Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

İnşallah cnm.hepimizde kurtulalım artık. %100 benim durumumda birisin. Şu an herkesin ve benimde yaptığım gibi egzersiz. Nefes ayna mum ve vajiyi kaSMA bunları düzenli yap sende ilerleme kaydedeciksin insallah

parmak egzersizinden hiç hoşalnmıyorum ama faydasını gören arkadaslar var sanırım bende deneyecegim :) sanırım bir sorunumda denerken bir anda sıkılıp geri cekilmem acıdan ziyade bende panik atak etkisi yaratıyor o an acıdan cok korku hissediyorum :(

Onun icin degil once kendin icin atağa geç sen lütfen pes etme sen vajinusmusun üstesinden gelmiş kadinsin bunu da basarirsin eminim seni oldugun gibi sevmeli her halinle böyle kırıcı olmamali tabi o ayri mesele ama sıkı bi diyet yap ve zayifla onun bu tavirlari hırslandirsin seni kendine bak güzelce ve her alanda bi değişim göster bastan aşağıya yenile kendini dedigim gibi oncelikle kendin icin yap bunu hem sen kendini cok daha iyi hissedersin hemde onu o söyledigi kırıcı sözler icin pişman et utandır onu bunu hakediyo fazlasıyla
uğraşıyorum canım. diyetisyene gittim. kiloda veriyorum. ama o kadar soğukki bna

Bende işe yarar mı onu da bilmyrum. Hap vermşti bana doktrum sakinleştrci. Bikaç gün içtm. Snra bıraktm.
Eczaneler de demedi hiç getiririz diye. Bi arkdş netten sipariş etmşti. Hangi siteden sipariş verdi acaba. Canım spreyin dursun, yine lazm olur sana. O yakması, tahrişlerden dolayıdır. O tahriş etmez..
Canim hangi sakinlestirici hapi kullandin bana ismini yazabilirmisin

Modunu düşürme canım sen yolu yarıladın bende senin gibi kaldım orda zar gitti artık daha kolay olur dedi dr ama haftasonu bakacağım artık bir kaç gün yasak. Yarısındasın gerisi gerçekten cesaret galiba bende bi cesaret deneyeceğim

Olsa da kurtulsak artık ya :(

Arkdslar merablr sanrim bnm de hikayemi yazma vaktim geldi dün itibariyle vajinsmsu yendim sanrim :KK6: yani ikinci kez denemye henüz fırsat bulamadık ama geriye doncegmi zannetmyrum artık :):KK68: iki buçuk yıllık vajnsmsm bir buçuk yildrda burayı takip ediyorum bnm sorunum perine bölgesindeki gerginlik ve çatlama hissydi bikaç doktra gittim hep psikoljk olduğunu söylediler öyle olunca hiç yol alamadık defalarca egzersze başladım üç parmga geldim ama denemye geçince hep aynı şey oluyodu en Son bi doktrla tanstim hem fiziksel hem psikolojik arak beni tedavi etti seans ücreti 150 tl ydi 6 seans gittik perine bölgemı biraz açıp dikiş attı disklerm düzelince 3 seans hergün üst üste aparatla egzersiz yaptı kendisi ilk seansta én büyük boya kadar oldu ikinci seanstan gelince eşimle denedik ve oldu :KK68::KK68: çok şükür bundan sonrası için çok umutluyum darısı hepinizin başına bu sayfda bana her türlü destek olan bütün arkdslrma çok çok çok teşekkür ederim iyi ki varlar bn bicok şeyi onların sayesinde farkettim :KK68: suan kafama takılan bişey var dün sadece giriş oldu üç dört kez tekrar ettik girdiğinden emin olmak için tamamı olmasa da tamamna yakını girdi ama git gel yapmdk hiç acaba kolay olur mu ikincsi ne zaman norml bi ilişki yasayablrz sizce

Back