Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Gruba katılmak isteyen bana özel mesaj atsın lütfen. Akşam grubu kuracağım. İsteyen gelsin tabi zorlama yok zaten seçici olacağız siteye bazen erkeklerde üye oluyor biliyorsunuzki. O riski ne kadar indirgeyebilirsek o kadar iyi:KK66: Olur da öyle bişey olursa da peşini bırakmam rezil eder her yere şikayet ederim.:KK67: Burdaki amacımız birbirimize destek olmak ve bu sorundan bir an önce kurtulmak.

çok güzel söyledin canım. asla taviz yok! :KK9:

benim de adetime bikaç gün var. bakalım tekrar deneme yapabilecekmiyiz yoksa adet sonrasına mı kalacak. :\

Ben hiç parmak egzersiz i fln yapmadım zaten bana his olarak tuhaf geliyor yapamam sanırım parmak olayını o yüzden sprey ile direk pns ile deneyeceğim .daha önce kas gevşetici ile yarısına kadar almıştım bir kez bakalım sprey ile nasıl olacak. Çok yakıyor fln dendi biraz urktum açıkçası ama haftasonuna kadar adetim bitmiş olacak ve demeyecegim inşallah. . Ve inşallah olur çunki çok sıkıldım bu durumdan bebek istiyorum ama bunu halletmeden oda olmuyor ..

Ben hiç parmak egzersiz i fln yapmadım zaten bana his olarak tuhaf geliyor yapamam sanırım parmak olayını o yüzden sprey ile direk pns ile deneyeceğim .daha önce kas gevşetici ile yarısına kadar almıştım bir kez bakalım sprey ile nasıl olacak. Çok yakıyor fln dendi biraz urktum açıkçası ama haftasonuna kadar adetim bitmiş olacak ve demeyecegim inşallah. . Ve inşallah olur çunki çok sıkıldım bu durumdan bebek istiyorum ama bunu halletmeden oda olmuyor ..
ohooo canım sen de yarısı almışsın. spreyle olay biter :) hadi şimdiden gözünaydın. ;
yakmasına da takılma o kadar, yanınca üfle, rüzgar yap, geçiyo zaten hemencik.

ohooo canım sen de yarısı almışsın. spreyle olay biter :) hadi şimdiden gözünaydın. ;
yakmasına da takılma o kadar, yanınca üfle, rüzgar yap, geçiyo zaten hemencik.

Cnm yarısına alma olayını sadece 1 kere yaptım sonra korktum acimamasina rağmen durdurdum bir daha da alamadım hiç. Bakalım inşallah olur ya :)

Aaaa benden birtane daha :) bende asla parmak aparat falan yapamıyuorum. Dİrek eşli denemeye geçtim yarısına kadar giriyor orda kaldım bakalım devamı ne zaman gelecek

canım benim ya inan ben de duygulanıyorum sizler böyle şeyler yazdıkça. :) inşallah tamamen de yapabilirim de daha çok güzel şeyler yazabilirimm :) eşim dünden beri gidip gelip ''benim karım oldun, hahah benim oldun işte'' deyip şebeklik yapıyo hep :KK70:
diyorum dur daha tamamen olmadı :) o kadar kanı görünce o da tırstı biraz :KK70:
acıyo mu diyo? :KK70: ben ağlayınca acıyor sandı :)
oy benim kocam yaaa :KK200:
şükür namazı bile kıldık :) :KK200:
inşallah bi dahakine yine kolayca ve sorunsuzca tamamen olur.. :)
birbirimize destek oldukça daha da güçleniyoruz, ben bunu gördüm burda.
Ayyy Massallah size cifte kumrular :nazar: sprey bişey hssettryormu peki:KK48:

hangi kas gevseticiyi kullandin cnm

amiiin canım hayırlısı inşallah. vajinayı araladım tatlım, ilk bir fıs sıktım canım, bayağı yaktı. elimle biraz rüzgar yaptm, üflemeye çalştık falan. geçti ama hemen. sonra üç fıs daha sıktım. bi iki dk içinde uyuştu zaten. sonra penise kayganlaştrcı ve bebe yağı sürdüm bol bol. vajinaya da sürdüm. sonra euzü besmele çektim, yavaş yavaş kontrollü şekilde oturmaya başladım. derin derin nefes aldım, ıkına ıkına yarısını da geçtim. bayağı ilerleyince çıkarayım da bi daha yapayım dedim, çıkarınca işte kanama başladı, bayağı kan geldi. sonra da tırstım :KK70:
gerçekten uyuşuyor, sadece hafif bi baskı hissediliyor..
Hımm niye o kadar kan gelmiş ki çoğu diyor ya bir kaç damla diye.inşallah geriside gelir cnm tekrar tebrikler

Arkadaslar mumla calısmayı bıraktım iki parmak calısıyorum neden öyle yaptım onuda bilmiyorum ama bugunku egzersizimde iki parmagımı iki boguma kadar alabildim ve dün yaptıgım egzersizde kıl gibi kana benzer pempe sıvıyla karısık bisey akmıstı iç camasırıma zarımı zedelemiş olabilrmiyim ama hiç acı yoktu bugunde hiç acı hissetmedim ve daha rahat ilerleyebildim İnsallah bu iyi bi gelişmedir ve hiçbir kayganlastrıcı uyusturucu kullanmadan yapıyorum bu ve dün esimle biraz da olsa denemeye karar verdik girmese bile enazından yakınlasma düsüncesine biraz daha alısabilmek adına ama ben daha denerken esimden kaynaklı olarak kaldı denememiz ve sabah tekrar denedik ama cok kasılıyorum hemde cok gerildim hiç olmassa bası girsin yeter dedi ben ona bunu bile yapamıyorum cok uzuluyorum ya cok herkes bebek bebek diyo bende hep yalan söylemek zorunda kalıyorum esim istemiyor daha diyorum ama biliyorum oda cok istiyor ve esimin ailesinin bundan haberi yok söyle anneme o zman yapamadıgını gibi bi cümle kurdu söylemez biliyorum ama neden söyledi onuda anlamıyorum cokk üzgünüm ya cokkkk bitsin istiyorum artık bu kabus bi yandan hırs yapıyorum ama bi yandanda herseyi birakıp gitmek istiyorum esimi cok seviyorum ama cok agir geliyo artık ya cokkk :KK61::KK42:

Arkadaslar mumla calısmayı bıraktım iki parmak calısıyorum neden öyle yaptım onuda bilmiyorum ama bugunku egzersizimde iki parmagımı iki boguma kadar alabildim ve dün yaptıgım egzersizde kıl gibi kana benzer pempe sıvıyla karısık bisey akmıstı iç camasırıma zarımı zedelemiş olabilrmiyim ama hiç acı yoktu bugunde hiç acı hissetmedim ve daha rahat ilerleyebildim İnsallah bu iyi bi gelişmedir ve hiçbir kayganlastrıcı uyusturucu kullanmadan yapıyorum bu ve dün esimle biraz da olsa denemeye karar verdik girmese bile enazından yakınlasma düsüncesine biraz daha alısabilmek adına ama ben daha denerken esimden kaynaklı olarak kaldı denememiz ve sabah tekrar denedik ama cok kasılıyorum hemde cok gerildim hiç olmassa bası girsin yeter dedi ben ona bunu bile yapamıyorum cok uzuluyorum ya cok herkes bebek bebek diyo bende hep yalan söylemek zorunda kalıyorum esim istemiyor daha diyorum ama biliyorum oda cok istiyor ve esimin ailesinin bundan haberi yok söyle anneme o zman yapamadıgını gibi bi cümle kurdu söylemez biliyorum ama neden söyledi onuda anlamıyorum cokk üzgünüm ya cokkkk bitsin istiyorum artık bu kabus bi yandan hırs yapıyorum ama bi yandanda herseyi birakıp gitmek istiyorum esimi cok seviyorum ama cok agir geliyo artık ya cokkk :KK61:

