Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

var canım benim benim zarım esnekmiş egzersizlerde hiç kanamam olmadı deneme yaparken beni zorlardı yanardı hafif sızlama yapardı hamile kaldım normal doğum yaptım doğumdan sonra zarım gittiği için daha rahat olmuştu zira doğumdan sonra yendim vajinismusu canım :KK52:
aa gercektenmi..bnmde ne egzersizlerde nede yaparken kanadi simdi bazen yeterince islaklik olmazsa falan biraz zorluyo kafama takilmishti..normal dogum yaptin demek..rahatladim valla canim cok sagol yazdigin icin

aa gercektenmi..bnmde ne egzersizlerde nede yaparken kanadi simdi bazen yeterince islaklik olmazsa falan biraz zorluyo kafama takilmishti..normal dogum yaptin demek..rahatladim valla canim cok sagol yazdigin icin
Bende sizin gibi esimle egzersiz yaptim cift parmak da zarim gitti kanamam oldu 4-5 gun ara verdik o zaman biraz zorlansam da kanamadan sonra bile cok canim yanmamisti gecen gun ikinci egzersiz denemesinde daha gergindim izin vermedim bu sefer cift parmaga halbu ki daha once girdiğini biliyrm zarim da gitti ama cok kasıldım yine regl im dan 1 gun once denemistik belki onun gerginligiydi bilmiyrm ama siz esinizle cift parmak denemesinden sonra mi iliski gerceklestirdiniz? Regl im bitince tekrar deneyecegim umarim basarili oluruz

Canım seni tebrik ederim:) herkes yendi bi ben kaldım valla :)ama bence bi kez sonuna kadar kendin yap o zaman yendiğini görürsün
Canımm yanlız degilsin bende hala yerimde sayıklıyorum araya o su bu giridi diye mumda takılı kaldım insallah yeneriz ya hala 2 parmagımı rahatlıkla alamıyorum ama üzülmeyelim İnsallah yenıcez bu arada yenen arkadaslarımı tebrik ediyorummmmmm:KK5::KK28:

Kizlar merhaba basardiiiiiik :KK56:
Evlendigimden beri burayi okuyodum en sonunda gecen hafta buraya yazdim. Cumku 4 aylik evliyim ve tam birlesme yasayamamistik esimle. Belli bir yere gelince yanma hissinden dolayi esimi itiyordum. Amaa dun geceeeee basardik :KK52:o kadar sikintiliydim ki belki de 10 defa denedik ama pes etmedim en sonunda hic denemedigimiz farkli bir pozisyonda denedik inanin hic acimadi meger yon olarak yanlis yapiyormusuz. Pns tam girdiginde inanamadim şok oldum ve ilk defa yapmamizaa ragmen gel git yaparken hic acimadi. Kayganlastirici olarak 4 aydir durex deniyorduk ama o faydali olmadi. Tavsiye uzerine ky jel diye bir kayganlastirici ile basardik coook mutluyum en kisa zamanda burdaki herkes bu sorunu asar insallah.
Pes etmeyin ve korkmayin sadece rahat oldugunuz pozisyonu bulun ve vazgecmeyinn
Tebrik ederim canımmm Massallah :nazar::nazar::nazar::KK200:hangi pozisyondu acaba

Bende zar gitmesine ragmen dun aksam cok gerildim bugun de adet oldum bilmiyrm belki de onun etkisiyle ni de sanırım zeytinyagi da cok kullaninca yakiyor ya asitli ya belki ondan o kadar yanmam oldu bilmiyrm
Canım zetin yagını bir kac dakıka ısıtp asitinden ayırd edebilirsin istersen ama ıstıktan sonra tamamen sogumasını bekle ve kapaklı bişeyin içinde muhafaza et

