- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #205.561
inşallah zor bir durumInsalllah canimm yaa insallh cok dua ediyornm buradki herkese Allah hepimznn yardmcisi olsnn bu aksam yine deniycemm
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
inşallah zor bir durumInsalllah canimm yaa insallh cok dua ediyornm buradki herkese Allah hepimznn yardmcisi olsnn bu aksam yine deniycemm
Olabilir cnm hepimizin hassaligi farklı bak kimi vemcaine çok iyi geldi diyor kimi çok yakıyor bakalım bende nasıl etki edicekBende zar gitmesine ragmen dun aksam cok gerildim bugun de adet oldum bilmiyrm belki de onun etkisiyle ni de sanırım zeytinyagi da cok kullaninca yakiyor ya asitli ya belki ondan o kadar yanmam oldu bilmiyrm
Spreyi çok mu skyorsunuz acaba .zeytinyağı niye yakar senin vaji ve etrafı tahriş olduğu için bende pns denemesi veya mum denemesinde surdugum zaman yanıyor cnm ki neyi sursen tahriş olan bölgeye yakar.vazelin cbk yumuşatır amaTmm sprey yanma yapiyor da zeytinyagi da mi yanma yapiyo acaba arkadaslar tamam kayganligi güzel ama sonucta asitli ya hani cok kullaninca belkino da yakiyordur diye düşünüyorum
Tmm sprey yanma yapiyor da zeytinyagi da mi yanma yapiyo acaba arkadaslar tamam kayganligi güzel ama sonucta asitli ya hani cok kullaninca belkino da yakiyordur diye düşünüyorum
Cnm zeytinyağı yanma yapmıyor merak etme ben onunla yendim.Tmm sprey yanma yapiyor da zeytinyagi da mi yanma yapiyo acaba arkadaslar tamam kayganligi güzel ama sonucta asitli ya hani cok kullaninca belkino da yakiyordur diye düşünüyorum
Vazalin kullan burda bi arkadaş önermişti denedim ben vazalinde kayganlaştırıyor hemde yakmıyorTmm sprey yanma yapiyor da zeytinyagi da mi yanma yapiyo acaba arkadaslar tamam kayganligi güzel ama sonucta asitli ya hani cok kullaninca belkino da yakiyordur diye düşünüyorum
Vazalin kullan burda bi arkadaş önermişti denedim ben vazalinde kayganlaştırıyor hemde yakmıyor
Vazelin de deniyoruz da ne bilim o da pek kaygan gelmiyo bana bi de krem z yagi vs onermiyorlar bir iki defa kullabilirsiniz diyorlar bizde bir iki defa da basaramiyoruz sonucta her defasinda bolca kullaniyoruz tekrar tekrar... Su bazli jeller kullanin diyorlar durex denedim cabuk yapış yapış oluyo gleit gelen de denedim onda da bariz bi fark gormedim normal kayganlistirici iste ki doktorlar en cok gleit gelen onerir bi kutuda küçük küçük 5 tüp var fiayti 20 liraya yakin suan tam hatirmaliyorum yani uzun kullanamazsin diyorum ki ultrason jeli mi alsam acaba onlar da su bazli ve zararsiz diye biliyorum hem miktari cok fazla hemde fiyati cok uygun su bazli ise yakma da yapmamasi lazim aranizda ultrason jeli kullanan oldu mu egzersizler de veya iliski de ? Daha once okumustum burda kullanan ama bulamiyorum o sayfayi belki sizde denemissinizdir? Tmm zeytinyagi cok guzel ama 1-2 kere kullanip basarsak super olcak da hemen basaramiyoruz ki fazla kullanimda da zarar veriyor gibi bence yani benim görüşüm bu dogru olmayabilir tabiOlabilir cnm hepimizin hassaligi farklı bak kimi vemcaine çok iyi geldi diyor kimi çok yakıyor bakalım bende nasıl etki edicek
Korkma cnm spreyi sıktıgın anda ki yanmayi biliyorum cok fena oluyorsun cok pis yakiyo gerkten ama cabuk geciyo 2-3 dk ya da uyusuyo orasi sen de gecmedi mi hemenBen dün ikisini bir kullandım belki o yüzden uzun sürdü ama spreyi sıktığım an yumrukladım bacağımı öyle kötü yandı
