- 11 Ocak 2016
- 152
- 98
- 13
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #205.721
Her yerde yok sor büyük hastanelerin olduğu yerlere bak cnm bn öyle buldumYok ya bi bulamadım sprey. Yok eczanelerde.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Her yerde yok sor büyük hastanelerin olduğu yerlere bak cnm bn öyle buldumYok ya bi bulamadım sprey. Yok eczanelerde.
İnşallah cnm.hepimizde kurtulalım artık. %100 benim durumumda birisin. Şu an herkesin ve benimde yaptığım gibi egzersiz. Nefes ayna mum ve vajiyi kaSMA bunları düzenli yap sende ilerleme kaydedeciksin insallah
Canim ben johnsons baby nin bebe yagini kullaniyorumHangi bebe yağı adını yazarmisin tam konuda alayim bacim
aparatla yendim. 4 boy aparat vardı. en son boya kadar tamamen vajinaya ilerletebildim. sonrada ilişkiye girdim. aparat çok önemli. derin nefes alıyosun hepsini verirken aparatı popoya eğimli olarak ilerletiyosun canımCnm nas
cnm nasıl yendin vajiyi
uğraşıyorum canım. diyetisyene gittim. kiloda veriyorum. ama o kadar soğukki bnaOnun icin degil once kendin icin atağa geç sen lütfen pes etme sen vajinusmusun üstesinden gelmiş kadinsin bunu da basarirsin eminim seni oldugun gibi sevmeli her halinle böyle kırıcı olmamali tabi o ayri mesele ama sıkı bi diyet yap ve zayifla onun bu tavirlari hırslandirsin seni kendine bak güzelce ve her alanda bi değişim göster bastan aşağıya yenile kendini dedigim gibi oncelikle kendin icin yap bunu hem sen kendini cok daha iyi hissedersin hemde onu o söyledigi kırıcı sözler icin pişman et utandır onu bunu hakediyo fazlasıyla
Canim hangi sakinlestirici hapi kullandin bana ismini yazabilirmisinBende işe yarar mı onu da bilmyrum. Hap vermşti bana doktrum sakinleştrci. Bikaç gün içtm. Snra bıraktm.
Eczaneler de demedi hiç getiririz diye. Bi arkdş netten sipariş etmşti. Hangi siteden sipariş verdi acaba. Canım spreyin dursun, yine lazm olur sana. O yakması, tahrişlerden dolayıdır. O tahriş etmez..
Canımmmm modunu düsürme lütfennnn yapabilirsin bide spreyi dene ben 1 defa kullandim spreyi ama baya uyusturmustu.@ikihayat @huzurhuzur35
Teşekkür ederim arkadaşlar. Bulabilirsem artık bide sprey denicem. :/ modum düşmeye başladı sanki.![]()
Çok kaygan oluyomu yağ gibiC
Canim ben johnsons baby nin bebe yagini kullaniyorum
Modunu düşürme canım sen yolu yarıladın bende senin gibi kaldım orda zar gitti artık daha kolay olur dedi dr ama haftasonu bakacağım artık bir kaç gün yasak. Yarısındasın gerisi gerçekten cesaret galiba bende bi cesaret deneyeceğim
Canımmmm modunu düsürme lütfennnn yapabilirsin bide spreyi dene ben 1 defa kullandim spreyi ama baya uyusturmustu.
Xanax canım..doktorunla görüş öyle kullan ama.. yarım içiyodm ben.. haptan sonra zaten yarısına kadar gelebildim..sadece ucu giriyodu.. şmdi de yarıda kaldım.Canim hangi sakinlestirici hapi kullandin bana ismini yazabilirmisin
Canim spreyin ucunda hortumu vr zten onu vajina grisine sok 4 kere sıkyorm bn uyustryor szlio bi dakkada gecio.Spreyi bulduuukkk :)
Nasıl kullandığını yazar mısınız? Kullananlar..
Bn ilac fln kullnmiorm sprey sadece aynen yrisndan snra duvara carpiorumXanax canım..doktorunla görüş öyle kullan ama.. yarım içiyodm ben.. haptan sonra zaten yarısına kadar gelebildim..sadece ucu giriyodu.. şmdi de yarıda kaldım.
Canim spreyin ucunda hortumu vr zten onu vajina grisine sok 4 kere sıkyorm bn uyustryor szlio bi dakkada gecio.
Ben de bıraktım hapı zaten. Bakalım sprey işe yarayacak mı .Bn ilac fln kullnmiorm sprey sadece aynen yrisndan snra duvara carpiorum
Canım ne kadar zamanda uyuşuyor? Bide penisi de uyuşturuyor mu?Canim spreyin ucunda hortumu vr zten onu vajina grisine sok 4 kere sıkyorm bn uyustryor szlio bi dakkada gecio.
2 dk da uyusuyo cnmmCanım ne kadar zamanda uyuşuyor? Bide penisi de uyuşturuyor mu?