Kızlar merhaba RABBİME ŞÜKÜRLER OLSUN bende kurtuldum artık bu hastalıktan çok mutluyum huzurluyum... Sizlere tavsiyem hiç korkmayın cesaretli olun hiç korkulacak bişey yok ilk önce Allah'a dua edin sonra kendinize güvenin ve tabiki eşinizede güvenin... Burda Dr reklamı yapan insanlarada kafanızı takmayın bütün olumsuzlukları atın kafanızdan eğer size destek olmak istese zaten böyle şeyler yazmazlar buraya... Ben egzersizle yendim eşimin serçe parmağıyla başladım oraya dokunamıyodum bile parmak girince çok sevindim sonra işaret parmağını aldım sonra orta parmağını sonrada iki parmak aldım oraya eşimin parmağı giriyorsa p... niye girmesinki ilk denemede olmadı ama yılmadım üç dört denemeden sonra oldu eşim girdi dediğinde inanmadım yalan söyleme dedim ve baktığımda olmuştu mutluluktan havaya uçtuk ikimizde ve ben eşime çok teşekkür ediyorum bana böyle anlayışlı sakin davranmasına onu çok seviyorum :KK200: bu hastalığın en kötü yanıda kimseye anlatamamak içindeki derdi anlatamamak bu sayfayı bulduğumda burdaki yazılanları okuduğumda yapanlar nasıl yapıyo ucunda ölüm yok ya dedim ve burda bi kaç arkadaşla yazışarak bu sorundan kurtuldum Allaha şükürler olsun ki... Şimdi dualarım hep sizinle Rabbim sizide kurtarsın banada bi evlat nasip etsin inşallah... Soru sormak isteyen arkadaşlar mesaj atabilir elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım... ALLAH YARDIMCINIZ OLSUN:KK9::KK200::anneadayı::nazar:

Kızlar merhaba RABBİME ŞÜKÜRLER OLSUN bende kurtuldum artık bu hastalıktan çok mutluyum huzurluyum... Sizlere tavsiyem hiç korkmayın cesaretli olun hiç korkulacak bişey yok ilk önce Allah'a dua edin sonra kendinize güvenin ve tabiki eşinizede güvenin... Burda Dr reklamı yapan insanlarada kafanızı takmayın bütün olumsuzlukları atın kafanızdan eğer size destek olmak istese zaten böyle şeyler yazmazlar buraya... Ben egzersizle yendim eşimin serçe parmağıyla başladım oraya dokunamıyodum bile parmak girince çok sevindim sonra işaret parmağını aldım sonra orta parmağını sonrada iki parmak aldım oraya eşimin parmağı giriyorsa p... niye girmesinki ilk denemede olmadı ama yılmadım üç dört denemeden sonra oldu eşim girdi dediğinde inanmadım yalan söyleme dedim ve baktığımda olmuştu mutluluktan havaya uçtuk ikimizde ve ben eşime çok teşekkür ediyorum bana böyle anlayışlı sakin davranmasına onu çok seviyorum :KK200: bu hastalığın en kötü yanıda kimseye anlatamamak içindeki derdi anlatamamak bu sayfayı bulduğumda burdaki yazılanları okuduğumda yapanlar nasıl yapıyo ucunda ölüm yok ya dedim ve burda bi kaç arkadaşla yazışarak bu sorundan kurtuldum Allaha şükürler olsun ki... Şimdi dualarım hep sizinle Rabbim sizide kurtarsın banada bi evlat nasip etsin inşallah... Soru sormak isteyen arkadaşlar mesaj atabilir elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım... ALLAH YARDIMCINIZ OLSUN:KK9::KK200::anneadayı::nazar:
Massallah canımmm sana insallah hayat boyu bir daha üzülmessin tebrik ederimmm:nazar::nazar::nazar::KK200: bizlerede dua edermisin yenmek istiyorum artık