Vazelin ilişkide islaklik sağlamak için demiyorum cnm tahriş olan bölgeyi onarmasi için dedim.yoksa yapışır kalır eşinin de hoşuna gitmez rahat hareket edemediği için. Gleitgelen bende kullandım oda biraz yapış yapış oluyor.ya aslında benim dusunceme göre eğer kullanilacaksa islaklik için tek zeytinyağı kullan ama en doğal olanı çünkü bazı zeytinyaglarinin içine farklı şeyler koyuyorlar eğer onlardansa oda yakıyor olabilir.bide şunu soyleyim peygamber Efendimiz zeytinyagiyla tüm vücudunu yaglarmis vs cnm bir çok faydası var biliyorsun.ne bilim burda yazılan herseyden umut arayıp deneyelim diyoruzda bir dertten kurtulalim derken başka bir derdimiz olmasın allah korusun.ve hiç bir şekilde o yapay ilaçlara ihtiyacimiz yok ki beynimiz burda da bir oyun oynuyor. Sanki farklı birsey duyduğumuz zaman faydası olur belki deyip atliyoruz. Ya da yinede kullanilacaksa bir doktora danisip kullanmalıyız. Kremdir, spreydir jeldir eğer bunların içinde alerjiniz olan felan vardır bilmediğiniz ya sonuçları daha da kötü olur.bende ilk katıldığım zaman buraya herkes birsey oneriyordu. Herkesten allah razı olsun.ne kadar güzel birsey kimse sadece kendini düşünmüyor. Ancak ben şunu gördüm ki dua egzersiz tbi doğal yollarla ve dua ederek allaha tevekkül ederek bu imtihanı bize kolay kilmasini isteyerek aşmak .Rabbimiz ayakkabı bagcigini bile benden isteyin diyor. Eğer o bize bi imtihan verdiyse sesimizi duymak istiyor demektir.o yüzden benim tavsiyem peygamberimizin D3 önerdiği gibi zeytinyağı kullanmak ve bol bol samimi bir dille dua etmek.özellikle dua vakitlerinde dua ederseniz ne kadar da çok ruhunuz manevilik kazanır. Gece tehetcut namazına kalkıp güzel bi abdest ve namazdan sonra gözyaşı dökerek isteyin arkadaşlar. Bir anneden daha şefkatli olan Rabbimiz bu sese kulak vermez miVazelin de deniyoruz da ne bilim o da pek kaygan gelmiyo bana bi de krem z yagi vs onermiyorlar bir iki defa kullabilirsiniz diyorlar bizde bir iki defa da basaramiyoruz sonucta her defasinda bolca kullaniyoruz tekrar tekrar... Su bazli jeller kullanin diyorlar durex denedim cabuk yapış yapış oluyo gleit gelen de denedim onda da bariz bi fark gormedim normal kayganlistirici iste ki doktorlar en cok gleit gelen onerir bi kutuda küçük küçük 5 tüp var fiayti 20 liraya yakin suan tam hatirmaliyorum yani uzun kullanamazsin diyorum ki ultrason jeli mi alsam acaba onlar da su bazli ve zararsiz diye biliyorum hem miktari cok fazla hemde fiyati cok uygun su bazli ise yakma da yapmamasi lazim aranizda ultrason jeli kullanan oldu mu egzersizler de veya iliski de ? Daha once okumustum burda kullanan ama bulamiyorum o sayfayi belki sizde denemissinizdir? Tmm zeytinyagi cok guzel ama 1-2 kere kullanip basarsak super olcak da hemen basaramiyoruz ki fazla kullanimda da zarar veriyor gibi bence yani benim görüşüm bu dogru olmayabilir tabi
Korkma cnm spreyi sıktıgın anda ki yanmayi biliyorum cok fena oluyorsun cok pis yakiyo gerkten ama cabuk geciyo 2-3 dk ya da uyusuyo orasi sen de gecmedi mi hemen
Canım ben bir kac ay once mantar olmustum o yuzden pek ıslanmam olmuyordu drum su bazlı vazelin onerdi hamilelerde onu kullanıyormus.marka vermedi ve eczaneye gittiğimde bana kabızlık için kullanılan ilac verdiler.ben dra suphelenip aldıgım ilacı sorunca o değil demişti.velhasıl kullanamadım ama oyle demişti.Vazelin de deniyoruz da ne bilim o da pek kaygan gelmiyo bana bi de krem z yagi vs onermiyorlar bir iki defa kullabilirsiniz diyorlar bizde bir iki defa da basaramiyoruz sonucta her defasinda bolca kullaniyoruz tekrar tekrar... Su bazli jeller kullanin diyorlar durex denedim cabuk yapış yapış oluyo gleit gelen de denedim onda da bariz bi fark gormedim normal kayganlistirici iste ki doktorlar en cok gleit gelen onerir bi kutuda küçük küçük 5 tüp var fiayti 20 liraya yakin suan tam hatirmaliyorum yani uzun kullanamazsin diyorum ki ultrason jeli mi alsam acaba onlar da su bazli ve zararsiz diye biliyorum hem miktari cok fazla hemde fiyati cok uygun su bazli ise yakma da yapmamasi lazim aranizda ultrason jeli kullanan oldu mu egzersizler de veya iliski de ? Daha once okumustum burda kullanan ama bulamiyorum o sayfayi belki sizde denemissinizdir? Tmm zeytinyagi cok guzel ama 1-2 kere kullanip basarsak super olcak da hemen basaramiyoruz ki fazla kullanimda da zarar veriyor gibi bence yani benim görüşüm bu dogru olmayabilir tabi
