi adı reçetesiz satiliyo onsekiz lira.allah onu çıkartmadan razı olsun.ilk birleşmemiz oldu bugün kafa olarak da uyusacagina inandirdim ıkındim ilk denediğimde başarılı olmusdum dün yapamamisdim ama bu akşam oldu :) rabbime sükürler olsun sprey etkisi gecince sancim oldu ama az.umarım düzenli bir şekilde olduğunu da yazarım başaran arkadaşlar burayı unutmayın lütfen :KK43:
Tebrik ederim maşallah darısı bizlere hangi pozisyonda basardiniz acaba ?

Canm hep aklimdasn ben benmde 1 hafta oldu sen ne asamadasin suan
Sağolasın cnm .valla biraz durgunluğa girdi egzersiz felan sınavlar var ilahiyat okuyorum.bu kez de annem ve kardeşim gelecek.onun için hazırlıklar. Morelimi mi bozmamaya çalışıyorum. Hayirlisi. Rabbim ne zaman nasip ederse.ama baş kısmı giriyor şimdilik az bi cesaret deyip o geldiğim noktayı da asarsam bitecek inşallah. Bide spreyi denemek istiyorum. Bulduk bi eczanade ama esimin işleri yoğun alamadı daha. Ne diim ki dualarim sizlerle bende dualarinizi bekliyorum. İyi ki bu kadinlar kulubunu bulmuş ve burdaki samimi insanlarla tanismisim. Ben arkadasliga ve arkadaşlıkta samimiyete çok önem veririm. Ve burdakilerden gerçekten allah razı olsun.en son yaşadığım o umutsuz bi care hickiriklarla ağlayan kız yok çok şükür daha gucluyum öncelikle Rabbim ve sizlerin sayesinde.bana destek olan olmayan herkesten razı olsun Rabbim ve mekanlariniz cennet olsun.esinizle sevdiklerinizle ve kucaklarinizda kuzucuklarinizla iki cihanda da mutluluk yakalarinizi birakmasin :))

Back