Hayır canım sadece birazcık baskı hissediliyor.
Tebrik ederim cnm maşallah basarmişsiniz galiba cok sevindim spreyi bulamamistin nerden temin ettin ? Mutlulugunuz daim olsun insallah... Bende o baski hissi olusunca geri cekiliyorum iste ya da itiyorum adami ya suan regl im gecsin tekrar deneyecegiz insallah başaririz ya

Arkadaslar mumla calısmayı bıraktım iki parmak calısıyorum neden öyle yaptım onuda bilmiyorum ama bugunku egzersizimde iki parmagımı iki boguma kadar alabildim ve dün yaptıgım egzersizde kıl gibi kana benzer pempe sıvıyla karısık bisey akmıstı iç camasırıma zarımı zedelemiş olabilrmiyim ama hiç acı yoktu bugunde hiç acı hissetmedim ve daha rahat ilerleyebildim İnsallah bu iyi bi gelişmedir ve hiçbir kayganlastrıcı uyusturucu kullanmadan yapıyorum bu ve dün esimle biraz da olsa denemeye karar verdik girmese bile enazından yakınlasma düsüncesine biraz daha alısabilmek adına ama ben daha denerken esimden kaynaklı olarak kaldı denememiz ve sabah tekrar denedik ama cok kasılıyorum hemde cok gerildim hiç olmassa bası girsin yeter dedi ben ona bunu bile yapamıyorum cok uzuluyorum ya cok herkes bebek bebek diyo bende hep yalan söylemek zorunda kalıyorum esim istemiyor daha diyorum ama biliyorum oda cok istiyor ve esimin ailesinin bundan haberi yok söyle anneme o zman yapamadıgını gibi bi cümle kurdu söylemez biliyorum ama neden söyledi onuda anlamıyorum cokk üzgünüm ya cokkkk bitsin istiyorum artık bu kabus bi yandan hırs yapıyorum ama bi yandanda herseyi birakıp gitmek istiyorum esimi cok seviyorum ama cok agir geliyo artık ya cokkk :KK61:

Canım üzme kendini , hepimiz kasıyoruz mesela bir gün yarısı giriyorsa diğer gün anca ucu giriyor. Herşey beyinde bitiyor hazır olmayınca acıyor ilerlemiyor.Hepsi geçecek sen egzersiz yapabiliyomuşsun devam et bırakma.

Allah yardimciniz olsun bende suan kendimi köşeye sıkışmış kedi gibi hissediyrm çünkü evliligimin tehlikede olduğunu seziyorum esimin davranislarindan biran önce halletmem lazim insallah biz ve herkes basarir bu yükü atariz omuzlarimizdan bi yandan bu durumun verdigi stres öte yandan Allah korusun eşimi kaybetme düşüncesi sariyor kafami hicbiseye adepte olamiyorum hep aklimda kaygılar kaygılar kaygılar var Allah hepimizin yardimcisi olsun

Tebrik ederim cnm maşallah basarmişsiniz galiba cok sevindim spreyi bulamamistin nerden temin ettin ? Mutlulugunuz daim olsun insallah... Bende o baski hissi olusunca geri cekiliyorum iste ya da itiyorum adami ya suan regl im gecsin tekrar deneyecegiz insallah başaririz ya

Tamamen sayılmaz canım. Spreyi de sürekli bakıyoduk eczanelere. En sonunda bi yerde buldu eşim.

Canım üzme kendini , hepimiz kasıyoruz mesela bir gün yarısı giriyorsa diğer gün anca ucu giriyor. Herşey beyinde bitiyor hazır olmayınca acıyor ilerlemiyor.Hepsi geçecek sen egzersiz yapabiliyomuşsun devam et bırakma.
Çok sagol canım ya ne biliyim aslında eskiye göre cok yol katettim biliyorum ama gerilemekten korkuyorum bide baskı var üstümde kayınvalidemde cok iyi ama sürekli bebekten konu acılıyo her arayan bebek soruyor yüküm zaten cok agır dayanamıcam diyorum bazen esimi sürekli avutmaktan yoruldum bilmiyorum ya ilk zamanlardaki gibi uzuluyorum Allah razı olsun esim cok iyi neseli biri ama ben kendimi yılmıs hissediyorum suan bana dua edermsn :KK42:

Back