Evet oyle tabi ki Rabbim e sığınıyorum zaten ancak onun gücü yeter herseyi oldurmaya ben hic cesaretim yokken kendim asla yapamazken (ugrassam belki bende yapabilirdim Allah'in izni ile ama ben pek ugrasmadim üstüne gidemedim durumun güvenemedim kendime)esimin parmagini aldim onu da dokundurmuyordum onceden ona yaptirabilcemi de sanmiyordum ama oldu cok şükür once tek parmagini aldim sonra cift biraz zorlandim tabi ama oldu cift parmakda zarim da gitti cok şükür bu ilerlemeyi yasatan Rabbim'e binlerce kez şükürler olsun hep dua ediyorum Allah'im biz aciziz ama caresiz degiliz sen yardim et diyorum insallah devami da gelir birlikteliğimizi de gerceklestiririz insallah Allah izin verirse tmm ilaclar vs. kullaniyoruz ama onlarin hepsi bi vesile Rabbim isterse olur hersey bize cesaret versin azim versin irademizi kuvvetli kılsın inşallah da bu sinavdan hepimizin hayirlisyla mutlu cikmasını nasip etsin bu sıkıntıyı aşıp sağlıklı huzurlu mutlu bi sekilde evliligimize devam ederiz baska sıkıntılar üzüntülerle karsilasmayiz insallah arkadaslar Allah'im hepimizin yar ve yardimcisi olsunVazelin ilişkide islaklik sağlamak için demiyorum cnm tahriş olan bölgeyi onarmasi için dedim.yoksa yapışır kalır eşinin de hoşuna gitmez rahat hareket edemediği için. Gleitgelen bende kullandım oda biraz yapış yapış oluyor.ya aslında benim dusunceme göre eğer kullanilacaksa islaklik için tek zeytinyağı kullan ama en doğal olanı çünkü bazı zeytinyaglarinin içine farklı şeyler koyuyorlar eğer onlardansa oda yakıyor olabilir.bide şunu soyleyim peygamber Efendimiz zeytinyagiyla tüm vücudunu yaglarmis vs cnm bir çok faydası var biliyorsun.ne bilim burda yazılan herseyden umut arayıp deneyelim diyoruzda bir dertten kurtulalim derken başka bir derdimiz olmasın allah korusun.ve hiç bir şekilde o yapay ilaçlara ihtiyacimiz yok ki beynimiz burda da bir oyun oynuyor. Sanki farklı birsey duyduğumuz zaman faydası olur belki deyip atliyoruz. Ya da yinede kullanilacaksa bir doktora danisip kullanmalıyız. Kremdir, spreydir jeldir eğer bunların içinde alerjiniz olan felan vardır bilmediğiniz ya sonuçları daha da kötü olur.bende ilk katıldığım zaman buraya herkes birsey oneriyordu. Herkesten allah razı olsun.ne kadar güzel birsey kimse sadece kendini düşünmüyor. Ancak ben şunu gördüm ki dua egzersiz tbi doğal yollarla ve dua ederek allaha tevekkül ederek bu imtihanı bize kolay kilmasini isteyerek aşmak .Rabbimiz ayakkabı bagcigini bile benden isteyin diyor. Eğer o bize bi imtihan verdiyse sesimizi duymak istiyor demektir.o yüzden benim tavsiyem peygamberimizin D3 önerdiği gibi zeytinyağı kullanmak ve bol bol samimi bir dille dua etmek.özellikle dua vakitlerinde dua ederseniz ne kadar da çok ruhunuz manevilik kazanır. Gece tehetcut namazına kalkıp güzel bi abdest ve namazdan sonra gözyaşı dökerek isteyin arkadaşlar. Bir anneden daha şefkatli olan Rabbimiz bu sese kulak vermez mi
Su bazli vazelin bilmiyrm bende normal vazelin var o da kati geliyo yani bence sormak lazim su bazlısını teşekkür ederim size de mutluluklar dilerim insallah hepimiz aşarız bu durumuCanım ben bir kac ay once mantar olmustum o yuzden pek ıslanmam olmuyordu drum su bazlı vazelin onerdi hamilelerde onu kullanıyormus.marka vermedi ve eczaneye gittiğimde bana kabızlık için kullanılan ilac verdiler.ben dra suphelenip aldıgım ilacı sorunca o değil demişti.velhasıl kullanamadım ama oyle demişti.
