- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #205.881
Çok sagol canım ya ne biliyim aslında eskiye göre cok yol katettim biliyorum ama gerilemekten korkuyorum bide baskı var üstümde kayınvalidemde cok iyi ama sürekli bebekten konu acılıyo her arayan bebek soruyor yüküm zaten cok agır dayanamıcam diyorum bazen esimi sürekli avutmaktan yoruldum bilmiyorum ya ilk zamanlardaki gibi uzuluyorum Allah razı olsun esim cok iyi neseli biri ama ben kendimi yılmıs hissediyorum suan bana dua edermsn
Bende anlam veremedim :) inşallah birgün bizde kurtulacazMerak ettiğim bişey var: bu vajinismus olmayan bayanlar ilişkiye girince ilk gece, sonrasında ara veriyolar mı? Yoksa normal bi şekilde devam ediyolar mı?
Nasıl serbest bırakabiliyolar. Hiç mi tedirgin olmuyolar :/
Allah hepimizin yardımcısı olsun insallah gecicek cok huzursuzum Aslında ben motıvasyonumu düsürmeyi hiç sevmiyorum ama umutsuzlugum aldı basını gidiyor bugun insallah yarına güzel uyanırız esimle denedigim içinmi bilmiyorum bu hisettiklerimin sebebi yoksa esimin umutla heveslenmesimiAllah yardimciniz olsun bende suan kendimi köşeye sıkışmış kedi gibi hissediyrm çünkü evliligimin tehlikede olduğunu seziyorum esimin davranislarindan biran önce halletmem lazim insallah biz ve herkes basarir bu yükü atariz omuzlarimizdan bi yandan bu durumun verdigi stres öte yandan Allah korusun eşimi kaybetme düşüncesi sariyor kafami hicbiseye adepte olamiyorum hep aklimda kaygılar kaygılar kaygılar var Allah hepimizin yardimcisi olsun
Kayganlaştıtıcı kullanıyomusunuz? Tahriş olmuş olabilir mi?Merhaba , 1 parmak 2 boğum olarak çalışma yapıyorum ancak yanma hissi çok fazla oldu neden olmuş olabilir.
Bebek yağı kullanıyorumKayganlaştıtıcı kullanıyomusunuz? Tahriş olmuş olabilir mi?
Hım bebe yağı hemen emiliyor. Kayganlaştrcı da kullanın isterseniz.Bebek yağı kullanıyorum
Hım bebe yağı hemen emiliyor. Kayganlaştrcı da kullanın isterseniz.[/QUOT
Bi dahakine onunla deneyim. Mutlu oluyorum girince inşllah hepimiz bir an önce yeneriz
Aynen bende esimin hevesle olacagi umuduyla denemeye baslayip hüsranla sonuçlaninca ki yüz ifadesini yaşadığı hayal kırıklığını ve mutsuzlugunu gorununce kendimden nefret ediyorum o an onu üzdüğüm icinAllah hepimizin yardımcısı olsun insallah gecicek cok huzursuzum Aslında ben motıvasyonumu düsürmeyi hiç sevmiyorum ama umutsuzlugum aldı basını gidiyor bugun insallah yarına güzel uyanırız esimle denedigim içinmi bilmiyorum bu hisettiklerimin sebebi yoksa esimin umutla heveslenmesimi
Eltim yaşca küçük olmasina ragmen ilk gecede yapmıştı kanamasi da bayaMerak ettiğim bişey var: bu vajinismus olmayan bayanlar ilişkiye girince ilk gece, sonrasında ara veriyolar mı? Yoksa normal bi şekilde devam ediyolar mı?
Nasıl serbest bırakabiliyolar. Hiç mi tedirgin olmuyolar :/
Aynen bende esimin hevesle olacagi umuduyla denemeye baslayip hüsranla sonuçlaninca ki yüz ifadesini yaşadığı hayal kırıklığını ve mutsuzlugunu gorununce kendimden nefret ediyorum o an onu üzdüğüm icinama insallah bizde yenecegiz Allah'in izniyle umudumuzu kaybetmeden Rabbim'e sığınalım herzaman o isterse herşey olur bize de cesaret versin azim versin ve başarıya ulaştırsın inşallah Rabbim
Evet canım cok dogru söylüyosun umutsuz olmayalım Allaha sıgınalım insallah gecicek hepsi insallahAynen bende esimin hevesle olacagi umuduyla denemeye baslayip hüsranla sonuçlaninca ki yüz ifadesini yaşadığı hayal kırıklığını ve mutsuzlugunu gorununce kendimden nefret ediyorum o an onu üzdüğüm icinama insallah bizde yenecegiz Allah'in izniyle umudumuzu kaybetmeden Rabbim'e sığınalım herzaman o isterse herşey olur bize de cesaret versin azim versin ve başarıya ulaştırsın inşallah Rabbim
Eltim yaşca küçük olmasina ragmen ilk gecede yapmıştı kanamasi da baya
Küçük yaşta olanlar daha kolay yapıp daha çabuk hamile kalıyolar galiba
Amin canim isallah hepimiz yeneriz bende senin durumundayim benimde evliligim tehlikede kasimda biz esimle buyuk bi tartisma yasadik esim evden gitti ailesinin yanina bir hafta sonra geldi cok kotu bir durum yasadiklarimi unutamam esimin sabri tasmis durumda senin yasadiklarini anliyorum ayni seyleri bende yasiyorumAllah yardimciniz olsun bende suan kendimi köşeye sıkışmış kedi gibi hissediyrm çünkü evliligimin tehlikede olduğunu seziyorum esimin davranislarindan biran önce halletmem lazim insallah biz ve herkes basarir bu yükü atariz omuzlarimizdan bi yandan bu durumun verdigi stres öte yandan Allah korusun eşimi kaybetme düşüncesi sariyor kafami hicbiseye adepte olamiyorum hep aklimda kaygılar kaygılar kaygılar var Allah hepimizin yardimcisi olsun
BilmiyomYa sen pnsten daha neden korkuyosun ne güzel 3 4 parmağa gelmişsin. Eşin dövdü diye korkuyosun ve bunu da aşman zor eşinle konuşmayı denesen yine yapar mı aynı şeyi?
Saoltabiki. böylece ona güven kazanıyosun canım.
Rabbim yardimcimiz olsun cnm aynen benim esiminde sabri kalmadi önceleri iyiydi anlayisliydi ama onlar da insan sonucta ve sabırları tasiyor bi yerden sonra bizde cok gerginlikler yasadik ve yaşıyoruz zaman zaman bu iş hallolmadigi sürece de düzelmeyecek aksine daha kötüye gidecek Allah korusun insallah hersey daha kötüye gitmeden başaririz hepimizAmin canim isallah hepimiz yeneriz bende senin durumundayim benimde evliligim tehlikede kasimda biz esimle buyuk bi tartisma yasadik esim evden gitti ailesinin yanina bir hafta sonra geldi cok kotu bir durum yasadiklarimi unutamam esimin sabri tasmis durumda senin yasadiklarini anliyorum ayni seyleri bende yasiyorum
Hangi krem canım emla ve anestol pomad denedim yaramadı hi bisiyeBişey soracam vajina içine uyuşturucu krem sürsek ne olur acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?