Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Bence bi problem olmaz ara verme cesaretin kırılmasin zaten artik kendini vajili olarak görme sende yendin hadi gözün aydın :KK9::KK9:

Şuan bi sızlama hissediyorum hala. Lavaboya gitmeye korkuyorum kan görcem diye :) yarınki durumuma göre bakarım artık , doktorumla da görüşür ona göre hareket ederim. Sağolasın canım ya :)

Canm merhaba , birinin başka birinin hayatı hakkında yorum yapmasını, yorumlarıyla yön vermesini hiç doğru bulmuyorum, sanada içinde bulunduğun durumu bilmeden yorum yapmak istemem , ama sen 3-4 parmak gibi çok kalın şeyleri içine alabiliyorsun, pns korkum var demişsin ama bu korkun eşinin şiddet uygulamasından dolayı eşinden korkmandan olamazmı, ben bir parmağı zor becerirken sen uğraşmş çok daha kalınını yapmışsın, eşinin sana yapsanda yapmasanda sana şiddet uygulaması çok üzücü , bence bu durumu atlatamadığından eşimde denemekten korkmuşsun, yapamasakda bu şiddet görmemizi hakettiğimiz anlamına gelmez, sen bilirsin ama bu durumu keşke ailenle paylaşabilsen bunu yapamadığmz için davak yemeyi hak etmiyorz
Aynn cnm öyle ne yapmm lazm sence

Kızlar spreyi sıktım o gergin yerde parmagimla sıkıp gezdirdim yattım uyuşması diye oturdum agladim eşime sarılıp sonra dedim sen otur kontrol bendeydi sonra baya baya ıkindim ve oturdum tabi çok cabaladim her pozisyonda bana ozelden yardım eden arkadaşların dediklerini denedim ilacdan eşim uyusdu elimle bi bakdim ana hepsi girmiş iki dakika bekle dedi eşim bekledim o uyusdu inanmadı bak bidaha yapacam dedim yapdim şimdi popomun üstüne oturamiyom çok ozur dilerim.sonra bekleyip cikardim ilacın etkisi geçene kadar zaten geçene kadar denedim acimaya başlayınca birakdim şimdi sorum hemen deneyimmi prezrvatf önerdiler arkadaşlar onnunlada olurmu aynı kayganlık sadece uç kısmına ayçiçek yağı surduk eşimin cikdi yanı genisledmi artık git gel falan nasıl yapacaz onu acaba

Back