Merhaba.Ben 2 sene once 3 aylik evliyken Hera Kadin Sagligi Merkezinde 4 gunde yendim.Tedavi ücretini karsilayamayacak olanlari anlayabilirim.Herkesin maddi imkani isi gucu borcu harci bir degil.Ama Heraya gidip tedavi olup burada Herayi onerenleri sert bir dille elestirmeyin.Belki bu oneriyi degerlendirip tedavi olup kurtulacaklarin vebalini almayin.Cunku herkesin evliligi vajinismus hastaligini evde bir gün kendi imkanlariyla yenebilecekleri umuduyla uzun surmeyebiliyor.ciftler bu hastalik yuzunden yipranip bosanabiliyorlar ya da yillar sonra gerceklesen birlesmelerin bir tadi istegi kalmayabiliyor.Insanlarin duygulariyla oynayip paralarini alan onca sozde tedavi merkezi haci hoca var.hera sizi tedavi etmeden birakmiyor.yuzde yuz garanti ediyor.Sözun kisasi malesef ki bu isi ucretsiz yapan hayir kurumlari yok.Devlet hastanelerinde de her bir hastaneye ayrilan terapi yontemi ve suresi belli ki bir insanin vajinismus olmasini istiyorsaniz ona parmak egzersizi yaptirin derim.vajinal muayene olurum;asilama oldum ve bir de hsg denilen rahim filmi cektirdim(anestezisiz) parmak egzersizi bana cok itici gelir.Ama yapabilenleri takdir ve tebrik ediyorum.Bu sıkıntiyi yasayan herkesin bir an once kurtulmasi dilegimle.