- 4 Şubat 2015
- 971
- 477
- 33
- 33
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #205.621
Bende esimle yapiyrm egzersizi bi kac soru sorabilir miyimKızlar merhaba RABBİME ŞÜKÜRLER OLSUN bende kurtuldum artık bu hastalıktan çok mutluyum huzurluyum... Sizlere tavsiyem hiç korkmayın cesaretli olun hiç korkulacak bişey yok ilk önce Allah'a dua edin sonra kendinize güvenin ve tabiki eşinizede güvenin... Burda Dr reklamı yapan insanlarada kafanızı takmayın bütün olumsuzlukları atın kafanızdan eğer size destek olmak istese zaten böyle şeyler yazmazlar buraya... Ben egzersizle yendim eşimin serçe parmağıyla başladım oraya dokunamıyodum bile parmak girince çok sevindim sonra işaret parmağını aldım sonra orta parmağını sonrada iki parmak aldım oraya eşimin parmağı giriyorsa p... niye girmesinki ilk denemede olmadı ama yılmadım üç dört denemeden sonra oldu eşim girdi dediğinde inanmadım yalan söyleme dedim ve baktığımda olmuştu mutluluktan havaya uçtuk ikimizde ve ben eşime çok teşekkür ediyorum bana böyle anlayışlı sakin davranmasına onu çok seviyorumbu hastalığın en kötü yanıda kimseye anlatamamak içindeki derdi anlatamamak bu sayfayı bulduğumda burdaki yazılanları okuduğumda yapanlar nasıl yapıyo ucunda ölüm yok ya dedim ve burda bi kaç arkadaşla yazışarak bu sorundan kurtuldum Allaha şükürler olsun ki... Şimdi dualarım hep sizinle Rabbim sizide kurtarsın banada bi evlat nasip etsin inşallah... Soru sormak isteyen arkadaşlar mesaj atabilir elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım... ALLAH YARDIMCINIZ OLSUN
![]()
Bende esimle yaptim bi defa egzersiz tek parmak aldim isaret ve orta parmagindan sonra cift parmaga gectik onu da biraz zorlansam da aldim ve cift pamrak da zarim gitti kanamam baya sürdü 4-5 gün ara verdik sonra regl imdan 1 gun once tekrar denedim bu sefer daha gergindim izin vermedim cift parmagi tam sokmasina esimde sinirlendi gecen sefer gördün oldugunu ilerleyecegin yerde niye geriye gidiyorsun diye kızdı hastaligim bitince tekrar deneyecem insallah basaririz siz hangi pozisyon da yaptiniz egzersizi ve iliskiyi hangi pozisyonda gerceklestirdiniz? Yardimci olarak ne kullandiniz acaba z yagi krem vs. ?Kızlar merhaba RABBİME ŞÜKÜRLER OLSUN bende kurtuldum artık bu hastalıktan çok mutluyum huzurluyum... Sizlere tavsiyem hiç korkmayın cesaretli olun hiç korkulacak bişey yok ilk önce Allah'a dua edin sonra kendinize güvenin ve tabiki eşinizede güvenin... Burda Dr reklamı yapan insanlarada kafanızı takmayın bütün olumsuzlukları atın kafanızdan eğer size destek olmak istese zaten böyle şeyler yazmazlar buraya... Ben egzersizle yendim eşimin serçe parmağıyla başladım oraya dokunamıyodum bile parmak girince çok sevindim sonra işaret parmağını aldım sonra orta parmağını sonrada iki parmak aldım oraya eşimin parmağı giriyorsa p... niye girmesinki ilk denemede olmadı ama yılmadım üç dört denemeden sonra oldu eşim girdi dediğinde inanmadım yalan söyleme dedim ve baktığımda olmuştu mutluluktan havaya uçtuk ikimizde ve ben eşime çok teşekkür ediyorum bana böyle anlayışlı sakin davranmasına onu çok seviyorumbu hastalığın en kötü yanıda kimseye anlatamamak içindeki derdi anlatamamak bu sayfayı bulduğumda burdaki yazılanları okuduğumda yapanlar nasıl yapıyo ucunda ölüm yok ya dedim ve burda bi kaç arkadaşla yazışarak bu sorundan kurtuldum Allaha şükürler olsun ki... Şimdi dualarım hep sizinle Rabbim sizide kurtarsın banada bi evlat nasip etsin inşallah... Soru sormak isteyen arkadaşlar mesaj atabilir elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım... ALLAH YARDIMCINIZ OLSUN
![]()