- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #205.761
Arkadaşlar ben kayganlastirici kullanarak yarısını bile alamadan hamile kaldım genel bir yargı var ama bence öyle değil.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sağol ya. Tamamını almadan çok da sevinemedim :)Canimmm hayırlı olsun inşallah başardın işte darısı başımıza .nasıl kullandın sprey bende alcam ya![]()
Ayy allahım allahta seni güldürsunSağol ya. Tamamını almadan çok da sevinemedim :)
Spreyi 4 fıs sıktım . İlk bi kere sıktım, bayağı yaktı. Bekledim biraz geçsin diye. Sonra üç fıs daha sıktım. Bikaç dk içinde uyuştu. Ay çok tuhaf hissetmemek. Eşime diyorumki: kuşumun canı gitti sanki![]()
Eczaneden canım..doktorunla görüşmeden kullanma istersen. Bebeğe zararı olur mu diye iyice öğren.Bende merak ediyorum arkadaşlar bu spreyi nerden alıyorsunuz adı nedir ve bebeğe zararı olabilecek birseymidir
Ayy allahım allahta seni güldürsunbu hastalık bizi ne hale soktu valla Rabbim kurtarsin hepimizi
Can'ım tebrik ederim çok sevindim zaten sorunumuz benziyordu seninle çok şükür sen de aştın artık. İkinci denemeniz daha kolay olacaktır Can'ım her ilişkide ilerleme oluyor daha rahat oluyorsun. İlkinde benim de tamamı girmemişti 4. De tamamı girdi. Git gele de o Zaman başlamıştık. 2. DenemeniZde yapabilirsiniz git gel Git gel yaptıkça alışıyorsun zaten. Tekrar tebrik ederim:)Arkdslar merablr sanrim bnm de hikayemi yazma vaktim geldi dün itibariyle vajinsmsu yendim sanrimyani ikinci kez denemye henüz fırsat bulamadık ama geriye doncegmi zannetmyrum artık :)
iki buçuk yıllık vajnsmsm bir buçuk yildrda burayı takip ediyorum bnm sorunum perine bölgesindeki gerginlik ve çatlama hissydi bikaç doktra gittim hep psikoljk olduğunu söylediler öyle olunca hiç yol alamadık defalarca egzersze başladım üç parmga geldim ama denemye geçince hep aynı şey oluyodu en Son bi doktrla tanstim hem fiziksel hem psikolojik arak beni tedavi etti seans ücreti 150 tl ydi 6 seans gittik perine bölgemı biraz açıp dikiş attı disklerm düzelince 3 seans hergün üst üste aparatla egzersiz yaptı kendisi ilk seansta én büyük boya kadar oldu ikinci seanstan gelince eşimle denedik ve oldu
çok şükür bundan sonrası için çok umutluyum darısı hepinizin başına bu sayfda bana her türlü destek olan bütün arkdslrma çok çok çok teşekkür ederim iyi ki varlar bn bicok şeyi onların sayesinde farkettim
suan kafama takılan bişey var dün sadece giriş oldu üç dört kez tekrar ettik girdiğinden emin olmak için tamamı olmasa da tamamna yakını girdi ama git gel yapmdk hiç acaba kolay olur mu ikincsi ne zaman norml bi ilişki yasayablrz sizce
Benim ucu girdigi halde icine bosaliyor ama yinede hamile kalamadimArkadaşlar ben kayganlastirici kullanarak yarısını bile alamadan hamile kaldım genel bir yargı var ama bence öyle değil.
