Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Canimmm hayırlı olsun inşallah başardın işte darısı başımıza .nasıl kullandın sprey bende alcam ya
Sağol ya. Tamamını almadan çok da sevinemedim :)
Spreyi 4 fıs sıktım . İlk bi kere sıktım, bayağı yaktı. Bekledim biraz geçsin diye. Sonra üç fıs daha sıktım. Bikaç dk içinde uyuştu. Ay çok tuhaf hissetmemek. Eşime diyorumki: kuşumun canı gitti sanki

Ayy allahım allahta seni güldürsun bu hastalık bizi ne hale soktu valla Rabbim kurtarsin hepimizi

Can'ım tebrik ederim çok sevindim zaten sorunumuz benziyordu seninle çok şükür sen de aştın artık. İkinci denemeniz daha kolay olacaktır Can'ım her ilişkide ilerleme oluyor daha rahat oluyorsun. İlkinde benim de tamamı girmemişti 4. De tamamı girdi. Git gele de o Zaman başlamıştık. 2. DenemeniZde yapabilirsiniz git gel Git gel yaptıkça alışıyorsun zaten. Tekrar tebrik ederim:)

Kızlar bugün Bişey okudum internette. Size de sormak istedim. Bu kullandığımız kayganlastiricilar Spermleri öldürüyormus ne kadar doğru acaba iyice korktum yaa
Ben yendiğimden beri kayganlaştırıcı kullanıyorum hala da öyle ve hamileyim. Ama hamile kalmak için kayganlaştırıcı miktarını azaltmıştım.

Benim ucu girdigi halde icine bosaliyor ama yinede hamile kalamadim
Hamile kalmak için yumurtlama günlerinize denk gelmesi lazım ben de hemen hamile kalamadım 3. Ay oldu. Adet bittikten sonra gün aşırı deneyin. Bir de ilişki sonrası ayaklarınızı biraz yüksekte tutup yarım saat yatın. Bir de kafanıza takmamaya çalışın stres yapmayın. Kayganlaştırıcının miktarını azaltın çok sürmeyin. İnşallah siz de hamile kalırsınız.

Çok çok sevindim senin adina.mutluluğun daim olsun canım içine de sıktınmi sprey nolur gelişmeleri yaz banada bize de ya aynı durumdaydik sen basardin maşallah subanallah allah bizede kismet etsin.vallahi hayattan koptum ya artık altı aydır müzik bile dinlemiyorum. İçine de sıktınmi ikindinmi nasıl devam ettirdi n o bizi kasan kısmı nasıl gecdin nolur yaz bizede (((

Canım benim ilk önce biraz parmak egzersizi yaptım. Sonra eşimle başladık. Penisle birleştirmeden önce sprey sıktım. İki dakikada uyuştu zaten. İçine sokmadım spreyin ucunu. Vajinayı hafif araladım, hani o ıkınıp bırakırken açılıp kapanan bişe görüyoruz ya, ona doğru sıktım. İlk fısta çok yaktı ama hemen geçti. Geçince üç fıs daha sıktım. Sonra euzü besmele çekip başladım. Yarısına kadar oluyodu zaten. Ama hiçbişey hissetmedim. Ikındım evet canım..ama ıkındığımda ordaki gevşemeyi hissedemedim. Ikınıp itikledim biraz daha. İnan hiçbişey hissetmedim. Yarısını geçti biraz. Sonra dedim hadi bi daha yapayım tamamen çıkarıp tekrardan girdireyim. Anaam çıkarınca kanları gördüm zaten. :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…