İlk evlendiğimde bende zorlanmıstım tam anlamıyla 5. Gun olmustu. Tüp kayganlastırıcı ve kegel egzersiziyle kısa surede yendim.
Zarin herhalde kalindi senin de yanlis hatirlamiyorsam sadece kahverengi leke geldiyse zedelenmis olabilir bnm basta baya kırmızı aktı ama acı yoktu ertesi gun de kırmızı renkte geldi ara ara surekli peçete koyup degistirdim sonra 3. Ve 4. Gunlerde azalarak kahveye döndü rengi dün de tekrar denedim ama dün aksam daha gergindim sadece tek parmak alabildim cift parmaga izin vermedim cok az girdi yanmam fazlaydi bugün regl oldum belki onun da gerginligi vardi bilmiyrm ama gecen gun zarim gittikden sonra bile boyle rahatsizlik aci yanma hissetmemistimYok canım. Yani şöyle; o aşırı yanma 3 4 dk sürdü ama sonrasında yanma devam etti 3 saat falan sonra uyumuşum zaten. Ama o denemenin yanmasımı onun mu bilmiyorumda denemelerde böyle yanmam olmazdı. Bu arada benden de kan gelmesi durdu koyu kahve rengi bişey geldi bir kaç damla şu an o da durdu gibi. Merak ediyorum zedelendimi yoksa zar gittimi. Dr a gideceğim 2 3 gün içinde
Canm ben nir bucuk senedir yapıom üç bazen dört parmak ama eşimle iki parmak yağyım bikere iki parmagının üstüne oturdm itti ama penis korkm var bde olmassa eşim döver korkm var ne yapsam bilmiyomBen çok yavaş ilerledim tek parmağa gelem bile uzun zaman aldı , şimdi şükür rahat yapıyorum ama devamını getiremiyorm çok kısa sürede egzersizle yenen arkadaşları tebrik ediyorum, keşke artık bende yenebilsem, ama direk pns denemesinde şimdiye kadar hiç sonuç alamadım bi andan sürekli düşünüyorum olsun istiyorum fakat o an gelince bi yandan olsun isterken bi andan olmasın istiyorum sonra yapsak felan diyorum, egzersiz olmadan yapamıyacamı anladım ama egzersizdede hızlı değilim
Öncelikle merhaba eger ilişki annda acı hissediyosan iltiap felan herhangi bi durum yoksa malesef vajilisn cnm orana bişeyler parmak , penis girmesi seni rahatsz ediyosa normal doğum yaparsan doktorlat bazı hastaların dogumdan snra iyileştiğini söylüyor inş iyileşirsin bmde yüzeysel ilşkiyle hamile kaldim ve sezeryan oldm kızım bir bucuk yasında ama hale vajiliyim doktoruna sor egwr hamileyken egzersz yap derse basla bence cünkü bebek doğunca egzersz yapmak iiçin vaktn olmucakSelam kizlar ben topiginizde yeniyim ama Benimde esimle birlikte olurken sikintilarm oluyor 7 aylik evliyim ilk bir ay bizde yakinlasamadk sadece yuzeysel yaptik zaman zaman sikintilar yasadik sonra birgun kontrolu Ben aldm ustte ciktim Boylece Tamami girdi ama hep acim oldu beraberligmz sirasnda bir kac defa boyle yaptik o arada ben hamile kalmism simdi 24 haftalik hamileyim ogrendigim zaman bebege birsey olur diye yuzeysel birlikte olduk tabi bu durum benim isime geliyordu ve boylede devam etti ama tabi artik karnim buyudu ben asagida yatamiyorm uste cikayi denedigmde yine cok agrim oldu ve basaramadm artik cokda sikildm bu durumdan benim canim yaniyo ama yapmak zorunda olmak kendimi kotu hissetiriyo bana off cok konustum yani asil sorum bu vajinismus tam olarak nasil oluyor acaba bende vajinusmus olabilirmym bunu nasil anlayacagm yada dogumdan sonra kendiligndem gecer mi sonucta kaslar gevseyecek
Zarin herhalde kalindi senin de yanlis hatirlamiyorsam sadece kahverengi leke geldiyse zedelenmis olabilir bnm basta baya kırmızı aktı ama acı yoktu ertesi gun de kırmızı renkte geldi ara ara surekli peçete koyup degistirdim sonra 3. Ve 4. Gunlerde azalarak kahveye döndü rengi dün de tekrar denedim ama dün aksam daha gergindim sadece tek parmak alabildim cift parmaga izin vermedim cok az girdi yanmam fazlaydi bugün regl oldum belki onun da gerginligi vardi bilmiyrm ama gecen gun zarim gittikden sonra bile boyle rahatsizlik aci yanma hissetmemistim