Ben yendiğimden beri kayganlaştırıcı kullanıyorum hala da öyle ve hamileyim. Ama hamile kalmak için kayganlaştırıcı miktarını azaltmıştım.Kızlar bugün Bişey okudum internette. Size de sormak istedim. Bu kullandığımız kayganlastiricilar Spermleri öldürüyormus ne kadar doğru acaba iyice korktum yaa
Hamile kalmak için yumurtlama günlerinize denk gelmesi lazım ben de hemen hamile kalamadım 3. Ay oldu. Adet bittikten sonra gün aşırı deneyin. Bir de ilişki sonrası ayaklarınızı biraz yüksekte tutup yarım saat yatın. Bir de kafanıza takmamaya çalışın stres yapmayın. Kayganlaştırıcının miktarını azaltın çok sürmeyin. İnşallah siz de hamile kalırsınız.Benim ucu girdigi halde icine bosaliyor ama yinede hamile kalamadim![]()
Ay kızlar çok tuhaf duygular içerisindeyim. Spreyle deneme yaptık. Yarısını da geçtim penisin. Sonra dedim, tamamen çıkarıp tekrar yapayım. Ay bi çıkardım, kan. Bayağı kan geldi. Ama sprey hakikaten uyuşturuyor yaa :)
Ay keşke çıkarmadan tamamen alsaydım..ama kanı görünce tırstım :)
Çok kan gelince bi duygulandım. Gözlerim doldu. Eşim sarıldı bana."Sen şimdi benim karım mı oldun" dedi. Ben ağladım. :)
Sonra doktoruma sordum hemen, zarın gittiğini söyledi. Karmakarışığım şuan. :)
Ara vermeden tamamını almak için yarın tekrar deneme yapmak istiyorum. Bi sakıncası olmaz dimi?
Çok çok sevindim senin adina.mutluluğun daim olsun canım içine de sıktınmi sprey nolur gelişmeleri yaz banada bize de ya aynı durumdaydik sen basardin maşallah subanallah allah bizede kismet etsin.vallahi hayattan koptum ya artık altı aydır müzik bile dinlemiyorum. İçine de sıktınmi ikindinmi nasıl devam ettirdi n o bizi kasan kısmı nasıl gecdin nolur yaz bizede(((
Canımmmmmmmm sen artık yendin Allahin izniyle cooooooook mutlu oldumSadece çok az bi baskı hissettim. İnşallah tamamını da alırsam bu iş bitmiştir. Allahım 4 ay neler çektim![]()
Canımmmmmmmm sen artık yendin Allahin izniyle cooooooook mutlu oldum![]()
Ay kızlar çok tuhaf duygular içerisindeyim. Spreyle deneme yaptık. Yarısını da geçtim penisin. Sonra dedim, tamamen çıkarıp tekrar yapayım. Ay bi çıkardım, kan. Bayağı kan geldi. Ama sprey hakikaten uyuşturuyor yaa :)
Ay keşke çıkarmadan tamamen alsaydım..ama kanı görünce tırstım :)
Çok kan gelince bi duygulandım. Gözlerim doldu. Eşim sarıldı bana."Sen şimdi benim karım mı oldun" dedi. Ben ağladım.:)
Sonra doktoruma sordum hemen, zarın gittiğini söyledi. Karmakarışığım şuan. :)
Ara vermeden tamamını almak için yarın tekrar deneme yapmak istiyorum. Bi sakıncası olmaz dimi?[/QUOTE
Tatlisko simdi esitlendik aldım :)))))ama iki dakika bejletip geri cekdim ilacın etkisi geçince manyak bi gergin balonun sönmesi gibi sprey ve uygun pozisyon lazım iki dakika bekledim ve hemen çıkarttım ilerledim dune gore bi bakdim elimle sondayim şok oldum ama git gel yapamadim hemen buraya kostum kardeşlerim allahım herkesin tamamına erdirsin yarinmi deneyim ne zaman deneyim
Bence bi problem olmaz ara verme cesaretin kırılmasin zaten artik kendini vajili olarak görme sende yendin hadi gözün aydınAyyy gerçekten miii canım benim yaaa burda benim motivem tavan yaptı..sizlerin desteğiyle Allahın izniyle.. :)
Sence yarın bi problem olur mu?
Benim ucu girdigi halde icine bosaliyor ama yinede hamile kalamadim[/QUOT
Boşalınca tuvalete gitme e hemen ayaklarını tavana dik inşallah hepimize hayırlı sağlıklı sıhhatli bebekler hayatlar inaniyorum
Canim supersn tebrikler iste bu kdr bnde denedim ikinciyi grdi ancak hala kaniyor kipkirmizi ve aci hssettim.biraz ara vercm zten acildi kapiSadece çok az bi baskı hissettim. İnşallah tamamını da alırsam bu iş bitmiştir. Allahım 4 ay neler çektim![]()