Arkadaslar size birsey söylemek istiyorum nacizane evlilik demek illaki cocuk demek degildir hele ki yasim gecti seks yapamyrm bari cocugum olsun mantigini ben gercekten anlamyrm cocugunuza verebilcekleriniz onun gelecegi icin sizinde aile hayatiniz örnek olmali ve aci cekerek bircok sorun yasadiginiz cinsel hayatinizi düzenlemeden bebek sahibi olmak bana yanlis geliyor, esi kullanmak gibi geliyor cogumuzun esi oldukca anlayisli adam hicbir cinsel hayat yasayamadan esine birkere tam anlamiyla zevkle yaklasamadan cocuk sahibi olucak ve ondan sonra ise o kadinin hayati tamamen cocuk olucak ve o es baskalarinda mutlulugu arycak , dün evlerine gittgm bir cifttn evlenir evlenmez cocujlari olmus 4 yildr evliler görünrde hicbir sknti yok ama adam nerdeyse her hafta sonu bir kadinla birlikte ve bunu kadin bilmyr cok aci degil mi bu yüzden esinizi kendinizi her yönden tatmin
etmeden cocuk demeyin vajinusmusu daha fazla ertelemeyim ailelerin ne dedigi komsunun köylünün ne dedeigini takmayn birakin sizi kisir sansinlar ne olur ki
valla canım bizdede eşim beni kullanıyor. vajinismusu yendim. ama ilginç bir şekilde eşim sexe çok istekli değil. sadece yumurtlama döneminde benimle sex yapıyorki çocuk olsun diye. onun dışında asla yapmıyor. yaklaşık 23 defa birlikte olduk. hiçbirindede zevk almadım. ayrıca eşim işi bitince beni yatakta bırakıp gidiyo. hamilede kalamıyorum. o kadar üzgünümki kendimi bir malmış gibi hissediyorum :KK43:

valla canım bizdede eşim beni kullanıyor. vajinismusu yendim. ama ilginç bir şekilde eşim sexe çok istekli değil. sadece yumurtlama döneminde benimle sex yapıyorki çocuk olsun diye. onun dışında asla yapmıyor. yaklaşık 23 defa birlikte olduk. hiçbirindede zevk almadım. ayrıca eşim işi bitince beni yatakta bırakıp gidiyo. hamilede kalamıyorum. o kadar üzgünümki kendimi bir malmış gibi hissediyorum :KK43:

Hiç konuşmaya çalıştın mı canım? Yensen bir dert yenmesen bir dert :( üzülme canım düzelir ya zor dönemler geçirdiniz belki ondandır düzelir zamanla

Hiç konuşmaya çalıştın mı canım? Yensen bir dert yenmesen bir dert :KK43: üzülme canım düzelir ya zor dönemler geçirdiniz belki ondandır düzelir zamanla
konuştum canım kaç kere dile getirdim. isteği yokki. zamanında yaşamış yaşayacağını şimdide yaşı olmuş 38. ihtiyaç duymuyo demekki. ya ben bu dönemde çok kilo aldım bana sürekli akrep nalan der. başkalarının karılarından bahsederkende hep ne kadar güzel genç diye bahseder. adam beni beğenmiyo anlıycan. daha 6 aylık evliyiz ama sanki 30 yıllık evliymişiz gibi muamele yapıyo bana. diyet yapıyorum kiloda veriyorum ama daha çok yolum var. ben 35 yaşındayım bana hep yaşlısın der menapozamı girdin acaba der.daha neler içimi bir döksem

23 defa birlite olduysanız 6 ay için hiç fena degil ama 2-3 defa olduysanız tabiki sıkıntı seninle öyle konusması seni begenmemesi sadece çocuk için sana yaklasması senin içinde hiç iyi degil seninde psikolojini bozar ki bu , bir yardım almayı denesen tabi bu ülkede her seyde çözüm ilaca dayatıldıgı için iyi bir psikolojik destek bulmak cok zor , ne biliyim seni hic mi arzulamıyor? sana nasıl davranıyor normal zamanlarda dısarıda seninle yürürken falan

konuştum canım kaç kere dile getirdim. isteği yokki. zamanında yaşamış yaşayacağını şimdide yaşı olmuş 38. ihtiyaç duymuyo demekki. ya ben bu dönemde çok kilo aldım bana sürekli akrep nalan der. başkalarının karılarından bahsederkende hep ne kadar güzel genç diye bahseder. adam beni beğenmiyo anlıycan. daha 6 aylık evliyiz ama sanki 30 yıllık evliymişiz gibi muamele yapıyo bana. diyet yapıyorum kiloda veriyorum ama daha çok yolum var. ben 35 yaşındayım bana hep yaşlısın der menapozamı girdin acaba der.daha neler içimi bir döksem

