- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #205.781
2.de kanama olmasi normalmi canim bgn denedm ve kan..sızıBence bi problem olmaz ara verme cesaretin kırılmasin zaten artik kendini vajili olarak görme sende yendin hadi gözün aydın![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
2.de kanama olmasi normalmi canim bgn denedm ve kan..sızıBence bi problem olmaz ara verme cesaretin kırılmasin zaten artik kendini vajili olarak görme sende yendin hadi gözün aydın![]()
Bence bi problem olmaz ara verme cesaretin kırılmasin zaten artik kendini vajili olarak görme sende yendin hadi gözün aydın![]()
Çok teşekkür ederimm:)Canim supersn tebrikler iste bu kdr bnde denedim ikinciyi grdi ancak hala kaniyor kipkirmizi ve aci hssettim.biraz ara vercm zten acildi kapi
Efet canim ddgm gbi 4 kere sktm kan gldi bya doktrna srarmsn ikincide kanamsi normalmi dye.nsil gecrecz bu yrayi nsil kpanir iylesrÇok teşekkür ederimm:)
Spreyle mi yaptın sen de canım?
Şuan bile kan phtı varEfet canim ddgm gbi 4 kere sktm kan gldi bya doktrna srarmsn ikincide kanamsi normalmi dye.nsil gecrecz bu yrayi nsil kpanir iylesr
Aynn cnm öyle ne yapmm lazm senceCanm merhaba , birinin başka birinin hayatı hakkında yorum yapmasını, yorumlarıyla yön vermesini hiç doğru bulmuyorum, sanada içinde bulunduğun durumu bilmeden yorum yapmak istemem , ama sen 3-4 parmak gibi çok kalın şeyleri içine alabiliyorsun, pns korkum var demişsin ama bu korkun eşinin şiddet uygulamasından dolayı eşinden korkmandan olamazmı, ben bir parmağı zor becerirken sen uğraşmş çok daha kalınını yapmışsın, eşinin sana yapsanda yapmasanda sana şiddet uygulaması çok üzücü , bence bu durumu atlatamadığından eşimde denemekten korkmuşsun, yapamasakda bu şiddet görmemizi hakettiğimiz anlamına gelmez, sen bilirsin ama bu durumu keşke ailenle paylaşabilsen bunu yapamadığmz için davak yemeyi hak etmiyorz
Peki eşinde yaptımı bu aparatlarla egzerszaparatla yendim. 4 boy aparat vardı. en son boya kadar tamamen vajinaya ilerletebildim. sonrada ilişkiye girdim. aparat çok önemli. derin nefes alıyosun hepsini verirken aparatı popoya eğimli olarak ilerletiyosun canım
o kadar varsa bence bi kac gün bekle benim öyle kan falan olmadi ancak 2 yada 3 damla o da bana dr. dogum da bile zor yirtilir zarin cok sert dedi.Şuan bile kan phtı var
Eğer zarın tamamen bozulmamışsa o yüzden kanamış olabilir mi canım.?Efet canim ddgm gbi 4 kere sktm kan gldi bya doktrna srarmsn ikincide kanamsi normalmi dye.nsil gecrecz bu yrayi nsil kpanir iylesr
Hadi yaa. Allahım yardımcın olsun. :/o kadar varsa bence bi kac gün bekle benim öyle kan falan olmadi ancak 2 yada 3 damla o da bana dr. dogum da bile zor yirtilir zarin cok sert dedi.
Ilk yptgmzda icndeydi hepsi gidip gelebiliodu eşim kanadgi icn cikardi smdi gryo ama acili ve kanama oldu.nsil gececk sevniyorm ama uzgnum hlaEğer zarın tamamen bozulmamışsa o yüzden kanamış olabilir mi canım.?
Ilk yptgmzda icndeydi hepsi gidip gelebiliodu eşim kanadgi icn cikardi smdi gryo ama acili ve kanama oldu.nsil gececk sevniyorm ama uzgnum hla(
Bi doktora gözük istersen canım.Ilk yptgmzda icndeydi hepsi gidip gelebiliodu eşim kanadgi icn cikardi smdi gryo ama acili ve kanama oldu.nsil gececk sevniyorm ama uzgnum hla(
Bn ustteydim canim.Hangi pozisyon git gel yapdin cnm
Ayne n cnm bnmde öyle ben sadece hepsini aldım 2 dk bekledim cikardim zaten yapana kadar ilaç hafifledi. Gitgeli ilk yaptigindami yapabildi yoksa zaman gecdimiBn ustteydim canim.
Ayne n cnm bnmde öyle ben sadece hepsini aldım 2 dk bekledim cikardim zaten yapana kadar ilaç hafifledi. Gitgeli ilk yaptigindami yapabildi yoksa zaman gecdimi
Bikac gn denemcm yendm iylessn bkalm.Ilkinde ikinciyi ypamiormki tam acio kanama var npicm blmiorm