Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Tabi canım kullanmasam daha iyi olur ama ben korkuyorum vajiyi yenmeden hamile kalanlar var öyle olsun istemiyorum vajiyi yendikten kısa bir süre sonra bırakıcam zaten eşim korunacak o zaman şimdi biraz stresimi azaltıyor böyle psikolojik olarak daha rahatım :KK43: Benim zaten yumurtalıklarımda sorun var bekarken haplarla tedavi gördüm düzeldi baya şu anda da pek zararı yok bana ama dediğin doğru mutlaka yumurtalıklarımı yoruyordur. İnşallah en kısa zamanda şu vajiyi atlatır bırakırım ilacı
İnşallah ya ne durumdasin denemeler nasil gidiyo spreyden sonra tekrar denedin mi ?

Zeytinyağı sürekli kullanımda mantar yapıyo burda bi çok kişinin başına geldi.cilt için faydalı fakat oranın yapısı için sürekli kullanımda uygun değil.fito krem ve bepanten cilt kremi tavsiye ederim.doktor vermişti bana hiç bi zararını görmedim.bepanten cilt kremi olan kayganlaştırıyo fito kremde oradaki tahrişi önlüyo.neyle egzersiz yapıyosanız önce fitoyu sürün üzerine bepanten sürün.bir çok ürün kullanmış biri olarak tavsiye ederim
Bak ne güzel yapmışsınız doktorun tavsiyesiyle kendinize yarayan ilaçları bulmussunuz. Herseyin fazlası zarar o yüzden ne zeytinyağı ne de başka birşey çok aşırı kullanılmamalı. Ben en dogaldan yanayım herzaman.

İnşallah ya ne durumdasin denemeler nasil gidiyo spreyden sonra tekrar denedin mi ?

O sprey beni mahvetti ya bulamayan varsa hediye edeceğim:) Yok canım denemedim çünkü kasıklarım çok ağrıyordu bugünde biraz var yarın dr a gidicem bakalım ne durumdayım yarın deneyeceğim büyük ihtimal araya zaman sokmak istemiyorum işime geliyor çünkü :(

selam arkadaşlar , dünkü denemede yine yarısı oldu. ama daha ilerletemiyorum :\ napıcam bilmiyorum. derin derin nefes alıp ıkınarak tam ittircem, o an kontrolümden çıkıyo kendiliğinden kasılıyo. bu da acı veriyor bana. napmalıyım bu aşamadan sonra.

Kızlar günaydınn. Tedaviye başlayacağımı söylemiştim çok şükür başladık.. Doktorum vajiliyken hamile kalmanın riskini anlattı ve kadın doğum uzmanına gidicem bugün korunmak için hap veya iğne seçenekleri var kullanan var mı yan etkisi var mıı bu tür ilaçların ??

Ne gibi riski varmis canim bende vajiliyken hamile kalmistim gayet normal bi sekilde gecti hamileligim sadece normal dogum yapamadim o kadar vajiliyken normal dogum travma sebebi olabilir mis zaten vajili olmasamda normal dogum yapamazdım:KK48::KK48::KK48:

selam arkadaşlar , dünkü denemede yine yarısı oldu. ama daha ilerletemiyorum :\ napıcam bilmiyorum. derin derin nefes alıp ıkınarak tam ittircem, o an kontrolümden çıkıyo kendiliğinden kasılıyo. bu da acı veriyor bana. napmalıyım bu aşamadan sonra.

Aynı durumdayız başaran arkadaşlar ne yapmamız lazim

Kızlar istanbul için nette iki tane doktor buldum birisi burcu Çetinkaya Çarmık digeri belgin harzadin vajinismus la ilgili guzel yorumlar var ikisindede duyan bilen bu doktorlara giden var mı

Kızlar günaydınn. Tedaviye başlayacağımı söylemiştim çok şükür başladık.. Doktorum vajiliyken hamile kalmanın riskini anlattı ve kadın doğum uzmanına gidicem bugün korunmak için hap veya iğne seçenekleri var kullanan var mı yan etkisi var mıı bu tür ilaçların ??
Cnm risk sadece esinle normal bi ilişki yasamadigin için o zorlar belki sizi onun dışında bende risk doguracagini düşünmüyorum. Gönül isterki normal yollarla hamile kalalim. Ama zaten erteleme hastalığı olan bu vajinusmus normal bir evlilik düzenini elimizden aldığı gibi annelik duygusunu da elimizden alabiliyor. Evet çok nadir de olsa hamile kalanlar var ama yıllarca vajiyi yenemeyip bu evlat sevgisinden de mahrum kalan anne adayı çok. İnşallah yenersin doktorla yeni baslamissin.ama benim tavsiyem hiç bir engelleyici kullanma zaten çok nadir ki olursa da kendini şanslı hissetmelisin bu konuda.ben hamile kalmak için kendi kendime yöntemler uretiyorum. Yeni bi tane buldum.mantıklı gelir mi bilmem ama denemek isteyen arkadaslar yazabilir özelden. :)hayat çok kısa ve daha ilerde neler gelicek başımıza bilmiyoruz o yüzden dünyanın en güzel duygusu olan anneligi yaşamak için geç kalmamalıyız rabbimizinde izniyle inşallah hayırlı sağlıklı evlatlarımız olur.

Cnm risk sadece esinle normal bi ilişki yasamadigin için o zorlar belki sizi onun dışında bende risk doguracagini düşünmüyorum. Gönül isterki normal yollarla hamile kalalim. Ama zaten erteleme hastalığı olan bu vajinusmus normal bir evlilik düzenini elimizden aldığı gibi annelik duygusunu da elimizden alabiliyor. Evet çok nadir de olsa hamile kalanlar var ama yıllarca vajiyi yenemeyip bu evlat sevgisinden de mahrum kalan anne adayı çok. İnşallah yenersin doktorla yeni baslamissin.ama benim tavsiyem hiç bir engelleyici kullanma zaten çok nadir ki olursa da kendini şanslı hissetmelisin bu konuda.ben hamile kalmak için kendi kendime yöntemler uretiyorum. Yeni bi tane buldum.mantıklı gelir mi bilmem ama denemek isteyen arkadaslar yazabilir özelden. :)hayat çok kısa ve daha ilerde neler gelicek başımıza bilmiyoruz o yüzden dünyanın en güzel duygusu olan anneligi yaşamak için geç kalmamalıyız rabbimizinde izniyle inşallah hayırlı sağlıklı evlatlarımız olur.
ben bebek çok istiyorum canım vajili olmak bile umrumda değil. nasıl bi yöntem canım benim bana özelden yazarmısın? ben kür uyguluyorum ama başka yöntemler de denemek isterim

Hngi kür canm.ve ne zamn deniorsn
soğan kürü ve incir+havuç kürünü uyguluyorum canım. ikisi de ibrahim saraçoğlunun kürü soğan kürünü uyguladım regl oldum şimdi de incir ve havuç kürünü uyguluyorum o bitince tekrar soğan kürü. bi ümit işte belki spe..m ulaşırda gebe kalırım diye denemek istedim

Back