Yaş ilerleyince maalesef bazı erkekler böyle oluyor :( ama yinede siz eşisiniz eski yaşantısı ayrı bu ayrı. Ne kadar süre uğraştınız vajinismusla? Bende kg aldım biraz çok ilerlemeden önünü kesmek istiyorum stres kg aldırıyor insana:( sen biraz kendini toparla diyet yap onun söylediklerinide takma çünkü takarsan bilerek kızdırmak için yapar eşine kırıldığını belli etsen belki farkında değildir yoksa seni üzmek için yapmaz erkekler bizim gibi düşünemiyor maalesef

Allah Allah niye boyle davraniyor ki bi sebebi olmali siz severek mi evlendiniz görücü usulü mü hayir yani adami zorla mi evlendirmisler senin yaşını filan bilerek aldi sonucta demi niye boyle kırıcı oluyor ki insallah düzelir canim

Yaş ilerleyince maalesef bazı erkekler böyle oluyor :KK43: ama yinede siz eşisiniz eski yaşantısı ayrı bu ayrı. Ne kadar süre uğraştınız vajinismusla? Bende kg aldım biraz çok ilerlemeden önünü kesmek istiyorum stres kg aldırıyor insana:KK43: sen biraz kendini toparla diyet yap onun söylediklerinide takma çünkü takarsan bilerek kızdırmak için yapar eşine kırıldığını belli etsen belki farkında değildir yoksa seni üzmek için yapmaz erkekler bizim gibi düşünemiyor maalesef
hiçbiri zoruma gitmiyoda başka kadınlar için yaptığı yorumlar beni çok üzüyo.

23 defa birlite olduysanız 6 ay için hiç fena degil ama 2-3 defa olduysanız tabiki sıkıntı seninle öyle konusması seni begenmemesi sadece çocuk için sana yaklasması senin içinde hiç iyi degil seninde psikolojini bozar ki bu , bir yardım almayı denesen tabi bu ülkede her seyde çözüm ilaca dayatıldıgı için iyi bir psikolojik destek bulmak cok zor , ne biliyim seni hic mi arzulamıyor? sana nasıl davranıyor normal zamanlarda dısarıda seninle yürürken falan
psikolojim çok bozuldu zaten. aklımdan sürekli boşanmak geçiyor. dışarda gezerkende artık elimi tutumuyor

Yaş ilerleyince maalesef bazı erkekler böyle oluyor :KK43: ama yinede siz eşisiniz eski yaşantısı ayrı bu ayrı. Ne kadar süre uğraştınız vajinismusla? Bende kg aldım biraz çok ilerlemeden önünü kesmek istiyorum stres kg aldırıyor insana:KK43: sen biraz kendini toparla diyet yap onun söylediklerinide takma çünkü takarsan bilerek kızdırmak için yapar eşine kırıldığını belli etsen belki farkında değildir yoksa seni üzmek için yapmaz erkekler bizim gibi düşünemiyor maalesef
aman canım diyet yap. ben hep bu vajinismus döneminde aldım kiloyu. ama çok aldım. şimdi veriyorum ama geç kaldım

aman canım diyet yap. ben hep bu vajinismus döneminde aldım kiloyu. ama çok aldım. şimdi veriyorum ama geç kaldım

Hayır geç kalmadın. İnanırsan yaparsın kg verilir sen sıkma canını ama eşinin hareketleri gerçekten yanlış onlar kg alsa biz öyle mi yaparız? Asla. Sen ne yapıyorsan kendin için yap ve lütfen söylediklerini çok takmamaya çalış psikolojini bozma bende kg almaya başladım stresten devamlı spor yapardım bıraktım kafamı veremiyorum ama baktımki kg alıyorum çok ilerlemeden dur dedim dikkat ediyorum bunu en çok kendim için yapıyorum ben kendimi iyi hissedersem kimsenin söylediğine takılmam. Biliyorum zor ama eşinin söylediklerine takılmamaya çalış yada ona belli etmemeye çalış belki senin bozulduğunu görüp bilerek devam ediyor erkeklerin psikolojileri çok değişken. Ama çaresiz değil senin durumun bir kaç aya herşeyi değiştireceğine eminim kendin için yap toparlan lütfen sen çok güçlü bir kadınsın vajiyle başa çıkıp atlatmışsın bununda üstesinden gelirsin.

Back