- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #205.741
Ne kadar süre uyuşuk kalıyor peki? Uff heyecan bastı yaa inşallah olur :/2 dk da uyusuyo cnmmesin etkilenecektir onun icin önlemini alsin
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ne kadar süre uyuşuk kalıyor peki? Uff heyecan bastı yaa inşallah olur :/2 dk da uyusuyo cnmmesin etkilenecektir onun icin önlemini alsin
15-20 dk uyusuk kaliyo yani bende öyle olmustu cnm heyecanlanma heyecanlanirsan panikler yapamazsin dusunme ilk egzersizi yap sonra esinle birlikte ol.Ne kadar süre uyuşuk kalıyor peki? Uff heyecan bastı yaa inşallah olur :/
Canm merhaba , birinin başka birinin hayatı hakkında yorum yapmasını, yorumlarıyla yön vermesini hiç doğru bulmuyorum, sanada içinde bulunduğun durumu bilmeden yorum yapmak istemem , ama sen 3-4 parmak gibi çok kalın şeyleri içine alabiliyorsun, pns korkum var demişsin ama bu korkun eşinin şiddet uygulamasından dolayı eşinden korkmandan olamazmı, ben bir parmağı zor becerirken sen uğraşmş çok daha kalınını yapmışsın, eşinin sana yapsanda yapmasanda sana şiddet uygulaması çok üzücü , bence bu durumu atlatamadığından eşimde denemekten korkmuşsun, yapamasakda bu şiddet görmemizi hakettiğimiz anlamına gelmez, sen bilirsin ama bu durumu keşke ailenle paylaşabilsen bunu yapamadığmz için davak yemeyi hak etmiyorzNe yapmm lazm peki cnm benm egzersz yapabiliyom ama pens korkm var
Spreyle mi başarmıştnız siz?15-20 dk uyusuk kaliyo yani bende öyle olmustu cnm heyecanlanma heyecanlanirsan panikler yapamazsin dusunme ilk egzersizi yap sonra esinle birlikte ol.
esimle deneme yapmistim bi defa yaridan fazlasini almistim cnm.bisey hissetmiyosun sadece sakin ol. henüz yenmedimSpreyle mi başarmıştnız siz?
Ayyy Allahımm inşallah olur yaa.esimle deneme yapmistim bi defa yaridan fazlasini almistim cnm.bisey hissetmiyosun sadece sakin ol. henüz yenmedim
olur olacak sakin ol sen yarisini almıssin zaten aslında spreye bile ihtiyacın yok.Ayyy Allahımm inşallah olur yaa.
Yarısından öteye ilerletemiyorum bi türlü. Kaskatı kasılıyor. Bi kontrol edemedm. Acı oldu. Hareketsz kalınca penis de pıstıolur olacak sakin ol sen yarisini almıssin zaten aslında spreye bile ihtiyacın yok.
kuvvetlice ıkınmayi dene ben egzersiz yaparken öyle yapiyodun uzun süredir ıkınmaya bile gerek duymuyorum. bakalim esli nasil olacakYarısından öteye ilerletemiyorum bi türlü. Kaskatı kasılıyor. Bi kontrol edemedm. Acı oldu. Hareketsz kalınca penis de pıstı
Ayy nasıl olcak acaba yaa.
kuvvetlice ıkınmayi dene ben egzersiz yaparken öyle yapiyodun uzun süredir ıkınmaya bile gerek duymuyorum. bakalim esli nasil olacak![]()
2 dakikda uyusuyor peniside uyustryo prez..kullnin.Canım ne kadar zamanda uyuşuyor? Bide penisi de uyuşturuyor mu?
evet aparatla yapiyorum hergün oyun haline getirdim hatta kullandigim aparat p.... boyutunda korkum heyecanım hic bisey kalmadiYaa gerçekten mii. Ne güzel.
Evt ıkınarak yapıyorum hep..
evet aparatla yapiyorum hergün oyun haline getirdim hatta kullandigim aparat p.... boyutunda korkum heyecanım hic bisey kalmadi![]()
Canim dualarim ben ve benim gibi herkes icin Rabbim.bizlere eslerimize kadinlik görevimizi yerine getirmeyi nasip etsin. Sen yarisini almissin az bisey sabret devami.da gelsin hadi insallah vajili olarak son gecen olsun.Ay ne güzell
Dualarını bekliyorummm
Canim dualarim ben ve benim gibi herkes icin Rabbim.bizlere eslerimize kadinlik görevimizi yerine getirmeyi nasip etsin. Sen yarisini almissin az bisey sabret devami.da gelsin hadi insallah vajili olarak son gecen olsun.
Canom hayırlı haberler inşallahAyyyyy amin amin amiiiiinnnnn sağol canımm
Kızlar bugün Bişey okudum internette. Size de sormak istedim. Bu kullandığımız kayganlastiricilar Spermleri öldürüyormus ne kadar doğru acaba iyice korktum yaa
Canimmm hayırlı olsun inşallah başardın işte darısı başımıza .nasıl kullandın sprey bende alcam yaAy kızlar çok tuhaf duygular içerisindeyim. Spreyle deneme yaptık. Yarısını da geçtim penisin. Sonra dedim, tamamen çıkarıp tekrar yapayım. Ay bi çıkardım, kan. Bayağı kan geldi. Ama sprey hakikaten uyuşturuyor yaa :)
Ay keşke çıkarmadan tamamen alsaydım..ama kanı görünce tırstım :)
Çok kan gelince bi duygulandım. Gözlerim doldu. Eşim sarıldı bana."Sen şimdi benim karım mı oldun" dedi. Ben ağladım. :)
Sonra doktoruma sordum hemen, zarın gittiğini söyledi. Karmakarışığım şuan. :)
Ara vermeden tamamını almak için yarın tekrar deneme yapmak istiyorum. Bi sakıncası olmaz dimi?