Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

canım benim ya inan ben de duygulanıyorum sizler böyle şeyler yazdıkça. :) inşallah tamamen de yapabilirim de daha çok güzel şeyler yazabilirimm :) eşim dünden beri gidip gelip ''benim karım oldun, hahah benim oldun işte'' deyip şebeklik yapıyo hep :KK70:
diyorum dur daha tamamen olmadı :) o kadar kanı görünce o da tırstı biraz :KK70:
acıyo mu diyo? :KK70: ben ağlayınca acıyor sandı :)
oy benim kocam yaaa :KK200:
şükür namazı bile kıldık :) :KK200:
inşallah bi dahakine yine kolayca ve sorunsuzca tamamen olur.. :)
birbirimize destek oldukça daha da güçleniyoruz, ben bunu gördüm burda.
Tebrikler cnm ya bende çok sevindim.spreyle bende denemek istiyorum ama hala elime geçmedi. Kimi çok yakıyor almayın demişler ama ben göze aldım denicem inşallah. Peki içeri doğru mu skyr z spreyi nasıl kulkandin anlatabilir misin. Darısı hayırlı evlatlarin olur inşallah .yalnız üç bekle bence çünkü vajinanın kendisini toplaması onarmasi gerek yapmamanız sizin için daha hayirli olur

Tebrikler cnm ya bende çok sevindim.spreyle bende denemek istiyorum ama hala elime geçmedi. Kimi çok yakıyor almayın demişler ama ben göze aldım denicem inşallah. Peki içeri doğru mu skyr z spreyi nasıl kulkandin anlatabilir misin. Darısı hayırlı evlatlarin olur inşallah .yalnız üç bekle bence çünkü vajinanın kendisini toplaması onarmasi gerek yapmamanız sizin için daha hayirli olur

amiiin canım hayırlısı inşallah. vajinayı araladım tatlım, ilk bir fıs sıktım canım, bayağı yaktı. elimle biraz rüzgar yaptm, üflemeye çalştık falan. geçti ama hemen. sonra üç fıs daha sıktım. bi iki dk içinde uyuştu zaten. sonra penise kayganlaştrcı ve bebe yağı sürdüm bol bol. vajinaya da sürdüm. sonra euzü besmele çektim, yavaş yavaş kontrollü şekilde oturmaya başladım. derin derin nefes aldım, ıkına ıkına yarısını da geçtim. bayağı ilerleyince çıkarayım da bi daha yapayım dedim, çıkarınca işte kanama başladı, bayağı kan geldi. sonra da tırstım :D
gerçekten uyuşuyor, sadece hafif bi baskı hissediliyor..

amiiin canım hayırlısı inşallah. vajinayı araladım tatlım, ilk bir fıs sıktım canım, bayağı yaktı. elimle biraz rüzgar yaptm, üflemeye çalştık falan. geçti ama hemen. sonra üç fıs daha sıktım. bi iki dk içinde uyuştu zaten. sonra penise kayganlaştrcı ve bebe yağı sürdüm bol bol. vajinaya da sürdüm. sonra euzü besmele çektim, yavaş yavaş kontrollü şekilde oturmaya başladım. derin derin nefes aldım, ıkına ıkına yarısını da geçtim. bayağı ilerleyince çıkarayım da bi daha yapayım dedim, çıkarınca işte kanama başladı, bayağı kan geldi. sonra da tırstım :KK70:
gerçekten uyuşuyor, sadece hafif bi baskı hissediliyor..

Bir tek ben mi uyuşmadım yaaa :KK57:

canim.senin zedelenmen cok olmustur ondan cok yanmis olabilir bu spreyi dis doktorlari kullaniyomus bide dogum sonrasi dikis atarken sıkıyolarmis uyusmus olmasi lazim acaba senin yanmanin acisindan uyustugunu hissetmemis olabilir misin :110::110::110::110:

Yok yaaa yani girerken aynı acıyı hissettim sprey sıkmadan önce de öyleydi baya 4 5 kere de sıktım anlamadımki benimkinde sorun var herhalde :-)

nasıl uyuşmadın sen kız :) ben iki üç dk sonra ''kuşumun canı gitti sanki'' diye sayıklamaya başladım. :KK70:

Bende gitttttiiiiiiiii diyeee bağırdım:-) çok yaktııı yaaaaa bide uyuşmadım nasıl şeyse artık :-)

Yok yaaa yani girerken aynı acıyı hissettim sprey sıkmadan önce de öyleydi baya 4 5 kere de sıktım anlamadımki benimkinde sorun var herhalde :-)

Bende gitttttiiiiiiiii diyeee bağırdım:-) çok yaktııı yaaaaa bide uyuşmadım nasıl şeyse artık :-)

hahaha alemsin :D :D :D

Kızlar biz P Prrrenses ile whatsapp grubu kurup oradan motivasyonumuzu arttırmak birbirimize destek olmak istiyoruz bu sayfa sayesinde bir yere kadar gelebildik birbirimze destek olarak.Siteye her dk giremiyoruz çünkü tabi burayı da boş bırakmayacağız aynı şekilde devam edeceğiz. İsteyen olursa özel mesaj atabilir mi yoksa iki kişi birbirimizi motive edicez :)

Kızlar biz P Prrrenses ile whatsapp grubu kurup oradan motivasyonumuzu arttırmak birbirimize destek olmak istiyoruz bu sayfa sayesinde bir yere kadar gelebildik birbirimze destek olarak.Siteye her dk giremiyoruz çünkü tabi burayı da boş bırakmayacağız aynı şekilde devam edeceğiz. İsteyen olursa özel mesaj atabilir mi yoksa iki kişi birbirimizi motive edicez :)

evet arkadaşlar, her dk sitede olamıyoruz ama bu işi başarsak da burayı bırakmayız yine, çünkü bizi bizden başkası anlamaz. ben artık tamamen sıfır moddayken buraya katıldım. inanın motivasyonum tavan yaptı. burda herkes canla başla birbirine destek oluyor. sadece her an siteye giremiyoruz diye düşündük. ne dersiniz.?

evet arkadaşlar, her dk sitede olamıyoruz ama bu işi başarsak da burayı bırakmayız yine, çünkü bizi bizden başkası anlamaz. ben artık tamamen sıfır moddayken buraya katıldım. inanın motivasyonum tavan yaptı. burda herkes canla başla birbirine destek oluyor. sadece her an siteye giremiyoruz diye düşündük. ne dersiniz.?

Bende takip ediyorum çok fazla yorum yapmasamda hatta spreyi aldım fakat adetimin bitmesini bekliyorum ve söylediğiniz mantıklı bence arkadaşlar.

Devam et biraz daha sık bende geç uyusdum ikinci sıkdigimda elinle çevresine de dolandırıcılık canım uyusduruyor kendini de inandir

Yok canım ya uyuşmadım valla :( dışı biraz uyuştu hissettim de ama pns girerken aynı acı oldu hiç değişmedi:( Ama herkesinki bir değil bak arkadaşlar fayda görmüş sizde deneyin belki faydası olur

Bende takip ediyorum çok fazla yorum yapmasamda hatta spreyi aldım fakat adetimin bitmesini bekliyorum ve söylediğiniz mantıklı bence arkadaşlar.
benim de adetime bikaç gün var. bakalım tekrar deneme yapabilecekmiyiz yoksa adet sonrasına mı kalacak. :\

Gruba katılmak isteyen bana özel mesaj atsın lütfen. Akşam grubu kuracağım. İsteyen gelsin tabi zorlama yok zaten seçici olacağız siteye bazen erkeklerde üye oluyor biliyorsunuzki. O riski ne kadar indirgeyebilirsek o kadar iyi;) Olur da öyle bişey olursa da peşini bırakmam rezil eder her yere şikayet ederim.:KK67: Burdaki amacımız birbirimize destek olmak ve bu sorundan bir an önce kurtulmak.

Back